Sabah ac ol aksam 9 a kadar yiyince gece rahat uyuyorsunçok açım hemde çok
Kurabiye suratlı mıkız deli .... hangi irade ? gelmişim 40 ıma ...ilk okuldan beri ilk kez 50 leri gördüm diyorumben iradesizin teki idim ... hiçte kafama takmıyordum ..amaaaaaaaaaan böyle de güzelim diyordum bir de ... yüzüm güzel efsanesine kapılmıştım bu komşumuz var ... kurabiye suratlı kızım diye severdi beni
bende de irade yok .... karar vermem ve tamam başladım demem gerekiyor ... o zaman dönmüyorum kolay kolay yolumdan da .. onu da demiyorum işte .... neyse ki artık hayatımında 7. takım vardoğumdan sonra gelirim artık 15-25 kaç vermem gerekirse ...veririz di mi @MiuLego sopasız sopasız
İyiyim hastalıkla mucadele belik bebek geciyor zamanKız bacım napıyosun nasılsın?
Göreceğiz
Oglene tartilacagim icin sabah bir sey yemedim ya butun gun ac hissettim oglen hep canim ekmek yemek istedi. Sekerim dustu sanirimBen menünde kötü bişey görmedim çiçeğim..bitter 8 saat enerji veriyormuş..en masum kaçamak hatta kaçamak değil..kakao oranı %80 likler en iyisi ama..
Yüzde yüz kizzzzz
İşte bunu
Sen kimi tutuyorsun
Nevooom geçmiş olsun minnoş kalplim.. Allah şifa versin inşallah bolca dua edelim hep beraberHanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Ben de kararsız kaldım yarın gitsem mi yoksa eşimin gelmesini mi beklesem
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum
Valla bilmiyorum ki ya ben sanırım ara öğünü daha çok seviyorum iki ana iki ara gibi olacak sanırımIf yaparsan benim gibi mümkün oldugunca 11 e kadar bişey yememeye çalış o saatlerde yağ yakimi artıyor.
Adapte olamadim hala bu kiloya eşim diyor git kıyafet al hala bulamama korkusu yaşıyorumYa kıyamam sana..
Enee..
Duygulandım
Tut mezun olunca çok ararsın beniAğzın bal yesin kesin kız ya
İşte bunu
Eki Görüntüle 2063210
Tabi ki eflalimi tutuyorum la seni tuttuğum na zaman görülmüş
Güzel menü kuzummmm alinazik bakalım neler dedirtecek sana
Kimin işaret parmağı adaBugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalık
1.5 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem
Aksam 16.20
1 tabak kıymalı patlican
1 kase yoğurt
1 adet kizarmis form emek
Ara
Isaret parmagi buyuklugunde bi elmali pasta ( eşim almis )
2.5 lt su icildi. @MiuLego
50 dakika kosmali yurumeli yürüyüş yapildi..
10 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika eliptik
30 dakika plates
50 ip atlama...
Adaaaa pert)))
Bakınız: yürek yemişbişey mi dedin bacim
Hayır. Zaten gayet güzel kilo veriyorsun. Ne if i ? Neden yeni arayış? Düzeni bozma işte sen sporunu arttır yeterAy @MiuLego su if bende denesem mi acaba 5 gun
Çok övdüler yaHayır. Zaten gayet güzel kilo veriyorsun. Ne if i ? Neden yeni arayış? Düzeni bozma işte sen sporunu arttır yeter
Benim ellerim parmaklarim kucuk hatta yağmurun bile boyle küçük elleri yoktuuuu...Güzel menü kuzummmm alinazik bakalım neler dedirtecek sana
Kimin işaret parmağı ada
Bundan sonra mezurayla ölçün böyle anlamıyorum ben
Sporun harikaaaa menü de çok güzel. Sporun keşke benim olsaydı
Bakınız: yürek yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?