Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yulaf unu yoksa normal un koymasak olmaz mi.
Ben de yulaf unu vardı diyete uygun siz de tam buğday unu varsa ondan koyun veya çavdar unu vs olabilir
Havaların tam serinlemesini bekliyorum.Tam buğday unu alacağım ,torbayla fabrikasından alıyorum...

Tam karatay yapmıyorum ama yakın sayılır.Hafta sonları ekmek yiyorum oda eserse
Dediğin gibi hiç açıkmıyorum akşam yemeğinde bile yeni yemiş gibi oluyorum neredeyse,tabi gün içinde çok yorulmazsam:)

Ben de yulaf unu vardı diyete uygun siz de tam buğday unu varsa ondan koyun veya çavdar unu vs olabilir
Havaların tam serinlemesini bekliyorum.Tam buğday unu alacağım ,torbayla fabrikasından alıyorum...

Ben beğendim tarifi.
Kabağı ben burda öğrendim sevdim..
Değişiklik olur bunuda yaparım

Adam fit olsa tamam dicem ama kahvalti sloganina cok güldüm.
inşallah hep böyle zor olmayacak değil mi
Kuzum ben 25 eylulde basladim ama ekimin 15ine kadar bi suru cis yedim cikolata yas pasta pizza mercimek kofte dondurma kuymak ohooo..Ama 16 ekimden beri 1 kere bile kacirmadim.yaklasik 1 ay 10 gün oldu ve ben alistim.Günde 2 3 paket cikolata yiyen ben,esine ye dolaptaki dondurmaları nolur diyen bitsin diye yiyen ben bi orta boy pizzayi hik demeden yiyen salcali makarna asigi ben alistim.Inan buzlugu aciyorum dondurmalar gözüme görünmüyor. Tatli yapiyorum dolabi aciyorum gormuyorum.Su an firinda bi tepsi börek var görmüyorum. Biraz sabır sadece.

Ve eşim yemeği bitirmiş
Evlendigimizin ilk zamanlari calistigin icin aksamdan yemek yapayim demistim.Esim bitirip ertesi gune yetecek kadar birakmayinca artik yapmiyorum.Otursun beklesin pisirmemi :)

alıntılarım gitti yahu

cakil80 cnm biz diyeti hayatımıza oturtcaz , ne zamana kadar insanları şekle sorabiliriz ki ?

benimde iş yeri hergün öyle cnm
poğaça, simit ,açma

öğlen pide,lahmacun, hamburger, hergün ama hergün böyle ve birde 5 saati var ki sorma gitsin .

4 ayrı öncesine kadarda yemek çıkıyordu ve ben millet harıl harıl börek, lazanya, yerken bi SALATA yiyip kalktigimi biliyorum ama mayısta 6e kiloya inmistim ve hiç bisiy umrumda değildi
yani kafada bitirip bu tarz yiyeceklere kör, sağır olacaz yapcak bişey yok

Boylece degisik degisik takarim )) 7,5 yillik evliyiz 4 tane var.. 4 borcu var onlarida alacakkk )
Harika canim. Pen pek zorlamiyorum bu yil hedefim buyuk. Ev almak insallah yazlik bi yerde.

Kolaya rengini veren bi bocek var canim cochienal ona bak bakalim nasil biseymis cilekli yogurtta ve tofitada da kullaniliyor

kurabi diye birşey çıkarmış burçak
demin çocuklara verdim sütle birlikte

Ayyyy resmen yeminle ağzımın suyu aktı bi lokma atayım dedim nasılsa cumaya çok toparlarim dedim amaaaaa durdurdum kendimi koca bi kahve yaptım... istahi kessin diye

#bilokmaya #yenilme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…