Onu hep sen salla benim elime geçmesinAhanda buldum bildirimini....
Abooooo kız kirli çıkı nasıl verdin o kadar maşallah
Temam temam salliyomm ben hiç merak etme sen
Rabbim şifa versin babana canim git istersen gor babanın nerede yaşıyor uzak mı sanaHanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Ben de kararsız kaldım yarın gitsem mi yoksa eşimin gelmesini mi beklesem
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum
Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum
Acaba bu kilo verme işi bitince ben ne yapacağım ya çok korkuyorum çok alistim diyet modunaBen de pişmanım. Keşke 90 kilo olsaydım da verecek 10 kilom daha olsaydı diyorum kaç gündür. Boşluktayım resmen. Kendimi Satürn ün halkalarına oturmuş çekirdek çitliyormuşum bir yandan da dünya yı seyrediyormuşum ama hiç ekşın yokmuş gibi hissediyorum
Malatya'da canımRabbim şifa versin babana canim git istersen gor babanın nerede yaşıyor uzak mı sana
Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Sağol canım...Bilmiyorum karar veremiyorum.Abim doktor İstanbul'dan Malatya'ya gelmek üzere o gelsin ne diyor ona göre karar vereceğim.Ama bir yandan hazırlanıyorum belki ani birşey olur...Canım benim hiç durmadan git eşini bekleme derim ben..
Ben olsaydım giderdim bilemiyorum şartlarını ama..
Geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla Şifa versin..
Sen doğur gel alırız listeye3. Kez mezun seabahar seni bir kaşık suda boğar
gel beni döv aus diyorKaptanim top 100 listesi ne bilmiyorum ama liste içi dışı farketmez ama istiyorum ki 45 olayım çok az diye bilirsin ama gercektende bu boya anca 45 kurtarır gibi geliyor şuan
Ay beklemedim valla :)) ne diye mezuniyet istedim ben sandın
Canım 3 çocuk var..Garaj uzakta bilet bulabilirmiyim hazırlanabilir miyim panik oldum bilmiyorum...Sağol canım..çok çok geçmiş olsun nevom . yarın çok çok zor olacak demese idin kesin git derdim .
ama o kadar zor olacaksa bir gün daha bekle derim
O zaman bir gün daha bekle canım ne diyeyim gitmem mantıklı ama çok zor diyorsun o zaman yapacak birşey yok balımMalatya'da canım3-4 saat sürüyor ama yalnız nasıl yaparım bilmiyorum Eşimde hemen dönemez....Sıkıştım kaldım...
Sağol canım .O zaman bir gün daha bekle canım ne diyeyim gitmem mantıklı ama çok zor diyorsun o zaman yapacak birşey yok balım
ben çıkar kızlar
markete gideyimmm
bugün cuma dizi günü abur cubur alayım çay boş gitmez şimdi
yemezsem mortim S Sguat girls üzülürrr en sevdikleirmden alayım
yemek kartıma yüklenmiş paracıklarımmmm
al al ödeme , beleş gibi süper
Whiteblacklife @eflalim senle morti olmak istermiş
Üstüne de ikiniz S Sguat girls ve @masumm a grupcak morti olun istermiş
Bence harikaaaaaa.. ne dersin?
Çok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum.Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Gecrn.yaz 4cocukla biri 1,5biri3yasinda nerdeyse 8saatlik yola gittimMalatya'da canım3-4 saat sürüyor ama yalnız nasıl yaparım bilmiyorum Eşimde hemen dönemez....Sıkıştım kaldım...
İnternetten bilet rezerve ettirebilirsinCanım 3 çocuk var..Garaj uzakta bilet bulabilirmiyim hazırlanabilir miyim panik oldum bilmiyorum...Sağol canım..
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin... Antepteydin sanırım. Malatyaya bilet olur tahminimce.Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Korkma gulüm hiç acımıyorAcaba bu kilo verme işi bitince ben ne yapacağım ya çok korkuyorum çok alistim diyet moduna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?