Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bn bugun menü yazmıcam gereksiz fazla yedim
Menğ yazılacak kötü yedim diye kaçmak mı varmış öyle anlaşmadık güneşim demi
ahahahahahah 70 le gel de işe tarasın gelmen aksi halde 2.5 tan 3 haftada mezunsun

Seneye ağustos eylülde ben gelirim lohusalıkta geçer ....
Ay bu çok mantıklı geldi heee
Tamam ben yiyim yiyim de bir 70 göreyim sonra gelsin liste Allaaaaahhhh

Menğ yazılacak kötü yedim diye kaçmak mı varmış öyle anlaşmadık güneşim demi

Ay bu çok mantıklı geldi heee
Tamam ben yiyim yiyim de bir 70 göreyim sonra gelsin liste Allaaaaahhhh
Ayy ben kendimi psikopat sanıyordum yok benden daha da psikopati varmış net yani

@MiuLego ben revize yapmayacağım artık 50 mezun et beni
Tamam vaytım sonunda doğru yolu bulmuşsun :)

Hem de artıyken böyle bi menğ ile gelmek menü bile demek istemiyorum her yerden cıs cos hülya

Ne aşıresi daha ya aşureler bitmedi mi ne güzel menü yazacaktım tam halbuki akşam akşam aşure de nesi
Yazı güzel kız

Çakıl baya karbon yüklemişsin zaten.. tamam yeter haftalık almışsın resmen. Karbpna veda zamano bay bay karboooon...

Cıs yok dolu dolu menü.. kötü değil kuzum.. mortin seni çiğ çiğ yer ama böyle menüyle gelsen her gün
Afiyet olsun nisa
Yürüyüş ve leslieden ziyade kardiyo yapman gerekir bence canım.. bunlar sana kilo verdirmiyor.. az gitti bu hafta..

Şişkinlik yapacak şeylerden bu hafta tamamen uzak dur.. şimdiden temkinli gitmek lazım..

Eksi azdı. Çoğalacak eksiler.. kardiyo ile az karbon ile çok spor ile
Ya bende atlamayi istiyorum ama goguslerim sarkar diye korkuyorum
Yaaaaa bir tek ip atlamak sarkıtmaz daha neler kesinlikle atlamalısın.. bu hafta eksin beni çok üzdü çok azdı

İp bizi hedefe koşturarak vardırır kuzum. Merak etme onlar sarkmaz
Ağlama kötü menü değil bu.. ama başka da cıs cos hakkın yok biliyorsun sen de.. yerinde saymayı bu hafta çok güzel kıracağız sen rahat ol.. kendine güven

Spor da şahane olmuş.. ay hemen yarın sabahki kilonu bana söyle belki eksi oldu bile ki bence oldu

Bu hafta Antepia27 ile ben destan yazacağız kimseye kaptırmayız 1. Liği

Oooo mortim orti gibi olduk

Antepia27 Bu hafta her lokmanda beni hatırla çok hırsıyım ona gore

Gorucez bakalim

Iyi geceler. Birazdan jillian netz videosuna başlayacağım. Garanti -500 gr. Antepia27

Oooo super
Gitte yat bu saatte ne sporu

İyiyim hastalıkla mucadele belik bebek geciyor zaman
Bi senin Ata bide ausun Yusufu Maasallah
Bakalım.ada mortinle.ne.destan yazacaksınız

Göreceğiz

Ece hala beni tutuyor demi canim

Oooo çok güzel mus

Adapte olamadim hala bu kiloya eşim diyor git kıyafet al hala bulamama korkusu yaşıyorum
Kıyamammmm az daha sabır kuzummmezun olunca al kendine kıyafet yerim seni beeee
Ya hhahahahahaha çakıl ya hahahahahahha
Çok övdüler ya
Hayır dedim sus if falan duymayım senden.
Benim ellerim parmaklarim kucuk hatta yağmurun bile boyle küçük elleri yoktuuuu...)
Kendi serçe parmağın kadar yedin yaniiyi tamam
Ayy ben kendimi psikopat sanıyordum yok benden daha da psikopati varmış net yani

@MiuLego
Miumm yarin oglen balik yemeye gidelim dedik evde kucuk balik pisirmiyorum ben balik corbasi ile istavrit yiyebilir miyim
Balık ızgara olsun
Tabi ki ye yanında da salatayla kola falan içme sakın bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…