- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ahikimize de kolay gelsin diyorum
regl ile normal şerigünaydın kızlar,
mutlu cumalar dilerim.
reglime3 gün var ve bende haberler maalesef kötü.
+500
.güncel kilom : 76.1
.geçen hafta : 75,6
Spor olmadi bu hafta deynomBen de şaşırdım ,demek ki kaçamak yaptı dedim
cocoooo bacım biz neler çıkartıyoruz bi bilsen ona rağmen +300 kafayı yiyecemmmmmmmmmmmmmcoco kıyafetle tartılıyormuş şimdiye kadar da hep öyle yapmış
bana yeni işkence aleti bulun nolur onu denicem üstünde
bir türlü konsantre olamıyorum, bakalım bu gün ekmeksiz Karatayımsı bir başlangıç yaptım, bana ne oluyorsa akşam oluyor zaten , bunu yenmemiz lazımAhSarayca seni kendime o kadar çok benzetiyorum ki sabah başla akşam bozuluyor ama bu hafta eminim sende de bende de güzel eskiler olacak bir hafta yeter bocalama için
coco kıyafetle tartılıyormuş şimdiye kadar da hep öyle yapmış
akşama kadar çok aç bırakınca kendini kan şekerin düşüyor eve gidince herşeye saldırıyorsun canım bu yüzden belli bir saate kadar atıştırmalık ceviz badem bulundur yanında...bir türlü konsantre olamıyorum, bakalım bu gün ekmeksiz Karatayımsı bir başlangıç yaptım, bana ne oluyorsa akşam oluyor zaten , bunu yenmemiz lazım
Kiyafetin o kadar cok farkettirdigini hic dusunmediydim kuzucocoooo bacım biz neler çıkartıyoruz bi bilsen ona rağmen +300 kafayı yiyecemmmmmmmmmmmmm
coco kıyafetle tartılıyormuş şimdiye kadar da hep öyle yapmış
Aaa benimde yarın yada pazartesi gelecek reglim..ondan da olabilir artıcığım..regl ile normal şeri
aaa benim en az 500 fark ettiriyor canım ben evde uzun kollu penye elbise ile gezerim şuan.. iç çamaşır vs derken 500 fark ediyor bende ben ne var ne yok çıkarıyorummmKiyafetin o kadar cok farkettirdigini hic dusunmediydim kuzu
Kiyafetin o kadar cok farkettirdigini hic dusunmediydim kuzu
kaptanım bende pijamamla tartılıyorumki ama yıllardır öyle yaptım,prensip meselesicoco kıyafetle tartılıyormuş şimdiye kadar da hep öyle yapmış
aaa çok iiyi fikir ilerde sende de lazım olurÇin işkencesi oneriyorum
aynen moral bozmak yokAaa benimde yarın yada pazartesi gelecek reglim..ondan da olabilir artıcığım..
kızkahvaltı da yapmış heeeaaa benim en az 500 fark ettiriyor canım ben evde uzun kollu penye elbise ile gezerim şuan.. iç çamaşır vs derken 500 fark ediyor bende ben ne var ne yok çıkarıyorummm))
haklısın canım aç kalınca daha kötü oluyor maalesefakşama kadar çok aç bırakınca kendini kan şekerin düşüyor eve gidince herşeye saldırıyorsun canım bu yüzden belli bir saate kadar atıştırmalık ceviz badem bulundur yanında...
Tamam bundan sonra ciplak tartilcam özür dileyim ozuuuurrrrsaçımı kestirmeyi bile düşünürdüm ben öyle diyim
la bir de kazak diyor üstte
Benim de spor olmadı bu hafta ,diğer haftalara bakarak .Spor olmadi bu hafta deynom
aaa benim en az 500 fark ettiriyor canım ben evde uzun kollu penye elbise ile gezerim şuan.. iç çamaşır vs derken 500 fark ediyor bende ben ne var ne yok çıkarıyorummm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?