ben öyle yünlü kazaklarda giymem kiii benim hafif olacak hepsikışın iç çamaşırının üzerine direk kazağınımı giyiyosun?
ayy bende yüne karşı bişey var direk o kadar bana değerse huylanıyorum,hele banyodan sonra ıslak elke falan dokunamam illa penye tarzı giyecem
Günaydın
Geçen hafta 53
Bu hafta 52.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.934
Mezun olmak istiyoruuuuuummmmmmmm
Gecen hafta 81.9
Bu hafta 81.3
Fark 600
Az kilo vermisim sanirim
Günaydın kilom
59.2
Gecen hafta 58.4
aslında değiştireceğim ama sanırım isim değiştirince sıkıntı oluyor listede. Tam emin olamadım o yüzden kaldı öyle. @MiuLego sorayım bi ona. İsmimi değişsem nasıl olur bugün?Süpersin Portakalım
Nickini ne zaman değiştireceğim demiştin sen ?
ben öyle yünlü kazaklarda giymem kiii benim hafif olacak hepsi
Gunaydin kuzular.59.300 geldim maalesef
Dün pro yalan olunca bugün artı..geçen haftayı hatırlamıyorum Bu hafta dümdük 72..
günaydın kızlar,
mutlu cumalar dilerim.
reglime3 gün var ve bende haberler maalesef kötü.
+500
.güncel kilom : 76.1
.geçen hafta : 75,6
yelek bazen bende giyerim elbisemin üstüne ama iyice soğuk olacak sırf eşimin çenesinden kurtulayım diye giyiniyorumBen de atlet giymem ,ama yelek giyerim çoğu zaman
Senden bunları duymak
canım sporu bırakmayacam inatla devam edecem.. mezurem yok alayımda hafta sonu bi ölçeyimsen üzülmeee ben ikimizin yerinede üzülürüm
Ausum menüleri de toparladım sayılır. Kahvaltılara 1-2 dilim çavdar ekmeği ekledim. Abuk sabuk şeyler yememeye çalışıyorum. Akşamları da pro ağırlıklı. Ama dolu dolu yiyorum
panço delisiyim genelde panço giyerimDışarıya çıkınca manto ne bileyim kaban panco giyormusun bacım
Ateş burcundanmisin sen
Sagol ablam ❤ birsey yemiom zati pek.mesela bugün canim neler neler cekti bir bilsen,gozleme cay döner iskender neler neler :/58.3 müş .... okudum cocom . o zaman neden maalesef ki .... az da olsa gitmiş ..hemde evinde değilken ... hem de tarı belki de evdeki ile aynı değilken .
iyi bence . 600 gr vermişsin ki ... senin kilonda hiçte kötü değil
serbest haftan da çok iyi bence hülyahiç sıkmadın değil mi bu hafta ? demek bu şekilde koruma yapsan iyi gidecek
şeri , regl sonrası -1.5 olur ... şeri de hep böyle olmuştur
Dışarıya çıkınca manto ne bileyim kaban panco giyormusun bacım
Ateş burcundanmisin sen
kız bunu bana yazmıştıtabikide giyerim,manto,kaban,panço hepisinide giyerim,neden ki giyince noliii kikışın giymeyen yoktur heralde
ateş burcunu bilmem akrebim ben
kız sus sakın .Sagol ablam ❤ birsey yemiom zati pek.mesela bugün canim neler neler cekti bir bilsen,gozleme cay döner iskender neler neler :/
Dun yarim saat tempolu kucakta cocuk tasimaEki Görüntüle 2062900
@Ahu060812 @eflalim @Nevrestedeynepnaz nar_cicegim @Antepia27 @60kiloyum @Stepbystephappiness Megastarlar + Ultrastarlar eksik gedik var mı son kez göz atalım
Fıstıklar bu hafta sporunuz yok herhaldeNare83 @ErSeSi
ama öylede diiyet modunda olamıyorum işte neyse bu hafta bi geçsin bi sporun etkileri reglinin etkileri bitsin bi şekil verecem kendimeeeeay yarım yamalak okuyorum işten güçtennnn
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
mezunlarada olalalala ne süper bir duygu şu 5 rakamlarına çok hevesleniyorum ama az kaldı
5,700 gr sonra 5 lerdeyim bende inşallahhh
Ausencia işte benim gibi saf yoktur bugünde hurma yapacakmış amaaa
vucudu durup kalacak dermiyim dememmmmmmmmm
ada81 cnm spordna olabilir, regliden olabilirrrr
ama sana az yeme az yeme demekte dilimde tüy bitti bukadar az yer vede spor yaparsna bu artılarda bu durmalarda normal cnm , bünyeye girenide sen sporla yakıyorsun başa baş oluyorsunuz yani
tamam diyet modunda hissediyorum diyorsunda valla eziyet ediyorsun kendine yaaa
Ausencia @MiuLego sizde birşeyler diyin şu kıza yaaaa
geçen sadece ıspanak ve 3 çatal makarna varmış ya spor yapan birisi için çok az
kız bunu bana yazmıştı
ay aus ben bişiy anlatıcam ama çok komik geçen hafta oldu bu
ben yattım sonra eşim geldi yatagaaaa , ya kızlar çok özür ama yazıcammm
adam gelmiş bana sarılıyorrrr ben ne desem begenirsinnnnnnnnnn , yarı uyku ile
Efser efser takıma döndü mü ? efser kaç kilo verdiii
eşimmmmmmefser mi
haaahahahhaah kendime geldigimde kopmuştummmmmmmmmmm
ay yarım yamalak okuyorum işten güçtennnn
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
mezunlarada olalalala ne süper bir duygu şu 5 rakamlarına çok hevesleniyorum ama az kaldı
5,700 gr sonra 5 lerdeyim bende inşallahhh
Ausencia işte benim gibi saf yoktur bugünde hurma yapacakmış amaaa
vucudu durup kalacak dermiyim dememmmmmmmmm
ada81 cnm spordna olabilir, regliden olabilirrrr
ama sana az yeme az yeme demekte dilimde tüy bitti bukadar az yer vede spor yaparsna bu artılarda bu durmalarda normal cnm , bünyeye girenide sen sporla yakıyorsun başa baş oluyorsunuz yani
tamam diyet modunda hissediyorum diyorsunda valla eziyet ediyorsun kendine yaaa
Ausencia @MiuLego sizde birşeyler diyin şu kıza yaaaa
geçen sadece ıspanak ve 3 çatal makarna varmış ya spor yapan birisi için çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?