- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bilmem aralık 26 ya kadar o listede olmak istiyorum galiba kaç kilo olurum acepşimdikkkk türkanla banunun yarışta @masumm u tutuyorum ...
eflalle sende mezuniyet gelecekse senio da mezun ol da ..yeteeeeeeeeeer ye artık diye he 48 e revize dersen ...eflalciyim
Sende o irade var kızın doğdun yine görürsün sen o rakamları benim kendimden pek umutlu değildim galiba hiç umudum yoktu kilo verecegime galiba bu yüzden inanmıyorum hala
Bilmem aralık 26 ya kadar o listede olmak istiyorum galiba kaç kilo olurum acepmezuniyet bu hafta olmaz revize olmasa bile net 50 olmam lazım tabi ki
Ayyy Auuuuus sen buraya + 15 le geleceksin. Miu kaptan ben yardımcı... Dinlene dinlene döveriz seni terletmedenkız deli .... hangi irade ? gelmişim 40 ıma ...ilk okuldan beri ilk kez 50 leri gördüm diyorumben iradesizin teki idim ... hiçte kafama takmıyordum ..amaaaaaaaaaan böyle de güzelim diyordum bir de ... yüzüm güzel efsanesine kapılmıştım bu komşumuz var ... kurabiye suratlı kızım diye severdi beni
bende de irade yok .... karar vermem ve tamam başladım demem gerekiyor ... o zaman dönmüyorum kolay kolay yolumdan da .. onu da demiyorum işte .... neyse ki artık hayatımında 7. takım vardoğumdan sonra gelirim artık 15-25 kaç vermem gerekirse ...veririz di mi @MiuLego sopasız sopasız
Ayyy
Nasıl gömüldüysem bende o an benimde aklıma geldi bu kadın
Ayyy Auuuuus sen buraya + 15 le geleceksin. Miu kaptan ben yardımcı... Dinlene dinlene döveriz seni terletmeden
İnşallah ahu aslında bende gördüm fotoları vallahi maşallahın varKimler geldiiii Kimler geçti hayatımdann....anam gelen gidyo gelen gidiyo.demir attım 68 eeee kör olasıca tartı mı bozuk ne bugün bana bi kaç tartıdan sonra lo lo demeye başladı..
Neyse tebrik ederim darısı bana @masumm aada81 ya @kelebekolacam a offff
Verirsin 40 değil 50 olsan sende o azim ve istek var istekız deli .... hangi irade ? gelmişim 40 ıma ...ilk okuldan beri ilk kez 50 leri gördüm diyorumben iradesizin teki idim ... hiçte kafama takmıyordum ..amaaaaaaaaaan böyle de güzelim diyordum bir de ... yüzüm güzel efsanesine kapılmıştım bu komşumuz var ... kurabiye suratlı kızım diye severdi beni
bende de irade yok .... karar vermem ve tamam başladım demem gerekiyor ... o zaman dönmüyorum kolay kolay yolumdan da .. onu da demiyorum işte .... neyse ki artık hayatımında 7. takım vardoğumdan sonra gelirim artık 15-25 kaç vermem gerekirse ...veririz di mi @MiuLego sopasız sopasız
Saat 4 kadar ac bilaç bekledim sadece normal kahvatı yaptımahahahahahhahahhahahhhhh ne zaman uyudu o devbence hep cin gibi idi
hadi yaz bakem ne yedin bugün ?
Saat 4 kadar ac bilaç bekledim sadece normal kahvatı yaptımahahahahahhahahhahahhhhh ne zaman uyudu o devbence hep cin gibi idi
hadi yaz bakem ne yedin bugün ?
Yüzde yüz kizzzzzKız olacak demi kızz
Sağol balimEvet yaa gördüm bak yazmamışım tebrik ederim kuzum benim yen zaten hep yen
sandalyeye de oturtacanız mıelantrik fantazisiiii
Sen kimi tutuyorsunSen doğur gel alırız listeye3. Kez mezun seabahar seni bir kaşık suda boğar
Sağol canım.Of ne gitmiştir o bee bende dün kuşbaşı yidimdıhakettin canım
Kaptanim top 100 listesi ne bilmiyorum ama liste içi dışı farketmez ama istiyorum ki 45 olayım çok az diye bilirsin ama gercektende bu boya anca 45 kurtarır gibi geliyor şuan26 aralık mı ? niye ki ? listeye mi girmek istiyorsun ?
top 100
yahu ... 8 cuma var .... yarım kilo versen 4 kilo eder .. o da 47 ler
Ay beklemedim valla :)) ne diye mezuniyet istedim ben sandınBen de öyle biliyor idim. Biz şu an felsefe grubuyla ortak staj görüyoruz. Sanırım ondan
Bir gün bile beklememiş la hatun
Ben de pişmanım. Keşke 90 kilo olsaydım da verecek 10 kilom daha olsaydı diyorum kaç gündür. Boşluktayım resmen. Kendimi Satürn ün halkalarına oturmuş çekirdek çitliyormuşum bir yandan da dünya yı seyrediyormuşum ama hiç ekşın yokmuş gibi hissediyorumAy beklemedim valla :)) ne diye mezuniyet istedim ben sandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?