- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Amsn mortim dayan yEmeSevindim canim. Ben de bogazimi tutmaya calisiyorum, ama misafirim gorumcemlerde, cok zor oluyo
Gecmis olsun canım kolay gelsinnnnHastalarımdan şifayı kaptım 3 gündür hastayım.
Veee 2 hafta arkadaşın yerinede hasta bakıcam ben oldum ben bittim.
Ben de yulaf unu vardı diyete uygun siz de tam buğday unu varsa ondan koyun veya çavdar unu vs olabilirYulaf unu yoksa normal un koymasak olmaz mi.
Geçmiş olsun...Hastalarımdan şifayı kaptım 3 gündür hastayım.
Veee 2 hafta arkadaşın yerinede hasta bakıcam ben oldum ben bittim.
Tam karatay yapmıyorum ama yakın sayılır.Hafta sonları ekmek yiyorum oda eserseMiuya kesinlikle katılıyorumcakil80
27 kilo verdim Mayıs ayından beri. Ve ilk zamanlar bu ara öğünlü az ama sık yemeli modeli uyguladım. Evet kilo veriyordum ama aç geziyordum. Sonra karataya başladım ve gün içinde sıfır açlık. Şu an korumadayım hala uyguluyorum. Ve çok memnunum. O kronik yorgunluklar, sürekli canımın bişeyler istemesi, aşermeler tatlı krizleri çok çok azaldı.
Not: Az ve sık yeme ara öğünlü sistem yanlış mıdır tartışmıyorum. Sadece bana yaramadı. Herkeste aynı etki olmayabilir. En iyisi deneyerek öğrenme.
ama sen mutlaka karataya bak. Önemli olan günlük yemeklerinde en fazla protein sonra yağ ve sonra karbon olması.
Bende yeni uyuttum valla uyumam diye cok diretti sonra pes ettiBende birazdan banyo yaptıracağım
Ben de yulaf unu vardı diyete uygun siz de tam buğday unu varsa ondan koyun veya çavdar unu vs olabilir
Havaların tam serinlemesini bekliyorum.Tam buğday unu alacağım ,torbayla fabrikasından alıyorum...
İçine peynir de ekleyebilirsinBen beğendim tarifi.
Kabağı ben burda öğrendim sevdim..
Değişiklik olur bunuda yaparım
Adam fit olsa tamam dicem ama kahvalti sloganina cok güldüm.
Kuzum ben 25 eylulde basladim ama ekimin 15ine kadar bi suru cis yedim cikolata yas pasta pizza mercimek kofte dondurma kuymak ohooo..Ama 16 ekimden beri 1 kere bile kacirmadim.yaklasik 1 ay 10 gün oldu ve ben alistim.Günde 2 3 paket cikolata yiyen ben,esine ye dolaptaki dondurmaları nolur diyen bitsin diye yiyen ben bi orta boy pizzayi hik demeden yiyen salcali makarna asigi ben alistim.Inan buzlugu aciyorum dondurmalar gözüme görünmüyor. Tatli yapiyorum dolabi aciyorum gormuyorum.Su an firinda bi tepsi börek var görmüyorum. Biraz sabır sadece.inşallah hep böyle zor olmayacak değil mi
Evlendigimizin ilk zamanlari calistigin icin aksamdan yemek yapayim demistim.Esim bitirip ertesi gune yetecek kadar birakmayinca artik yapmiyorum.Otursun beklesin pisirmemi :)Ve eşim yemeği bitirmiş
İçine peynir de ekleyebilirsin
Ben de bu sıra çok kabak yedim.Çocuklarda yiyor o yüzden değişik tarifler iyi oluyor
Harika canim. Pen pek zorlamiyorum bu yil hedefim buyuk. Ev almak insallah yazlik bi yerde.Boylece degisik degisik takarim)) 7,5 yillik evliyiz 4 tane var.. 4 borcu var onlarida alacakkk )
Kolaya rengini veren bi bocek var canim cochienal ona bak bakalim nasil biseymis cilekli yogurtta ve tofitada da kullaniliyorKaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
Bi ara geldi ses verdi gitti.Disardaymislar sonra da mac varmis onu izliceklerdi.Ausencia gelmedi dimi bugün hiç merak ettim gelmemelik yapmazdı
Hahahah aslinda fena fikir degilAynı hersey için çeyrek alım mi biriktir diyor.
Evet canim aynen ama bunun fiyati makul geldi bana daha fazla vermeyi dusunmuyorum. Bir de ozellikle ince istiyorum. Yok gibi olsunbunların az taşlı kalın modelleri var. onlar da çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?