Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4.kez

atayım canım kızlardan müsade varsa

gel beni döv aus diyor

şifa olsun
Peki ausum sence 156 boya en dusuk kaç olmalıyım alma payıyla çok.mu kötü olur 45 gercektende soruyorum ne bileyim benim kafa bu ara bi yeter bi ver modunda bi fikre ihtiyacım var galiba

Ayy bu hafta hep gram vermisiz ya bende dahil

Yok ondan uzak olmam zaten artık ama bi boşluk oluyor demi böyle bişey yerken falan vicdan yapıyor mu insan

ben bugün çok mutluydum ama yarın nasıl olur bilmem. Gönlümce yedim :)) Bir boşluk olacak illaki ama. Korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum ben. Yiyip durmam elbet ama dediğin gibi tartı sürekli yanımda olacak artık:)

Süreklş menğ vermeye devam edeceksin ördekim. Burdan ayrılmayacaksın. Olması gerekeni sana söyleyeceğiz ve düzene oturacak :) sporu asla bırakmayacaksın:) beni hergün öpeceksin :) daha sayam mı

Yok ondan uzak olmam zaten artık ama bi boşluk oluyor demi böyle bişey yerken falan vicdan yapıyor mu insan
İlk birkaç gün oldu ama şu an hiç olmuyor desem yeridir
Sadece diyetteyken hayatımdan çıkardığım abur cubur ve tatlıyı aramıyorum. Tamamen çıkmışlar hayatımdan. Kahvaltıyı çok seviyorum. Öğlen 3 e kadar canım bir şey çekerse yiyorum ama akşama bırakmıyorum. Bakalım hayırlısı

Vaytı kim dövmek ister ellerim yorgun benim.. biriniz dövse ya .. hala gram diyor verdim diyor of diyor.. yğzdesine bakmıyor.. hastayım demiyor..

igdedali sen halledersin o işi demi bebeeem
Vaytı kim dövmek ister ellerim yorgun benim.. biriniz dövse ya .. hala gram diyor verdim diyor of diyor.. yğzdesine bakmıyor.. hastayım demiyor..

Neden ya gelen giden beni dovuyor suçum ne benim

Beni sevdiğini dalan söyle
Öp falan
Sar falan
Sarmala falan

Şunla ellerini bağlayıp
Şunla da döveyim diyorum Mium

Süreklş menğ vermeye devam edeceksin ördekim. Burdan ayrılmayacaksın. Olması gerekeni sana söyleyeceğiz ve düzene oturacak :) sporu asla bırakmayacaksın:) beni hergün öpeceksin :) daha sayam mı
Mutlaka öp ama portim yoksam şişer ödemlere gelirsin Munzevi Zencefil

Aldim bu not olarak kendime anam bizim sitede kış boyu her salı gün var onları anlatsam yeter iki saklıdır yirtiyorum yemeden bu hafta da var
İki hafta sonra sıra bende bende diyetlik hazirlayim millet vursun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…