kurabi diye birşey çıkarmış burçak
demin çocuklara verdim sütle birlikte
Ayyyy resmen yeminle ağzımın suyu aktıbi lokma atayım dedim nasılsa cumaya çok toparlarim dedim amaaaaa durdurdum kendimi koca bi kahve yaptım... istahi kessin diye
#bilokmaya #yenilme
Evet canim aynen ama bunun fiyati makul geldi bana daha fazla vermeyi dusunmuyorum. Bir de ozellikle ince istiyorum. Yok gibi olsun
Tesekkur ederim. Daha guzeli sizlerin olsunAl canım senin aklın onda kalacak..
Güle güle kullan şimdiden.
Fıstıkim yeme yeme..
Kesinlikle 2 çeşit yaptım ki 1 i yarına kalsın ve gitti geldi yedi bu saate kadar boşu da ocakta bırakmış. Ne kadar çok yaparsam o kadar çok yiyor. Karnabahar i sevmez yarın karnabahar yapcam.Adam fit olsa tamam dicem ama kahvalti sloganina cok güldüm.
Kuzum ben 25 eylulde basladim ama ekimin 15ine kadar bi suru cis yedim cikolata yas pasta pizza mercimek kofte dondurma kuymak ohooo..Ama 16 ekimden beri 1 kere bile kacirmadim.yaklasik 1 ay 10 gün oldu ve ben alistim.Günde 2 3 paket cikolata yiyen ben,esine ye dolaptaki dondurmaları nolur diyen bitsin diye yiyen ben bi orta boy pizzayi hik demeden yiyen salcali makarna asigi ben alistim.Inan buzlugu aciyorum dondurmalar gözüme görünmüyor. Tatli yapiyorum dolabi aciyorum gormuyorum.Su an firinda bi tepsi börek var görmüyorum. Biraz sabır sadece.
Evlendigimizin ilk zamanlari calistigin icin aksamdan yemek yapayim demistim.Esim bitirip ertesi gune yetecek kadar birakmayinca artik yapmiyorum.Otursun beklesin pisirmemi :)
Ben kola ile tencere temizlemistimHarika canim. Pen pek zorlamiyorum bu yil hedefim buyuk. Ev almak insallah yazlik bi yerde.
Kolaya rengini veren bi bocek var canim cochienal ona bak bakalim nasil biseymis cilekli yogurtta ve tofitada da kullaniliyor
Yapma sakin tadı çok güzel oturup hepsini yiyenin geliyor ben çay ve kahve ile 1 paketi bitirdim bi sefer. Sakın tadına bakmakurabi diye birşey çıkarmış burçak
Ayyyy resmen yeminle ağzımın suyu aktıbi lokma atayım dedim nasılsa cumaya çok toparlarim dedim amaaaaa durdurdum kendimi koca bi kahve yaptım... istahi kessin diye
#bilokmaya #yenilme
Yapma sakin tadı çok güzel oturup hepsini yiyenin geliyor ben çay ve kahve ile 1 paketi bitirdim bi sefer. Sakın tadına bakma
Ben kola ile tencere temizlemistim
Siyez unlusu cikmis bi deValla ağzımın suyu aktı ama yemedim. korumada yiycem ama kahve ile ahahaa kiloyu verdim koruması kaldı
dehşet kalorili bisiy...
Ben uzatıyorum nevo.. o adım atıyor da ben iteliyorum.. bilmiyorum içim kırgın işte geçmiyor .. böylesi daha iyi.İnşaallah Miu'm
Tamam canımHala küsmüsünüz Niye bu kadar uzatıyorsunuz yada uzatıyor...Aynı evde çok zor
Kız demeeeeeSoktayim laz uşağı bakıyo walla.camasirlari serdi evi süpürdü.
Sanki bunları yapınca bana bakmış oluyor ama çok şükür.
O el bir bana çıkıcak bu smileyi başkası için kullanmak yasak bi kere16 Ziyaretçimiz varr Selamlarrrr
Esra kızzzzzMenumu yazayim
Sabah 10.00
Bir yumurta pismis 2 dilim kepek ekmek
Ogle 15.00
Mercimek koftesi 4 adet
Aksam 20.00
Bi kepce patates yemegi 4 yemek kasigi pilav bulgur
2 litre su
45 dk disarda yuruyus 20 dk kosu bandinda
Geldi geldi maç günüymüş bugün@Ausencia gelmedi dimi bugün hiç merak ettim gelmemelik yapmazdı
Kesinlikle 2 çeşit yaptım ki 1 i yarına kalsın ve gitti geldi yedi bu saate kadar boşu da ocakta bırakmış. Ne kadar çok yaparsam o kadar çok yiyor. Karnabahar i sevmez yarın karnabahar yapcam.
kurabi diye birşey çıkarmış burçak
#bilokmaya #yenilme
Geçerli kuzum bulgur çünkü.. ama kararında işte :)@MiuLego kisir zararsiz dediydin sanki.Aynı şey mercimek köftesi icin de geçerli mi
İyi bari mutlu oldumGeçerli kuzum bulgur çünkü.. ama kararında işte :)
Ve yediğin gün önemli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?