Akşamları dikkat ettim yemedim yada yoğurtla geçiştirdim..ama kurabiye yedim mesela..yarım pide..tahinli..kuymak..simit..ayy gündüzleri yemişim baya..bide tulumba tatlısı küçüklerden 6 tane..patatesli börek yapmıştım ondan yedim haftasonu..yazdıkça hatırlıyorum.bırakayım en iyisi yazmayı miu gelir sopasıyla..58.3 müş .... okudum cocom . o zaman neden maalesef ki .... az da olsa gitmiş ..hemde evinde değilken ... hem de tarı belki de evdeki ile aynı değilken .
iyi bence . 600 gr vermişsin ki ... senin kilonda hiçte kötü değil
serbest haftan da çok iyi bence hülyahiç sıkmadın değil mi bu hafta ? demek bu şekilde koruma yapsan iyi gidecek
şeri , regl sonrası -1.5 olur ... şeri de hep böyle olmuştur
Bende regli olmadığım için şuanda yapamıyorum olduktan sonra görünBu hafta az oldu haftaya daha iyi olur inşaallahEmeğine sağlık canım
Sağol kuzum sizler de tez zamanda hedeflerinize ulaşın inşallahTebrikler canım
Bende hamile kalmayı düşünmeden önce 49 kiloya falan inmek istiyorumaferin nehirime
ben giderek artıyorum tabiii :)) iyi ki vermişim fazla falzla zamanında
Emeğiniz çok
Dun yarim saat tempolu kucakta cocuk tasima
Akrep su Burcu burçdaşımtabikide giyerim,manto,kaban,panço hepisinide giyerim,neden ki giyince noliii kikışın giymeyen yoktur heralde
ateş burcunu bilmem akrebim ben
İstiyorsan değiş ördekim hiç problem değil. Bir cümle yazıyorum ben sadece sıkıntı yok :)aslında değiştireceğim ama sanırım isim değiştirince sıkıntı oluyor listede. Tam emin olamadım o yüzden kaldı öyle. @MiuLego sorayım bi ona. İsmimi değişsem nasıl olur bugün?
Bekleme bekleme bu haftaki beslenmeni ben beğendim sopa yok :) haftaya getirirsin fazladan eksi.. yap kahvaltını deynepimMiu sopasını göstermesin diye eksi çıkarım umuduyla bekliyorum
Ama tartı gram oynamıyor sabahtan beri
Tamam ,tartımı koyup ,kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ,acıktım be ya.Bekleme bekleme bu haftaki beslenmeni ben beğendim sopa yok :) haftaya getirirsin fazladan eksi.. yap kahvaltını deynepim
Tesekkur ederim cnmTebrikler canım
Ya bence o ishal falan oldu öyle düştü zatensüpersin hocam ... miu sana güveniyordu çok ... bende göz ucu ile biliyordum diğer topikten .
helal olsun valla
koşarak 70 lerden 60 lara inşallah
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ördekim ördekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mezunda olurmuş
tebrikler canım ... gitmiyorsun heee mezun oldun diye ... küserim çok pis fena
çok üzüldüm ya .
son iki gün illa ki bir atak yapar saraycam diyordum ....
Şaşırdım da ..üzüldüm de ...
diyete yeni başlayan 80 li kilolar için az evet ... kötü asla değil .... ama bu haftalar 1 kg ve civarı verebiliyor olman gerek bence .....
yine de giden her eksi
geçen hafta ki birden şok bi inişti ama makbuşum .... bu da şok çıkış olmuş
58 lere inersin yine bence ..başı ucu da olsa
Sagol mortim sen ne kadar verdin goremedim yahu benim telefon bugun arizali acmiyo sayfalari
Yok gitmem inşallah koruma nasıl olur öğreneceğim daha :)süpersin hocam ... miu sana güveniyordu çok ... bende göz ucu ile biliyordum diğer topikten .
helal olsun valla
koşarak 70 lerden 60 lara inşallah
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ördekim ördekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mezunda olurmuş
tebrikler canım ... gitmiyorsun heee mezun oldun diye ... küserim çok pis fena
çok üzüldüm ya .
son iki gün illa ki bir atak yapar saraycam diyordum ....
Şaşırdım da ..üzüldüm de ...
diyete yeni başlayan 80 li kilolar için az evet ... kötü asla değil .... ama bu haftalar 1 kg ve civarı verebiliyor olman gerek bence .....
yine de giden her eksi
geçen hafta ki birden şok bi inişti ama makbuşum .... bu da şok çıkış olmuş
58 lere inersin yine bence ..başı ucu da olsa
tamam düşüneyim ben:)İstiyorsan değiş ördekim hiç problem değil. Bir cümle yazıyorum ben sadece sıkıntı yok :)
Mortim az olsun ama eksi olsun. Ayrıca minnak kiloya hiçte az değil 600 gr. Lütfen anı yaşa hadi:) nerden nereye geldin keyfini çıkarmaya başla artık :)Kilo bildirimi yapıp kahvaltı yapayım
Geçen hafta 52.2
Bu hafta 51.6
Fark 0.6
Yüzde 1.15
@MiuLegoAusencia Munzevi Zencefil
Az oldu ama
bende if gibi yapayım diyorum bakalım olacak mı aynı bende sabah başlıyorum akşam hele ki bişeyler canımı sıkınca akşamları cosuyorbir türlü konsantre olamıyorum, bakalım bu gün ekmeksiz Karatayımsı bir başlangıç yaptım, bana ne oluyorsa akşam oluyor zaten , bunu yenmemiz lazım
iyi toparlamışsın neyse ki hayrişim .
iğdem sporun çok iyi devam ediyor sanki ...arada görüyorum bildirimleri ... bu kadar güzel spor yapıyorken korumada ... bence daha çok yemelisin ... haftada 3-4 gün gönlünce yiyip (tabii ki de cız coz yağlı şekerli değil , bunlar sağlık için çıktı hayatımızdan ) baktın çok ibre yükseliyor 2-3 gün kısıp sabitlersin bence o sporla
eee aferin sana .... rakibe taktik veren safım banum
ama öylede diiyet modunda olamıyorum işte neyse bu hafta bi geçsin bi sporun etkileri reglinin etkileri bitsin bi şekil verecem kendimeeee
Heleki nikim erkek ismi degilmiş
aaaaaaaaaa hayret kız derdin aslında senazıcık gözün açılmış .
@ada81 ya gelince ..... ay ona ne desem ki ben .... ben onun menüleri şöyle görmek istiyorum ..
kahvaltı yumurtalı yeşillikli klasik ada kahvaltısı
ara biraz yoğurt kuru yemiş vs...
öğle pro + salata ...vs...
Akşam sebze + salata..yoğurt ...
Ara bi meyve süt vs ....
nasıl olsa veremiyor , bi kere de şöyle görelim ..en fazla bir hafta daha veremez
panço delisiyim genelde panço giyerim) kaban çook tercihim olmaz...
tabikide giyerim,manto,kaban,panço hepisinide giyerim,neden ki giyince noliii kikışın giymeyen yoktur heralde
ateş burcunu bilmem akrebim ben
kız bunu bana yazmıştı
Süper kilo vermişsin helalKızlar herkesi tebrik ederim.Misafirim var giremiyorum.Oglani uyuturken gecmisi okuyuverdim cabucak gidiyorum yine simdi.Hepinizi opucukledim.
bende if gibi yapayım diyorum bakalım olacak mı aynı bende sabah başlıyorum akşam hele ki bişeyler canımı sıkınca akşamları cosuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?