Kollar kaldı Ececim..yarın ip bakacağım..1 tane daha lazım.Daydream- bitti mi örgüler
Kız 100 gram artı mı aşkolsun..1 saat bekleyeydim eksiydim.,Tamam vaytım sonunda doğru yolu bulmuşsun :)
Eki Görüntüle 2063215
Hem de artıyken böyle bi menğ ile gelmekmenü bile demek istemiyorum her yerden cıs cos hülya
Ne aşıresi daha ya aşureler bitmedi mine güzel menü yazacaktım tam halbuki akşam akşam aşure de nesi
Yazı güzel kız
Ben kola sevmem ki kuzum. Salgam severim. Hic kola icmem tadi aci geliyor banaKıyamammmm az daha sabır kuzummmezun olunca al kendine kıyafet yerim seni beeee
Ya hhahahahahaha çakıl ya hahahahahahha
Hayır dedim sus if falan duymayım senden.
Kendi serçe parmağın kadar yedin yaniiyi tamam
Balık ızgara olsun
Tabi ki ye yanında da salatayla kola falan içme sakın bak
Masum akşam tavuk yedim tanış 5-6 açı biber turşusu. Ve hiç ac değilim bu gün başarılı geçti cokmutluyum
Sabah ac ol aksam 9 a kadar yiyince gece rahat uyuyorsun[/QUOTE
ay alıntıyı mahvetmis olabilirim
cnm ben dolu migde ile uyuyamam ki
Benim ellerim parmaklarim kucuk hatta yağmurun bile boyle küçük elleri yoktuuuu...)
Ahahaaa kız ada yarıldım allah seni
Ama artıydın sonuçta işte.. Ata ya da burger yedirdin bi deKız 100 gram artı mı aşkolsun..1 saat bekleyeydim eksiydim.,
TamamBen kola sevmem ki kuzum. Salgam severim. Hic kola icmem tadi aci geliyor bana
Mezun oldu kuzum ördek :))) napıyon gece geceHayirli olsun arkadaslar hepinizi tebrik ederim.portakalim mi birinci oldu bu haftaaseker kız oldu diye biliyodum
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 542. ETAP
( 27 Ekim - 03 Kasım )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,244........ 5. TAKIM
2..............1,200........ 4. TAKIM
3................0,827...... 7. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........5,08...... dennisgo (5. Takım)
2.......... 3,59 .....isimsiz965 (4. Takım)
3.......... 2,16 .....Yena (8. Takım)
Nevreste İnşaAllah iyi haberler almışsındır
Nevreste geçmiş olsun hemşom. Allah şifa versin
Nevreste çok geçmiş olsun Can'ım..durumu ağır sanırım yarın git istersen..çok küçük değil çocukların bildiğim kadarıyla..
Nevreste hemsom çok geçmiş olsun ,babana acil şifalar diliyorum
Gidebilirsen çok iyi olur babanada moral olur
Nevooom geçmiş olsun minnoş kalplim.. Allah şifa versin inşallah bolca dua edelim hep beraber
Sağolun hanımlar hepinize teşekkür ederim.Abim gitti İstanbul'dan o eşimi beklememi istedi.Pazar eşim dönüyor Pazar gideceğim..Tabi bu bu geceki durum yarın ne gösterir bilmiyorum..Nevreste çok geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcısı olsun babanın
@60kiloyum sana da çok geçmiş olsun canım
Belki hamilesindir kuzum. Çok duydum tam tedaviye gidecekken hamile kalanları. Güzel haberlerle gel inşallah.canım benim sağolasin dusunmussun beniregl gelemedi valizler hazir bekliyoruz
Iyi geceler mortim. Elinde yiyecek bir şey varsa usulca yerine koy ve uyu. Gözüm üzerindeOooo mortim orti gibi olduk
Gorucez bakalim
Oooo super
Gitte yat bu saatte ne sporu
Ece hala beni tutuyor demi canim
Oooo çok güzel mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?