48 -52 arasında git gel bence hiç mesele değil güneşim
süper canommmmmmmm süpeeeeeeeeeeermissss missssss .... ben diyorum sana 500 gr ve üstü seni hiç üzmesin ....
ama istikrarla ... her haftaayyyy geliyor muuuuuu 100 tl hediye kuzende durum ne imiş , çıtlatıyor musunuz birbirinize ..demeyin bence
tebrikler türkancım ....
her üst üste istikrarla kilo vermek başarıdır . helal olsun sana
canımmm bak haftaya biraz çıkar at nasıl fark edecek tartııı... benim evimde son kat soğuk ama ben giyenemiyorum benimde problemimde bu donsamda elbiseyle geziyorum kışın ayağımda patik üstümde elbisee şim çok kızıyor hasta olacan diye.... ama alışkanlık öyle byanlar evde polarlı esofman giyerler ya hayatta giyemem giyersem hiç bi iş yapamam kaldıramıyorum ağır geliyor o kıyafetler bana... bend ekombiyi biraz artırıyorum ev sıcak oluyor ne yapayım...
bir tek komuşular bazen kapıda görünce bana böyle bakıyorlarkış ın elbise altı çıplak ayağında patik hahahah ; tamam soğuk yerde yaşamıyorum osmaniyede.. ama iki yıl önce ıgdırda yaşıyordum orada da aynıydım...
Gunaydin herkese bugun buyuk gun cok farklari merak ediyorum. Ben 89.5 im bugun hergun ortalama 6000 adim attim. Bakalim yeni hedefleri bekliyorum
Gunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego
@MiuLego Kaptanım Günaydınlar sabah tartıya çıktım 52sonra resim çekmeye çıktım dün ki rakamı gördüm 52.1 benim tartı yapıyor hep bana böyle şakalar sen yine de hedefe ulaşmışım say artık korumada gibi öyle haftalık kilo bildireyim
Benim moralim cooo bozuk yaaaa icimdeki ses diyor birak sporu bas karbonu ...
Spor yaptim yediklerime dikkat ettim durum ne biliyirmusunuz + 300 yaniii ben spor yapmayıp karbon yedigimde de ayniyim....
Gecen hafta :69.400
Bu hafta: 69.700
Gelen +300
Regli gelmediginden mi ilk hafta sporun ağırlaşmasından mi ne anlamadim ama mutsuz oldummmmm
@kelebekolacam bacim seni simdiden kutlarim sen kendine kilo verebilen disli ortiler bul benden bi halt yoookkkk
geldim çörekim
az işlerim varda bi burayı okuyorum bi iş yapıyorum
benim tartıda senin gibi bugün oyunlar oynadı bana şakacı şeyy
geçen hafta:59,3
ilk tartım 58,7
5kiloluk su şişesiyle tartım: 63,9 (buna göre kilomun 63,9-5= 58,9 olması lazım ammaaa)
son tartım:58,5
kaptanım miu hangisi hoşuna giderse onu kabul et ben çıkamadım işin içinden
48 -52 arasında git gel bence hiç mesele değil güneşim
süper canommmmmmmm süpeeeeeeeeeeermissss missssss .... ben diyorum sana 500 gr ve üstü seni hiç üzmesin ....
ama istikrarla ... her haftaayyyy geliyor muuuuuu 100 tl hediye kuzende durum ne imiş , çıtlatıyor musunuz birbirinize ..demeyin bence
tebrikler türkancım ....
her üst üste istikrarla kilo vermek başarıdır . helal olsun sana
inanırım tabi, ben atletsiz gezmem yaz kış olacakhiç atlet giymem) yaz kış hatta hiç atletim yok desem
vay koruma güzeli kilo vermiş, tebriklerBu arada selamsız kelamsız daldımm. Günaydınnn.
Ben de mi kilo bildirem ne yapam
Geçen hafta: 55.3
Bu hafta: 54.8
Fark: 500 gr
Hafta içi 54.2 gördüm tartıda ama toparladım.
Bu arada selamsız kelamsız daldımm. Günaydınnn.
ay ben saf gibi pro diyeti yapıyorum dedim oda yapıyormuşşşşşşşş
O kadar alışmışım ki diyet yapmaya bişey yiyince suçluyordum kendimi. Neyse ki toparladım. bundan sonra hedef 3-4 kilo alıp sabitlemekvay koruma güzeli kilo vermiş, tebrikler
canım sporu bırakmayacam inatla devam edecem.. mezurem yok alayımda hafta sonu bi ölçeyimcanım ne kadar verdin ? geçen cuma kaç idin merak ettim ? 90+ da tartılıyordunuz cumaları .
canımbu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler
ada canom ... üzüldüm bende .
ama sporu sakın bırakma .
yahu sporunun ne zararı olabilir ? eminim geçen ay diyeti bıraktığın spor yapmadığın zaman sıkan pantalonların bollaşacak ... bollaştı bile .... senden bi ricam var her ay lütfen ölçülerini yaz ... inceldiğini görmek seni mutlu edecektir .
tühhh tam seni yakalamıştım ki kaçmışsın benden .
tebrikler mücverimmm .... hiç çıkma daha 59 lara
Pardon 58.300 gr geldim miumm hangi kafayla yazdim 59 u hayret vallaevde tartildim,sabah gittim 2 eczanede daha tartildim.kusuratini onlar hesapladi.58.300 geldim
Bu arada selamsız kelamsız daldımm. Günaydınnn.
Bende giymem hiç atlet..yaz kış..inanırım tabi, ben atletsiz gezmem yaz kış olacak
inşallah sabitlersin iğdem, bana da anlatırsın nasıl başardığınıO kadar alışmışım ki diyet yapmaya bişey yiyince suçluyordum kendimi. Neyse ki toparladım. bundan sonra hedef 3-4 kilo alıp sabitlemek
hiç atlet giymem) yaz kış hatta hiç atletim yok desem
Ausum menüleri de toparladım sayılır. Kahvaltılara 1-2 dilim çavdar ekmeği ekledim. Abuk sabuk şeyler yememeye çalışıyorum. Akşamları da pro ağırlıklı. Ama dolu dolu yiyorumiyi toparlamışsın neyse ki hayrişim .
iğdem sporun çok iyi devam ediyor sanki ...arada görüyorum bildirimleri ... bu kadar güzel spor yapıyorken korumada ... bence daha çok yemelisin ... haftada 3-4 gün gönlünce yiyip (tabii ki de cız coz yağlı şekerli değil , bunlar sağlık için çıktı hayatımızdan ) baktın çok ibre yükseliyor 2-3 gün kısıp sabitlersin bence o sporla
eee aferin sana .... rakibe taktik veren safım banum
Ben de atlet giymem ,ama yelek giyerim çoğu zamanhiç atlet giymem) yaz kış hatta hiç atletim yok desem
atlette bana ağırlık veriyor öğrenciliğim konyada geçti kampüs bi soğuk bi soğuk ben hala atlet giymedim... ama kızıma alışırıtyorum... bizde annem giymezdi bizde ona bakıp giymedik tabiii şimdi o giyiyor...inanırım tabi, ben atletsiz gezmem yaz kış olacak
Ben de atlet giymem ,ama yelek giyerim çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?