Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ben saf gibi pro diyeti yapıyorum dedim oda yapıyormuşşşşşşşş

Ay onuda atayım huuu
Cideen miii benim totom donar
Şu an polarli dön kazak patik

Gunaydin herkese bugun buyuk gun cok farklari merak ediyorum. Ben 89.5 im bugun hergun ortalama 6000 adim attim. Bakalim yeni hedefleri bekliyorum

canım ne kadar verdin ? geçen cuma kaç idin merak ettim ? 90+ da tartılıyordunuz cumaları .

Gunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego

canım bu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler

ada canom ... üzüldüm bende .
ama sporu sakın bırakma .
yahu sporunun ne zararı olabilir ? eminim geçen ay diyeti bıraktığın spor yapmadığın zaman sıkan pantalonların bollaşacak ... bollaştı bile .... senden bi ricam var her ay lütfen ölçülerini yaz ... inceldiğini görmek seni mutlu edecektir .

tühhh tam seni yakalamıştım ki kaçmışsın benden .
tebrikler mücverimmm .... hiç çıkma daha 59 lara

Senden bunları duymak

Bu arada selamsız kelamsız daldımm. Günaydınnn.
Ben de mi kilo bildirem ne yapam
Geçen hafta: 55.3
Bu hafta: 54.8
Fark: 500 gr
Hafta içi 54.2 gördüm tartıda ama toparladım.

iyi toparlamışsın neyse ki hayrişim .

iğdem sporun çok iyi devam ediyor sanki ...arada görüyorum bildirimleri ... bu kadar güzel spor yapıyorken korumada ... bence daha çok yemelisin ... haftada 3-4 gün gönlünce yiyip (tabii ki de cız coz yağlı şekerli değil , bunlar sağlık için çıktı hayatımızdan ) baktın çok ibre yükseliyor 2-3 gün kısıp sabitlersin bence o sporla

ay ben saf gibi pro diyeti yapıyorum dedim oda yapıyormuşşşşşşşş

eee aferin sana .... rakibe taktik veren safım banum

canım sporu bırakmayacam inatla devam edecem.. mezurem yok alayımda hafta sonu bi ölçeyim sen üzülmeee ben ikimizin yerinede üzülürüm

hiç atlet giymem ) yaz kış hatta hiç atletim yok desem

kışın iç çamaşırının üzerine direk kazağınımı giyiyosun?
ayy bende yüne karşı bişey var direk o kadar bana değerse huylanıyorum,hele banyodan sonra ıslak elke falan dokunamam illa penye tarzı giyecem

Ausum menüleri de toparladım sayılır. Kahvaltılara 1-2 dilim çavdar ekmeği ekledim. Abuk sabuk şeyler yememeye çalışıyorum. Akşamları da pro ağırlıklı. Ama dolu dolu yiyorum

inanırım tabi, ben atletsiz gezmem yaz kış olacak
atlette bana ağırlık veriyor öğrenciliğim konyada geçti kampüs bi soğuk bi soğuk ben hala atlet giymedim... ama kızıma alışırıtyorum... bizde annem giymezdi bizde ona bakıp giymedik tabiii şimdi o giyiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…