Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşamları dikkat ettim yemedim yada yoğurtla geçiştirdim..ama kurabiye yedim mesela..yarım pide..tahinli..kuymak..simit..ayy gündüzleri yemişim baya..bide tulumba tatlısı küçüklerden 6 tane..patatesli börek yapmıştım ondan yedim haftasonu..yazdıkça hatırlıyorum.bırakayım en iyisi yazmayı miu gelir sopasıyla..

Bu hafta az oldu haftaya daha iyi olur inşaallahEmeğine sağlık canım
Bende regli olmadığım için şuanda yapamıyorum olduktan sonra görün Sende haftaya daha da iyi olursun canım benim eminim
Tebrikler canım
Sağol kuzum sizler de tez zamanda hedeflerinize ulaşın inşallah
aferin nehirime

ben giderek artıyorum tabiii :)) iyi ki vermişim fazla falzla zamanında
Bende hamile kalmayı düşünmeden önce 49 kiloya falan inmek istiyorumİyi ki öyle yapmışsın sende
Emeğiniz çok
Dun yarim saat tempolu kucakta cocuk tasima

Ekledim çiçeğim

aslında değiştireceğim ama sanırım isim değiştirince sıkıntı oluyor listede. Tam emin olamadım o yüzden kaldı öyle. @MiuLego sorayım bi ona. İsmimi değişsem nasıl olur bugün?
İstiyorsan değiş ördekim hiç problem değil. Bir cümle yazıyorum ben sadece sıkıntı yok :)

Bekleme bekleme bu haftaki beslenmeni ben beğendim sopa yok :) haftaya getirirsin fazladan eksi.. yap kahvaltını deynepim
Tamam ,tartımı koyup ,kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ,acıktım be ya.
Geçen hafta:66.0
Bu hafta 65.1
Fark:0.9
Dümdük 65 olsun diye bekledim ama olmadı
Ben de mezun oluyorum @MiuLego

Ya bence o ishal falan oldu öyle düştü zaten gene de güzeldi bakıyım bu hafta göreceğim o 58 ı kendileri çok güzeldi bi kere yaşadım ya o hissi tekrar istiyorum

Yok gitmem inşallah koruma nasıl olur öğreneceğim daha :)

İstiyorsan değiş ördekim hiç problem değil. Bir cümle yazıyorum ben sadece sıkıntı yok :)
tamam düşüneyim ben:)

Kilo bildirimi yapıp kahvaltı yapayım
Geçen hafta 52.2
Bu hafta 51.6
Fark 0.6
Yüzde 1.15
@MiuLego Ausencia Munzevi Zencefil
Az oldu ama
Mortim az olsun ama eksi olsun. Ayrıca minnak kiloya hiçte az değil 600 gr. Lütfen anı yaşa hadi:) nerden nereye geldin keyfini çıkarmaya başla artık :)

bir türlü konsantre olamıyorum, bakalım bu gün ekmeksiz Karatayımsı bir başlangıç yaptım, bana ne oluyorsa akşam oluyor zaten , bunu yenmemiz lazım
bende if gibi yapayım diyorum bakalım olacak mı aynı bende sabah başlıyorum akşam hele ki bişeyler canımı sıkınca akşamları cosuyor

ay valla demedimmmm ahahahahaa

ama öylede diiyet modunda olamıyorum işte neyse bu hafta bi geçsin bi sporun etkileri reglinin etkileri bitsin bi şekil verecem kendimeeee

ah ada aah laf dinlemiyorsun ki aç aç geziyorsun yaaaaa
tamam 3 ögün yeme bende 2 ögün seviyorum ama dolu dolu yeee

Heleki nikim erkek ismi degilmiş

ay boşanma sebibiiii yeminleeeee

dinlemez dinlemezzzzz

panço delisiyim genelde panço giyerim ) kaban çook tercihim olmaz...

tabikide giyerim,manto,kaban,panço hepisinide giyerim,neden ki giyince noliii ki kışın giymeyen yoktur heralde
ateş burcunu bilmem akrebim ben

kız bunu bana yazmıştı

Bana da oluyor

Kızlar herkesi tebrik ederim.Misafirim var giremiyorum.Oglani uyuturken gecmisi okuyuverdim cabucak gidiyorum yine simdi.Hepinizi opucukledim.
Süper kilo vermişsin helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…