bak motive olamıyorumların sana +0.8 e patladı makbuşGünaydın kilom
59.2
Gecen hafta 58.4
59.3 mü.. artıGunaydin kuzular.59.300 geldim maalesef
canım bu konuda çok haklısın bende arkadaş ortamında kilo olarak en fazla ben çıkardım tartıda ama benim giydiğim pantolon bedenini giyemezlerdi onlarda şaşırıp kalırdı bunun nedeni spor biliyorum.. defactodan 38 giyorum mesala... geçen hafta lcw den eşofman altı aldım L almıştım dün bi giydim yanlar bacaklar bolarmış ilk defa giydim halbuki keşke M alsaymışım dedim değiştirmeyede üşendim giydimAda sporu bırakma derim bak benimle miu arasında 20 kilo fark var boya oranlarsak.yani o boyundan 10 kilo zayıf ben boyumdan 10 kilo şişmanım ama aha söylesin kzılar hiç aramızda 20 kilo var gibi durmuyodu.ben şişmanım daha tabi ki ama sıkı duruyosun sporla.kaslarında bi ağırlığı var illaki.sen regl olunca bak kiloya.regl öncesi 1-2 kilo fazla çıkıyo kesin
ya hahahahah sabah sabah ya
kahve içmedim içem demi oy
hayır squat bölgesel diye geçiyor yyani bizim listemizde egzersiz :)
+100 desin kuzum yine bile iyi bence hafta başında falan free takılıyorum diyordunDün pro yalan olunca bugün artı..geçen haftayı hatırlamıyorum Bu hafta dümdük 72..
Pardon 58.300 gr geldim miumm hangi kafayla yazdim 59 u hayret valla59.3 mü.. artı
ciddi misin şaka mı? tartı doğru mu? Az yiyordun eksi gelmeliydi nasıl artı?
Ausencia kaptan bize güzel ornek oluyor pastalar yiyormuş bizde mi yesek onun gibi fitt olmak için acaba şey işte umut dünyası
Sana da gelecem begüşüm bekle sen
Ahuyu leoparlarıyla görme fırsatını kaçırdınız canlı kanlı
Ne demek diyt yok
Sana yoksa begüme var
Basarım orayı ulen
Bak hele ya begüşümü de oldan çıkaracak
ama o yolda ilerliyon gibi geldi banatamam burdan yazma görmesinler. sen bana özelden yaz. de hele kaç kilo oldun söz bak kimseye söylemiycemmm
Ben çıktım o gruba attıysanız...geçiciydi ya o grup aaa.geri alın beniiiAusencia
İyiyim kaptanım sonunda hedefimdeyim artık koruyorum inşallah tabiSen nasılsın makarna büyüdükçe annesine de kilo aldırıyormuş
pazar günü spor yapmıyacam o gün benim ev temizleme günüm cumarteside 45 dakika falan yapmayı planlıyorum...ada bu hafta spor salonuna başladınya bence 1 hafta daha süre ver kendine hemen moral bozma
ayrıca hafta sonu spor yapıyomusun bilmiyorumda kaslarına dinlenme zamanıda ver buda çok önemli
yook yok yağ yakan cinsten değil kas yapıcı ama baya zor kas yapıcı ağırlıkla falan çalışınca ancak.. ağırlıksız da sıkılaştırır tabiCardio ise yapayım demiştim hani yağ yakan cinsten mıdır diye sordum
Can'ımın istediğini yedim valla ama vücut alışmış yaa hep dengeledim..akşamları yemedim..+100 desin kuzum yine bile iyi bence hafta başında falan free takılıyorum diyordun
Ben de şaşırdım ,demek ki kaçamak yaptı dedimPardon 58.300 gr geldim miumm hangi kafayla yazdim 59 u hayret vallaevde tartildim,sabah gittim 2 eczanede daha tartildim.kusuratini onlar hesapladi.58.300 geldim
O zaman yapmam kiyook yok yağ yakan cinsten değil kas yapıcı ama baya zor kas yapıcı ağırlıkla falan çalışınca ancak.. ağırlıksız da sıkılaştırır tabi
bak motive olamıyorumların sana +0.8 e patladı makbuş
ikimize de kolay gelsin diyorumçok haklısın kaptanım ama yeni bir başlangıç için harika bir gün ve yaptım bile
bana niyeeee atmıyorlar kilo aldım diye miiiiAhu'm mium attı bana ...orada 16 yaşında bi kız gördüm senmişsin.. :))
yav al canımı alPardon 58.300 gr geldim miumm hangi kafayla yazdim 59 u hayret vallaevde tartildim,sabah gittim 2 eczanede daha tartildim.kusuratini onlar hesapladi.58.300 geldim
çok haklısın kaptanım ama yeni bir başlangıç için harika bir gün ve yaptım bile
atarım ben sana kuzum :)ağlama üzülmebana niyeeee atmıyorlar kilo aldım diye miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?