- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Maşallah kuzuma..Insallah canim simdilik zararli dedigimiz hic biseyi yemiyorrrrr... ceviz faydali diyoruz her aksam anne ceviz saati diyor hatta şarkısıda var tik tak saatine bak ceviz saati geldi...
Yarın bi gezme çıkartırsın sen :))Bu akşam, freee hulya cim
dizi izliyorum yarin yaparım
Himmmm haftaya onu da gecim bariişte bu beeeeeeeeeeee
Antepia27 yı yen ve ..........
rocky nin adreynnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırması gibi ausssssssssssssss de bana
işte arada derede verebiletesi olanların takımındasın canım
çok et var malatyalı :))
benim gözüm bi zeytinyağlı yemek aradı ... eti islim kebabı yap ... patlıcanlı olacak ya et et olmaz hepsi
Ben menünde kötü bişey görmedim çiçeğim..bitter 8 saat enerji veriyormuş..en masum kaçamak hatta kaçamak değil..kakao oranı %80 likler en iyisi ama..Menumyazmak istemesem de...
7.00= 1 dilim peynir ve 1 ceviz
Ara= tarcinli yesil cay ve 3-4 tane kuru uzum
14.30= kiymali menemen, 2 dilim tb ekmek
Beyaz cay, peynir
Sonra iki uc tane kucuk kare bitter yedimbi beyaz cay daha
17.30= 1 elma iki ceviz
18.30= 2-3 catal menemen
Su 2 lt
@MiuLego
Sporum
1000 ip atlama=200
33 dk hiit =165
365 puan
nehirnil111
Biraz cikolata yemis oldum bugun kac haftadir dikkat edip yerimde saydigim icin de cok utaniyorum
aslinda is ev cocuk hastalik es derken kendime cok motive olamadim. Toparlayamadim.
Yarın bi gezme çıkartırsın sen :))
Hadi bakalimmmm cuma gorusecegiz bomba gibi gelicemAh bebeğim arkadaşlar hatırlatmış da ben de söyleyeyim benim yüzdem seninkini döver
Kız bacım napıyosun nasılsın?Artık başladık çakıl destan yazacağız destan
Bendeeeeeçok açım hemde çok
Masum akşam tavuk yedim tanış 5-6 açı biber turşusu. Ve hiç ac değilim bu gün başarılı geçti cokmutluyumçok açım hemde çok
Artık başladık çakıl destan yazacağız destan
Hahahahhahahhaha begüm ne tatlısın yaaaa
Ya kıyamam sana..Ayy adımın altında yazan kalan 1.6 yazısı hala benim mi diye iki de bir bakıyorum inanmıyorum hala ne acayip tartiyla her çıktığımda sanki 78.5 çıkacak gibi hissediyorum sanki bir rüya da biri kalk hadi uyan diyecek gibi
Bu haftaArtık başladık çakıl destan yazacağız destan
canım şu boya şu kilo diye bir kriter yok ki ... ben hayatımda iki kez güzel kilo verdim ... birinde 62 kiloda aldığım trençkot ... bu son verdiğimde 65 kiloda çok bol geldi ...
boyum hep aynı .
nasıl göründüğün ..ne kadar inceldiğin önemli .
ve yine belli bir boydan sonra direkt kilo boy orantısı da işlemiyor bence.
be 1.63 te 55/58 arası iyiyim mesela ...52 ye indim .. sende çok spor yapıyorsun ..attığın fotoda o bool kıyafetler içinde bile gayet ince idin ... bence 50 idealdir sana
ahahahahahah 70 le gel de işe tarasın gelmenaksi halde 2.5 tan 3 haftada mezunsun
Seneye ağustos eylülde ben gelirimlohusalıkta geçer ....
çok geçmiş olsun .
bende de çıktı ya konuşmuştuk .
bendeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?