Inan Ben de bakip duruyorum belki gelirler diye, ama yok. Nerde bu kizlar yahu
Vallahi sebebini bilmiyorum ama hiç iyi değilim doğumdan beri zaten 3 ay hiç olmadım sonra 40 gün bazen 50 gün bazen öyle oluyor canım emzirmeden herhalde10 gün çok değil mi?
Yaa siz o kadar hastalık gecirdiniz belki onun gerginliği bitince böyle yemek istegin artmış olabilir...
Ayyy allah yardımcısı olsun zor bir süreç inşallah iyileşirDaydreamin bir tanidiginin kızı..
Ayyy allah yardımcısı olsun zor bir süreç inşallah iyileşirDaydream- çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını gönderir inşallah
Vallahi sebebini bilmiyorum ama hiç iyi değilim doğumdan beri zaten 3 ay hiç olmadım sonra 40 gün bazen 50 gün bazen öyle oluyor canım emzirmeden herhalde
Her gün yeni bir karar alıyorum sabah güzelce başlıyorum ikindi sağlıklı bir şekilde yemeğimi yiyorum ve başlıyor zihnimden durumler makarnalar geçiyor aslında niyetim diyeti bırakmak falan değil ama ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu düzeltmeden de buraya yazmayayim dedim artık utanıyorum
Canım benim hala da yolda bende de aynı durum var ne yazık ki ama tut kendini ne olur bir kere işin ucunu bırakınca toparlanmiyor inanki başlamak devam etmekten daha zor diren lutfenL
canım çok sağol bu hafta başından beri ne olduğunu anlayamadım canım felaket şekilde yemek istiyor bildiğin yemek ha öyle tatlı falan da değil akşam oluyor ve ben başlıyorum yemek düşünmeye hiç böyle değildim gayet de iradeli idim aslında ne oldu da böyle oldu anlamıyorum 10 gün falan regl gecikti belki ondan yani normal bi can istemesi değil böyle delirir gibi of anlatamıyorum bile ama gerçekten zihnim benimle oynuyor
Bilemiyorum ya bu ara bu kadar duygularıma hakim.olamamama da çok kızıyorumYaa bırakma burayı birakirsan batarsin..
Listede degilsin ki utanacak bisey yokk..
Yazarsan fikir alışverişinde oluruz..
Regl düzensizliğide sarsar seni..
Ama bırakma kesinlikle.
Hihihi
Dün 5bin atla 2 3 saat ev temizliği e bugundegene aynı sil süpür yemek ayaklarım ı belimi hissetmiyorumellemeyin bana
Doğru söylüyorsun kaybettiğini geri istiyor.Vücudun sana.oyun oynuyor diyete sobete etmek adına bu yuzden sakın pes etme çok tatlı istiyorsa canın hurma kayısı birebir canım
Kalkiyim de az daha ip atlayayaimCanım benim hala da yolda bende de aynı durum var ne yazık ki ama tut kendini ne olur bir kere işin ucunu bırakınca toparlanmiyor inanki başlamak devam etmekten daha zor diren lutfen
Ya bende atlamayi istiyorum ama goguslerim sarkar diye korkuyorum
Hımmm üçkağıtçı haaaa ozaman hemen sporu sıkı şekilde ekliyorum bu sessizlik bomba gibi patlayacak yedikleri de yok ortaliktaBalım bu hafta artiydi eee yerleşmemiş kilo foss diye gider ustume 500 gr daha verse etti 1.2 ee yuzdeside senden büyük sıkı tut işi benden söylemesi
Canım çok kötü hastalandim hala atakları devam ediyor @MiuLego daBilemiyorum ya bu ara bu kadar duygularıma hakim.olamamama da çok kızıyorum
Yoksunluk krizi yaşıyor vücut öyle bi alışmış yemeğe tatlıya eski düzenini istiyor ama alışacak bunada biraz gayret biraz sabirDoğru söylüyorsun kaybettiğini geri istiyor.
Peki ausum sence 156 boya en dusuk kaç olmalıyım alma payıyla çok.mu kötü olur 45 gercektende soruyorum ne bileyim benim kafa bu ara bi yeter bi ver modunda bi fikre ihtiyacım var galiba
İşte bu ben seni tutuyorum Se .kazanacaksın mahcup etme beniHımmm üçkağıtçı haaaa ozaman hemen sporu sıkı şekilde ekliyorum bu sessizlik bomba gibi patlayacak yedikleri de yok ortalikta
İşte bu senden duymak istediğim canın bişey isteyince 2 bardak su iç ohh doydum de bende çok işe yarıyorKalkiyim de az daha ip atlayayaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?