Ben senin bildiğin kızlardan değilim gider misin başımdan peşimi bırakGördüm gördüm aynı avatarına benziyor. Bir insan anca bu kadan datlı olabilir
Bu gece düşüneceğim bu yükselme işini. Yarın gün batmadan kararımı bildiririm
Uleeeeee hatunlar inanmayııınBen senin bildiğin kızlardan değilim gider misin başımdan peşimi bırak
Uleeeeee hatunlar inanmayııınÖzelden benim olacahsın diyip Erol Taş gibi gülüyor bu Miu
Yapar o miu yapar zeytinyaği misali bi de üste çıkar işkenceci miu isteUleeeeee hatunlar inanmayııınÖzelden benim olacahsın diyip Erol Taş gibi gülüyor bu Miu
Yapar o miu yapar zeytinyaği misali bi de üste çıkar işkenceci miu iste
ikimizde başarısızız kabul edelim nütfen
begün dün sabittim, akşam bisküvi yedim oda artı getirdi bana
bende ikimiz içinde üzüldüm çöpe giden bir hafta oldu
bulursan bana da söyle
evet canım hepimiz için geçerli.
benim mortimAntepia27 sana da şöyle güzel bir morti bulalım @Bonus olabilir mi acaba ne dersiniz bonus efser mortiliği
@Efser @Sarayca ortiliği
@BonusAntepia27 ortiliğine karşı nasıl bence güzel
masum sırf bu yüzden if yapmayı bile düşündüm akşam yemeyeyim diyehayır reçel ne ya, normalde yemediğim bir şey
gayet güzel tebrikler
Ayyy
Nasıl gömüldüysem bende o an benimde aklıma geldi bu kadın
Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Ben de kararsız kaldım yarın gitsem mi yoksa eşimin gelmesini mi beklesem
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum
Ben 89.9 dum sonra 91.3 oldum sabah 89.5 dimcanım ne kadar verdin ? geçen cuma kaç idin merak ettim ? 90+ da tartılıyordunuz cumaları .
canımbu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler
ada canom ... üzüldüm bende .
ama sporu sakın bırakma .
yahu sporunun ne zararı olabilir ? eminim geçen ay diyeti bıraktığın spor yapmadığın zaman sıkan pantalonların bollaşacak ... bollaştı bile .... senden bi ricam var her ay lütfen ölçülerini yaz ... inceldiğini görmek seni mutlu edecektir .
tühhh tam seni yakalamıştım ki kaçmışsın benden .
tebrikler mücverimmm .... hiç çıkma daha 59 lara
Başarı hikayesi yazınca anlarız canim5. Takimda yüzdesi 5 olan biri var hemi de mezun olacakmis.Mezun olurkene o kadar kiloyu nasıl vermiş
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahüşütmüşüm kızlar hastayım. boğazım ağrıyor
Olsun balım.sen korumadasin iki uç gün dikkat edersen sabit olursunbn bugun menü yazmıcam gereksiz fazla yedim
Teşekkür ederim :)Hayır canım kaptanim da açıkladı ilk golü attım
Son 4 haftan iz ayran aşı protein bspor ne varsa yuklenelim saraycam
Haftaya odaklanalm
Olabilir canım ben seni bonus esferi yener olur gözümü sana diktim ona gore
Tebrikler canım darısı basimiza
Canım hemşehrim hemen git gittiğine pişman olmazssin neticede aileni görürsün
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Karataş tan otogara otobüse biner fazla eşyada alnazssin Malatya ya telden yada ora gittiğinde otobüs bulursun ailemizin en çok bize böyle zamanlarda ihtiyaç i var
Tabi karar senin
If yaparsan benim gibi mümkün oldugunca 11 e kadar bişey yememeye çalış o saatlerde yağ yakimi artıyor.bende if gibi yapayım diyorum bakalım olacak mı aynı bende sabah başlıyorum akşam hele ki bişeyler canımı sıkınca akşamları cosuyor
Olsun balım.sen korumadasin iki uç gün dikkat edersen sabit olursun
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Ihlamur falan iç canım limonlu
arada oluyor öyle. üzülme yarına telafi edersin.bn bugun menü yazmıcam gereksiz fazla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?