Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bu konuda çok haklısın bende arkadaş ortamında kilo olarak en fazla ben çıkardım tartıda ama benim giydiğim pantolon bedenini giyemezlerdi onlarda şaşırıp kalırdı bunun nedeni spor biliyorum.. defactodan 38 giyorum mesala... geçen hafta lcw den eşofman altı aldım L almıştım dün bi giydim yanlar bacaklar bolarmış ilk defa giydim halbuki keşke M alsaymışım dedim değiştirmeyede üşendim giydim .... ama kilo 69,700 işteee ......

59.3 mü.. artı

ciddi misin şaka mı? tartı doğru mu? Az yiyordun eksi gelmeliydi nasıl artı?
Pardon 58.300 gr geldim miumm hangi kafayla yazdim 59 u hayret valla evde tartildim,sabah gittim 2 eczanede daha tartildim.kusuratini onlar hesapladi.58.300 geldim

Ausencia kaptan bize güzel ornek oluyor pastalar yiyormuş bizde mi yesek onun gibi fitt olmak için acaba şey işte umut dünyası

yahu hiç aklın alıyor mu ? hadi kendi yendi .... hiiiiiiiiç listedeki ahuya yedirir mi

ahahahahahhah sen benden alıntı yapacağına git bakalım begüm bana ne cevap vermiş

ama o yolda ilerliyon gibi geldi bana tamam burdan yazma görmesinler. sen bana özelden yaz. de hele kaç kilo oldun söz bak kimseye söylemiycemmm

100 kilo olsam ne çok sevinecekmiş gibi halin var fulya .... ne mutlu bana yahu ... şurda gördüğüm en neşeli mesajın

bu arada ben kilo bildirimimi her cuma istinasız yapıyorum zaten takımda ... saklım gizlim hiç yok.

bence sen artık beni boş ver ... gebe kadınım ben sana gelmem .... sen kendine dişli diyt yapan bir morti bul da diyete başla inşallah ....

Ben çıktım o gruba attıysanız...geçiciydi ya o grup aaa.geri alın beniii Ausencia

yok canım grup falan .... bende yokum yani varsa d a wapptan yolladı gece bana miu

İyiyim kaptanım sonunda hedefimdeyim artık koruyorum inşallah tabiSen nasılsın makarna büyüdükçe annesine de kilo aldırıyormuş

aferin nehirime

ben giderek artıyorum tabiii :)) iyi ki vermişim fazla falzla zamanında

@MiuLego bu cuma kilom 59.2 canım

ada bu hafta spor salonuna başladınya bence 1 hafta daha süre ver kendine hemen moral bozma
ayrıca hafta sonu spor yapıyomusun bilmiyorumda kaslarına dinlenme zamanıda ver buda çok önemli
pazar günü spor yapmıyacam o gün benim ev temizleme günüm cumarteside 45 dakika falan yapmayı planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…