Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

48 -52 arasında git gel bence hiç mesele değil güneşim

kilo bildirimi hafta içi daha azını görmüştüm aslıda

geçen hafta :66,5
bu hafta :65,7
giden 800 gr

süper canommmmmmmm süpeeeeeeeeeeer missss missssss .... ben diyorum sana 500 gr ve üstü seni hiç üzmesin ....

ama istikrarla ... her hafta ayyyy geliyor muuuuuu 100 tl hediye kuzende durum ne imiş , çıtlatıyor musunuz birbirinize ..demeyin bence

Geçen hafta 62.100
Bu hafta 60.900
Fark 1 200
@MiuLego

tebrikler türkancım ....
her üst üste istikrarla kilo vermek başarıdır . helal olsun sana

Bende 1 kilo olduğu bile oluyor bazen fazla evim Soğuk evimin üstünde ev yok açık çok soğuk kalın kazak ve pijamalarla dolaşıyorum sutyen ve afedersiniz alt la tartışıyorum
canımmm bak haftaya biraz çıkar at nasıl fark edecek tartııı... benim evimde son kat soğuk ama ben giyenemiyorum benimde problemimde bu donsamda elbiseyle geziyorum kışın ayağımda patik üstümde elbise e şim çok kızıyor hasta olacan diye.... ama alışkanlık öyle byanlar evde polarlı esofman giyerler ya hayatta giyemem giyersem hiç bi iş yapamam kaldıramıyorum ağır geliyor o kıyafetler bana... bend ekombiyi biraz artırıyorum ev sıcak oluyor ne yapayım...

bir tek komuşular bazen kapıda görünce bana böyle bakıyorlar kış ın elbise altı çıplak ayağında patik hahahah ;tamam soğuk yerde yaşamıyorum osmaniyede.. ama iki yıl önce ıgdırda yaşıyordum orada da aynıydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…