Bu raz dövmekten başka bişey gibi oldu sankiEki Görüntüle 2063118 Şunla ellerini bağlayıp
Eki Görüntüle 2063118 Şunla da döveyim diyorum MiumEki Görüntüle 2063119
Mutlaka öp ama portim yoksam şişer ödemlere gelirsin @Portakal Sulu Ordek
TirstimEki Görüntüle 2063118 Şunla ellerini bağlayıp
Felsefe grubu muBen de öyle biliyor idim. Biz şu an felsefe grubuyla ortak staj görüyoruz. Sanırım ondan
Bir gün bile beklememiş la hatun
Yok bu defa sen hakettin kilo almak ne demek
İşkenceci miu bundan sonra senin adinO kelepçeleri küflüsünden allll
O kırbacın da ucuna küflü ama ucu aşırı sivri elektrikli çiviler tak
O zaman tamamigdedali
Valla yediğim Zaman Hakkı'nı veriyorum Banum..ama bunları 7 güne dağıttım..Daydream- hülyaa sende kendimi görüyorum bi yendimi acaip yiyorum ve bunun adı bişiy sendromudu unuttummm
akşamla dengelemişsin bernacım ben beğendim gayet.. spor yok diye bir şey asla kabul etmiyorumvalla sopalarım hee.. daha 1-2 sayfa önce yazdım sporsuz asla diye
Sağol canımmatematik61 matematiğimmm listeye girmişsin hayırlı uğurlu olsunnn. Sağlıkla ver kilolarını inşallah
Birkc kere begenmek istedim ama olmadiEki Görüntüle 2063118 Şunla ellerini bağlayıp
Heç anlamayon fantazyadanO kelepçeleri küflüsünden allll
O kırbacın da ucuna küflü ama ucu aşırı sivri elektrikli çiviler tak
O zaman tamamigdedali
Sağol canım
Birkc kere begenmek istedim ama olmadi
Canim mortin falan var mi ? Yoksa bu hafta senle morti olalim miiiiValla yediğim Zaman Hakkı'nı veriyorum Banum..ama bunları 7 güne dağıttım..
3. olmuş takım.,tebrik ediyorum kızlar..
Canim mortin falan var mi ? Yoksa bu hafta senle morti olalim miiii
Adım fantazik karıya çıkacak yeminleBu raz dövmekten başka bişey gibi oldu sankifesat yok miuuu
Ay dayanamıyorum
Aklıma türlü türlü şekiller şemaller geldi
Aynen öyle. Bizim stajda da bir karışıklık olmuş. Öyle dedi bugün müdür. Feslefe olarak girilmiş branşlarımız. Onu düzeltmeye çalışıyorlarmışFelsefe grubu muonların gözü direk bizim meslekte zaten
100 kilo olsam ne çok sevinecekmiş gibi halin var fulya .... ne mutlu bana yahu ... şurda gördüğüm en neşeli mesajın
bu arada ben kilo bildirimimi her cuma istinasız yapıyorum zaten takımda ... saklım gizlim hiç yok.
bence sen artık beni boş ver ... gebe kadınım ben sana gelmem .... sen kendine dişli diyt yapan bir morti bul da diyete başla inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?