Tamam kuzusum insallah bu hafta hallolcak hepsi:))))Mezun oldu kuzum ördek :))) napıyon gece gece
Haftaya kıyaftsiz tartılacaksın unutma aklımda fikrimde bu var bi de tartına pil alman bi de spor yapman
Evet canım takimlar listeleri yazdiklarinda da gördüm. Hep o yuzde 5lik hatun yüzünden. O nasıl yuzdedir arkadasİşte geldi sonuçlaaaarrrrrr
Derecede yer almak güzel ellerinize sağlıkkkk
Haftaya gözüm nerde biliyorsunuz
matematik61 kuzum ah ilk girişinle bireyselde üçüncülüğü 0.03 ile kaçırdın yahuuu
Canım Pazar eşim dönecek onu beklemeye karar verdim .Yani ailem de öyle istedi.Eşimle birlikte gideceğiz..Naptin neye karar verdin kuzum?
Canım Pazar eşim dönecek onu beklemeye karar verdim .Yani ailem de öyle istedi.Eşimle birlikte gideceğiz..
Tabi gerisi nasip...
Canım ben Gaziantep'teyim onlar MalatyaAllah sifa versin kolaylik versin sen nerdeydin onlar nerdeydi?
Canım ben Gaziantep'teyim onlar Malatyauzak değil.
Aslında bugün zaten biraz gerginim eşim çok sık şehir dışına çıkmaz.Gün boyu akşam olsun okul saati bitsin çocuklarla evime gideyim başıma birşey gelmeden diye tedirgin oldum.Mecburen araba ile çıkıyorum..Zaten eşim yok bir de olaylar böyle ilerleyince ben biraz daha gerildim.Aslında zor değil giderim yarın ama işte biraz paranoyak bir yapım var.Tabi abartma huyumda o yüzden panikledim .Abim İstanbul'dan geldi bugün o rahat ol sorun yok Pazar'ı bekle deyince biraz rahatladım...Ne yazdığımıda bilmiyorum saçmalamışta olabilirim.Bugün 3-4 saat falan uyudum zaten..Artık bu gece hoş gör:)
Sağol canım Allah razı olsunOlurmu nevo ya ne sacmalamasi
Nasil karistin tahmin ediyorum cocuklarin sorumlulugu onlari tasimak zor gercekten sirf o yeter zaten gozunde buyutmeye.
Durumun iyi olmasina cok sevindim ama
Ins dahada iyi olur.
@MiuLegoNe aşıresi daha ya aşureler bitmedi mine güzel menü yazacaktım tam halbuki akşam akşam aşure de nesi
/QUOTE
Gunaydin herkese
En ozelinden kaptancima
Haklisin kaptan, ama aksam aksam gorumcemin komsusu getirdi sicak-sicak, kahretsin dayanamadm, bugun hic bir cis cos olmuyacak soz
Allah yardimcin olsun canimCanım ben Gaziantep'teyim onlar Malatyauzak değil.
Aslında bugün zaten biraz gerginim eşim çok sık şehir dışına çıkmaz.Gün boyu akşam olsun okul saati bitsin çocuklarla evime gideyim başıma birşey gelmeden diye tedirgin oldum.Mecburen araba ile çıkıyorum..Zaten eşim yok bir de olaylar böyle ilerleyince ben biraz daha gerildim.Aslında zor değil giderim yarın ama işte biraz paranoyak bir yapım var.Tabi abartma huyumda o yüzden panikledim .Abim İstanbul'dan geldi bugün o rahat ol sorun yok Pazar'ı bekle deyince biraz rahatladım...Ne yazdığımıda bilmiyorum saçmalamışta olabilirim.Bugün 3-4 saat falan uyudum zaten..Artık bu gece hoş gör:)
Canim grcmis olsun dun yazamadim ben. Gonlunu ferah tut insallah bisey olmaz.Canım ben Gaziantep'teyim onlar Malatyauzak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?