üşütmüşüm kızlar hastayım. boğazım ağrıyor
Peki ausum sence 156 boya en dusuk kaç olmalıyım alma payıyla çok.mu kötü olur 45 gercektende soruyorum ne bileyim benim kafa bu ara bi yeter bi ver modunda bi fikre ihtiyacım var galiba
Benim 6 ay ne zaman doluyo ki mezuniyetten
Az kilo alam da listeye girem
Coşturam yüzdeleri
Çok özendim
çok geçmiş olsun .niye sevineyim ki takılıyom sana. alındın mı?
ben başlayacağım da kafa bu ara karışık. toplayamıyorum. bir de kan yapıcı, vitamin kompleksi falan içiyorum iştah açıldı. şu an aklımda miyomlar var. ne yapacağım diye.
bugün gndz yemedim yesem içim yanmaz akşm çok yedim
Sağol Efser'cim...Çok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum.
Gecrn.yaz 4cocukla biri 1,5biri3yasinda nerdeyse 8saatlik yola gittim
Demem oki durumunu anla gitmen gerekiyorsa hic tereddüt etme bazı durumların tekrarı geri dönüşü olmaz
İnşaAllah Rabbim şafi ismiyle sifa versin babana
Canım sadece yarın değil Pazar gidersem ne olur diye tereddütlerim vardı kafamda..İnternetten bilet rezerve ettirebilirsin
Sağol canım.Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin... Antepteydin sanırım. Malatyaya bilet olur tahminimce.
Korkma gulüm hiç acımıyor
Çok kaçırdığın bir günün ardından 1-2 gün dikkat edince hoop iniyor geri. Sadece tartıdan uzaklaşmamak lazım sanırım
Sağol canım..
Sağol ada'cım...Canim gecmis olsun Rabbim sifa versin..
Sağol canımHayır canım kaptanim da açıkladı ilk golü attım
Son 4 haftan iz ayran aşı protein bspor ne varsa yuklenelim saraycam
Haftaya odaklanalm
Olabilir canım ben seni bonus esferi yener olur gözümü sana diktim ona gore
Tebrikler canım darısı basimiza
Canım hemşehrim hemen git gittiğine pişman olmazssin neticede aileni görürsün
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Karataş tan otogara otobüse biner fazla eşyada alnazssin Malatya ya telden yada ora gittiğinde otobüs bulursun ailemizin en çok bize böyle zamanlarda ihtiyaç i var
Tabi karar senin
Ooo hayirli olsun mortimcanim bu hafta acayip cok calismaliyizzInan bende de ayni durum, acmiyor sayfayi. Ben 800 gram vermisim mortican
saol canım. dinlenmem lazım.Geçmiş olsun canım
Ausum dediğin doğru bide ben korumaya geçtikten sonra sporu arttırıp sikilasmak istiyorum esimle anlastik eve plates aletleri alacağız top dambil falan aynaya bakınca kusurlar fala özellikle göbek bölümünde galiba bu beni rahatsız ediyor ve verdiğim kilo bu yüzden yeterli gelmiyor belim 110 cm şimdi 73 falan bayağı inceldi tamamdır 50 mezun olacağım sporla sikilasacagimcanım şu boya şu kilo diye bir kriter yok ki ... ben hayatımda iki kez güzel kilo verdim ... birinde 62 kiloda aldığım trençkot ... bu son verdiğimde 65 kiloda çok bol geldi ...
boyum hep aynı .
nasıl göründüğün ..ne kadar inceldiğin önemli .
ve yine belli bir boydan sonra direkt kilo boy orantısı da işlemiyor bence.
be 1.63 te 55/58 arası iyiyim mesela ...52 ye indim .. sende çok spor yapıyorsun ..attığın fotoda o bool kıyafetler içinde bile gayet ince idin ... bence 50 idealdir sana
ahahahahahah 70 le gel de işe tarasın gelmenaksi halde 2.5 tan 3 haftada mezunsun
Seneye ağustos eylülde ben gelirimlohusalıkta geçer ....
çok geçmiş olsun .
bende de çıktı ya konuşmuştuk .
bendeeeeeeeee
Ne oldu çay keyfi benim koca tulumba tatlısı almış mısır almış yoldayım geliyorum sen çok seviyorum diye aldım diyor
Ausum dediğin doğru bide ben korumaya geçtikten sonra sporu arttırıp sikilasmak istiyorum esimle anlastik eve plates aletleri alacağız top dambil falan aynaya bakınca kusurlar fala özellikle göbek bölümünde galiba bu beni rahatsız ediyor ve verdiğim kilo bu yüzden yeterli gelmiyor belim 110 cm şimdi 73 falan bayağı inceldi tamamdır 50 mezun olacağım sporla sikilasacagim
Jillian bende düşündüm evde net yok telden de zor oluyor buradan taşınacağı diye baglatmiyoruz ebru şallı nin dvd sini alacağım onunla yapacağım artikzafer senin olacaaaaaaaaaak banuuuuuuuu . eğdirme la başımızı ... bu türkan kimseye benzemez çok pis kafa yapar bizle
ya canım evet mesela belim daha ince olabilir ... kilona göre .. demek bel hareketlerine ağırlık vermelisin .
jillian 3o day shred ... pilates bende çok yaptım evde ... çok işe yaradı
Ne oldu çay keyfi benim koca tulumba tatlısı almış mısır almış yoldayım geliyorum sen çok seviyorum diye aldım diyordedim kesin eflalim işidir
zafer senin olacaaaaaaaaaak banuuuuuuuu . eğdirme la başımızı ... bu türkan kimseye benzemez çok pis kafa yapar bizle
ya canım evet mesela belim daha ince olabilir ... kilona göre .. demek bel hareketlerine ağırlık vermelisin .
jillian 3o day shred ... pilates bende çok yaptım evde ... çok işe yaradı
Beni de etiketlemeyi unutmuşsunBugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalık
1.5 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem
Aksam 16.20
1 tabak kıymalı patlican
1 kase yoğurt
1 adet kizarmis form emek
Ara
Isaret parmagi buyuklugunde bi elmali pasta ( eşim almis )
2.5 lt su icildi. @MiuLego
50 dakika kosmali yurumeli yürüyüş yapildi..
10 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika eliptik
30 dakika plates
50 ip atlama...
begum75
Adaaaa pert)))
Begumu etiketlemeyi unutmusum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?