- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Peki ausum sence 156 boya en dusuk kaç olmalıyım alma payıyla çok.mu kötü olur 45 gercektende soruyorum ne bileyim benim kafa bu ara bi yeter bi ver modunda bi fikre ihtiyacım var galiba4.kez
atayım canım kızlardan müsade varsa
gel beni döv aus diyor
şifa olsun
Ayy bu hafta hep gram vermisiz ya bende dahil***7.TAKIM 542. ETAP***
Ahu060812 (68/67.8/0.2/%0.29)
Efser (69.6/69.3/0.3/%0.43)
suspushanimcim (60.8/60.5/0.3/%0.49) hedef kilo 57’ye revize.
Bonus (97.5/98/+0.5/-%0.51)
Portakal Sulu Ordek (53.0/52.5/0.5/%0.94) mezun olmak istiyor.
nar_cicegim (65.3/65.2/0.1/%0.15)
Whiteblacklife (52.2/51.6/0.6/%1.15)
eflalim (68.4/68.0/0.4/%0.58)
CocoChanelmademoiselle (58.9/58.3/0.6/%1.02)
Nevreste (68.2/67.3/0.9/%1.32)
candysugar (62.1/60.9/1.2/%1.93)
matematik61 (79.9/78.2/1.7/%2.13) yeni üye. Başlangıç Tarihi: 20.10.2017 Başlangıç Kilo:81.3 Hedef Kilo:65
7. Takım Ortalaması: % 0.827
Yok ondan uzak olmam zaten artık ama bi boşluk oluyor demi böyle bişey yerken falan vicdan yapıyor mu insanÇok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin... Antepteydin sanırım. Malatyaya bilet olur tahminimce.
Korkma gulüm hiç acımıyor
Çok kaçırdığın bir günün ardından 1-2 gün dikkat edince hoop iniyor geri. Sadece tartıdan uzaklaşmamak lazım sanırım
ben bugün çok mutluydum ama yarın nasıl olur bilmem. Gönlümce yedim :)) Bir boşluk olacak illaki ama. Korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum ben. Yiyip durmam elbet ama dediğin gibi tartı sürekli yanımda olacak artık:)Ben de pişmanım. Keşke 90 kilo olsaydım da verecek 10 kilom daha olsaydı diyorum kaç gündür. Boşluktayım resmen. Kendimi Satürn ün halkalarına oturmuş çekirdek çitliyormuşum bir yandan da dünya yı seyrediyormuşum ama hiç ekşın yokmuş gibi hissediyorum
Süreklş menğ vermeye devam edeceksin ördekim. Burdan ayrılmayacaksın. Olması gerekeni sana söyleyeceğiz ve düzene oturacak :) sporu asla bırakmayacaksın:) beni hergün öpeceksin :) daha sayam mıben bugün çok mutluydum ama yarın nasıl olur bilmem. Gönlümce yedim :)) Bir boşluk olacak illaki ama. Korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum ben. Yiyip durmam elbet ama dediğin gibi tartı sürekli yanımda olacak artık:)
İlk birkaç gün oldu ama şu an hiç olmuyor desem yeridirYok ondan uzak olmam zaten artık ama bi boşluk oluyor demi böyle bişey yerken falan vicdan yapıyor mu insan
Vaytı kim dövmek ister ellerim yorgun benim.. biriniz dövse ya .. hala gram diyor verdim diyor of diyor.. yğzdesine bakmıyor.. hastayım demiyor..
igdedali sen halledersin o işi demi bebeeem
Neden ya gelen giden beni dovuyor suçum ne benimVaytı kim dövmek ister ellerim yorgun benim.. biriniz dövse ya .. hala gram diyor verdim diyor of diyor.. yğzdesine bakmıyor.. hastayım demiyor..
Beni sevdiğini dalan söyleİlk birkaç gün oldu ama şu an hiç olmuyor desem yeridir
Sadece diyetteyken hayatımdan çıkardığım abur cubur ve tatlıyı aramıyorum. Tamamen çıkmışlar hayatımdan. Kahvaltıyı çok seviyorum. Öğlen 3 e kadar canım bir şey çekerse yiyorum ama akşama bırakmıyorum. Bakalım hayırlısı
Bak bak senin caninda dayak istiyor heleBenim 6 ay ne zaman doluyo ki mezuniyetten
Az kilo alam da listeye girem
Coşturam yüzdeleri
Çok özendim
Canim gecmis olsun Rabbim sifa versin..Sağol canım...Bilmiyorum karar veremiyorum.Abim doktor İstanbul'dan Malatya'ya gelmek üzere o gelsin ne diyor ona göre karar vereceğim.Ama bir yandan hazırlanıyorum belki ani birşey olur...
Sakince o sopayı kendine çevir ve popona popona vurBak bak senin caninda dayak istiyor heleohh icim rahatladı hep mi ben sopa yiyeceğim anam bir kere kaçamak için sopa yemedim ben ya ay bi ozendim simdi
Vaytı kim dövmek ister ellerim yorgun benim.. biriniz dövse ya .. hala gram diyor verdim diyor of diyor.. yğzdesine bakmıyor.. hastayım demiyor..
Mutlaka öp ama portim yoksam şişer ödemlere gelirsinSüreklş menğ vermeye devam edeceksin ördekim. Burdan ayrılmayacaksın. Olması gerekeni sana söyleyeceğiz ve düzene oturacak :) sporu asla bırakmayacaksın:) beni hergün öpeceksin :) daha sayam mı
Aldim bu not olarak kendime anam bizim sitede kış boyu her salı gün var onları anlatsam yeter iki saklıdır yirtiyorum yemeden bu hafta da varİlk birkaç gün oldu ama şu an hiç olmuyor desem yeridir
Sadece diyetteyken hayatımdan çıkardığım abur cubur ve tatlıyı aramıyorum. Tamamen çıkmışlar hayatımdan. Kahvaltıyı çok seviyorum. Öğlen 3 e kadar canım bir şey çekerse yiyorum ama akşama bırakmıyorum. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?