Bas ağrın aclıktan olmasın masummGünaydınnnnn
akşam nasıl aç yatmıtim
sanki gece dünyaları yedim
hiç açlık yok ..
saat 10 gibi tartilip kahvaltı yapicam
bi baş ağrısı var anlamadım sebebini
Çok incesin ablaaam sağolasınAhu'm mium attı bana ...orada 16 yaşında bi kız gördüm senmişsin.. :))
Hey gidi Aus heeeyyyy ne günlerdi be şimdi nerde kaldı o dutluklar metro yaptıla köprü yaptıla koca koca evler yaptılaaa hem nerde o eski bayramlar
Begooo gün de Allah yardımcın olsun işşn zorBas ağrın aclıktan olmasın masumm
Bende geceden ac yatınca Sabah kalktigimda başım dönüyor ve mideme ağrı gidiyor hemen biseyler yemem lazım
Dikkatli ol canim. Ben de burda balli pasta karsisinda zorlu sinav vermekteyimGünaydın kızlar
Birazdan anneme gideceğim, gün var bugünzorlu bir sınav beni bekliyor
Sağol ahucumBegooo gün de Allah yardımcın olsun işşn zor
Allah tan günde 3 çeşit yapiliyoDikkatli ol canim. Ben de burda balli pasta karsisinda zorlu sinav vermekteyim
Hadi hayırlı olsun karatayin ahuuGünaydın kızlar herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorım dün jübilemi yaptım bugün karataya bismillah deyip başlıycam inşallah bide anne kv gezmesi var bugün yarında misafir gelecek ay ben ne güzel çalışıyıdum ya
Köstek ol canim destek olmaaa
Sütlü tatliysa bir dilim hakkini ondan yana kullan canim bool cay...Allah tan günde 3 çeşit yapiliyo
Benim korkum tatlıdan yana
ŞerbetliSütlü tatliysa bir dilim hakkini ondan yana kullan canim bool cay...
O da olur, neden olmasinKöstek ol canim destek olmaaa
Kolay gelsin ballı çörekim az ucundan ısır her şeyi nefsin körelsinGünaydın kızlar
Birazdan anneme gideceğim, gün var bugünzorlu bir sınav beni bekliyor
Baş ağrın açlıktan be kuzumGünaydınnnnn
akşam nasıl aç yatmıtim
sanki gece dünyaları yedim
hiç açlık yok ..
saat 10 gibi tartilip kahvaltı yapicam
bi baş ağrısı var anlamadım sebebini
Nnevoşum babacına geçmişler olsun .Canım ben Gaziantep'teyim onlar Malatyauzak değil.
Aslında bugün zaten biraz gerginim eşim çok sık şehir dışına çıkmaz.Gün boyu akşam olsun okul saati bitsin çocuklarla evime gideyim başıma birşey gelmeden diye tedirgin oldum.Mecburen araba ile çıkıyorum..Zaten eşim yok bir de olaylar böyle ilerleyince ben biraz daha gerildim.Aslında zor değil giderim yarın ama işte biraz paranoyak bir yapım var.Tabi abartma huyumda o yüzden panikledim .Abim İstanbul'dan geldi bugün o rahat ol sorun yok Pazar'ı bekle deyince biraz rahatladım...Ne yazdığımıda bilmiyorum saçmalamışta olabilirim.Bugün 3-4 saat falan uyudum zaten..Artık bu gece hoş gör:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?