Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Ben de kararsız kaldım yarın gitsem mi yoksa eşimin gelmesini mi beklesem
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum

Rabbim şifa versin babana canim git istersen gor babanın nerede yaşıyor uzak mı sana

Canım benim hiç durmadan git eşini bekleme derim ben..
Ben olsaydım giderdim bilemiyorum şartlarını ama..

Geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla Şifa versin..

Acaba bu kilo verme işi bitince ben ne yapacağım ya çok korkuyorum çok alistim diyet moduna

çok çok geçmiş olsun nevom . yarın çok çok zor olacak demese idin kesin git derdim .
ama o kadar zor olacaksa bir gün daha bekle derim

Canım benim hiç durmadan git eşini bekleme derim ben..
Ben olsaydım giderdim bilemiyorum şartlarını ama..

Geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla Şifa versin..
Sağol canım...Bilmiyorum karar veremiyorum.Abim doktor İstanbul'dan Malatya'ya gelmek üzere o gelsin ne diyor ona göre karar vereceğim.Ama bir yandan hazırlanıyorum belki ani birşey olur...

Sen doğur gel alırız listeye 3. Kez mezun seabahar seni bir kaşık suda boğar

4.kez

Ben goremedim daha yaaa guya @MiuLego atacakti bana... Ausencia sende varsa sen atsana banaa

atayım canım kızlardan müsade varsa

Kaptanim top 100 listesi ne bilmiyorum ama liste içi dışı farketmez ama istiyorum ki 45 olayım çok az diye bilirsin ama gercektende bu boya anca 45 kurtarır gibi geliyor şuan
gel beni döv aus diyor
Ay beklemedim valla :)) ne diye mezuniyet istedim ben sandın

şifa olsun

çok çok geçmiş olsun nevom . yarın çok çok zor olacak demese idin kesin git derdim .
ama o kadar zor olacaksa bir gün daha bekle derim
Canım 3 çocuk var..Garaj uzakta bilet bulabilirmiyim hazırlanabilir miyim panik oldum bilmiyorum...Sağol canım..

Sen beni geçersin kilod
Whiteblacklife @eflalim senle morti olmak istermiş

Üstüne de ikiniz S Sguat girls ve @masumm a grupcak morti olun istermiş

Bence harikaaaaaa.. ne dersin?

Ben hicbirsey anlamadım

Çok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum.

Malatya'da canım3-4 saat sürüyor ama yalnız nasıl yaparım bilmiyorumEşimde hemen dönemez....Sıkıştım kaldım...
Gecrn.yaz 4cocukla biri 1,5biri3yasinda nerdeyse 8saatlik yola gittim
Demem oki durumunu anla gitmen gerekiyorsa hic tereddüt etme bazı durumların tekrarı geri dönüşü olmaz
İnşaAllah Rabbim şafi ismiyle sifa versin babana

***7.TAKIM 542. ETAP***

Ahu060812 (68/67.8/0.2/%0.29)
Efser (69.6/69.3/0.3/%0.43)
suspushanimcim (60.8/60.5/0.3/%0.49) hedef kilo 57’ye revize.

Bonus (97.5/98/+0.5/-%0.51)
Portakal Sulu Ordek (53.0/52.5/0.5/%0.94) mezun olmak istiyor.

nar_cicegim (65.3/65.2/0.1/%0.15)
Whiteblacklife (52.2/51.6/0.6/%1.15)
eflalim (68.4/68.0/0.4/%0.58)
CocoChanelmademoiselle (58.9/58.3/0.6/%1.02)
Nevreste (68.2/67.3/0.9/%1.32)
candysugar (62.1/60.9/1.2/%1.93)

matematik61 (79.9/78.2/1.7/%2.13) yeni üye. Başlangıç Tarihi: 20.10.2017 Başlangıç Kilo:81.3 Hedef Kilo:65

7. Takım Ortalaması: % 0.827

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin... Antepteydin sanırım. Malatyaya bilet olur tahminimce.

Acaba bu kilo verme işi bitince ben ne yapacağım ya çok korkuyorum çok alistim diyet moduna
Korkma gulüm hiç acımıyor
Çok kaçırdığın bir günün ardından 1-2 gün dikkat edince hoop iniyor geri. Sadece tartıdan uzaklaşmamak lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…