Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10 gün çok değil mi?
Yaa siz o kadar hastalık gecirdiniz belki onun gerginliği bitince böyle yemek istegin artmış olabilir...
Vallahi sebebini bilmiyorum ama hiç iyi değilim doğumdan beri zaten 3 ay hiç olmadım sonra 40 gün bazen 50 gün bazen öyle oluyor canım emzirmeden herhalde
Her gün yeni bir karar alıyorum sabah güzelce başlıyorum ikindi sağlıklı bir şekilde yemeğimi yiyorum ve başlıyor zihnimden durumler makarnalar geçiyor aslında niyetim diyeti bırakmak falan değil ama ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu düzeltmeden de buraya yazmayayim dedim artık utanıyorum

Yaa bırakma burayı birakirsan batarsin..
Listede degilsin ki utanacak bisey yokk..
Yazarsan fikir alışverişinde oluruz..
Regl düzensizliğide sarsar seni..
Ama bırakma kesinlikle.

Canım benim hala da yolda bende de aynı durum var ne yazık ki ama tut kendini ne olur bir kere işin ucunu bırakınca toparlanmiyor inanki başlamak devam etmekten daha zor diren lutfen

Yaa bırakma burayı birakirsan batarsin..
Listede degilsin ki utanacak bisey yokk..
Yazarsan fikir alışverişinde oluruz..
Regl düzensizliğide sarsar seni..
Ama bırakma kesinlikle.
Bilemiyorum ya bu ara bu kadar duygularıma hakim.olamamama da çok kızıyorum

Balım bu hafta artiydi eee yerleşmemiş kilo foss diye gider ustume 500 gr daha verse etti 1.2 ee yuzdeside senden büyük sıkı tut işi benden söylemesi
Hımmm üçkağıtçı haaaa ozaman hemen sporu sıkı şekilde ekliyorum bu sessizlik bomba gibi patlayacak yedikleri de yok ortalikta

Bilemiyorum ya bu ara bu kadar duygularıma hakim.olamamama da çok kızıyorum
Canım çok kötü hastalandim hala atakları devam ediyor @MiuLego da Ausencia izin al yada mezun ol dedi korktum inanki bıraktığım an kendimi tanıyorum bir daha toplayamacagim o yüzden devam ettim sende devam et ufak kaçamak mı yapıyorsun sağlıklı yapmaya çalış hastalik hastane çocuklar derken dengen sasti normal ama bir tut baştan devamı gelecek

Peki ausum sence 156 boya en dusuk kaç olmalıyım alma payıyla çok.mu kötü olur 45 gercektende soruyorum ne bileyim benim kafa bu ara bi yeter bi ver modunda bi fikre ihtiyacım var galiba

Canım valla onum bir standarti yok..
Bizim personel var..
Hatunun boyu 155 ama 59 kiloyum dedi..
Hadi canım yokk daha neler sen yanlış biliyorsun tartin bozuktur bile dedim..
Niye çünkü incecik yahuu incecik..
Ben 160 kilom 54 diyeyim koca bir toto onun yaninda..
Beraber tartildik öyle inandim..
Bende yağ var onda kas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…