Miu sen ilk mesajı niye güncellemiyorsun.Ben 65.9 ile başladım kuzum diyete.. hep abur cubur makarna hamburger falan yerdim.. sürekli.. çok kötü besleniyordum.. yatak başıcumda bile aburcubur olurdu gece 3 te falan uyanıp yerdim karanlıkta geri uyurdum..
Hepsi geçti.. kola uyuşturucu çnkü çok normal canının çekmesi ama vallaha da unutulup gidiyor .. az dayan
Bi kıytırık kola mı yenecek la seni
Iyk tarihhh
2 yıl önce kpss ye hazırlanmıştım ciddi her şeyini ezberlemiştim o tarihin
Mücver i nasıl yaptın ben çok severim Pers kabak yiycem ben de yapımMenümü yazayım
Sabah:
Menemen
2 dilim tb ekmeği
Akşam:
Tost makinasında yağsız mücver
Ayran
1 tane kuru incir
Su:2lt
Spor:30 dk egzersiz
30 dk leslie
@MiuLego @nehirnil111
Canım 2 tane kabağı rendeledim içine yumurta,pul biber,tuz ve 2 tatlı kaşığı yulaf unu koydum.Sonra pişirme kağıdının üzerinde tost makinasında pişirdim.Kaşıkla azar azar koydumMücver i nasıl yaptın ben çok severim Pers kabak yiycem ben de yapım
Çoook güzel menğ yine nevom.. afiyet olsun hepsi sporla yanmıştır zaten bugünden de eksi vardı cepte yaşasınnnMenümü yazayım
Sabah:
Menemen
2 dilim tb ekmeği
Akşam:
Tost makinasında yağsız mücver
Ayran
1 tane kuru incir
Su:2lt
Spor:30 dk egzersiz
30 dk leslie
@MiuLego @nehirnil111
Yok ama iştahım obezdı :)65 kilo obez olmuyo ki obez ben oluyorum 98 den düştüm ben bu kiloya
Kız pazartesi yapcam. Evde telden giriyorum ablamla küsüm onun laptopu da açamıyorumMiu sen ilk mesajı niye güncellemiyorsun.Şurada 67 olmuşuz ilk mesajda neredeyse 69 yazıyor
Anamm geçmiş olsun sana kim bakcakHastalarımdan şifayı kaptım 3 gündür hastayım.
Veee 2 hafta arkadaşın yerinede hasta bakıcam ben oldum ben bittim.
İyi yapmışşşVe eşim yemeği bitirmiş
Canım 2 tane kabağı rendeledim içine yumurta,pul biber,tuz ve 2 tatlı kaşığı yulaf unu koydum.Sonra pişirme kağıdının üzerinde tost makinasında pişirdim.Kaşıkla azar azar koydum
Söküklü terzi gibiyim.Hoşgeldin daktırımmmm
De hele deeee neler dicen :)
Yulaf unu yulaf kepegi mi başka bir çeşit miCanım 2 tane kabağı rendeledim içine yumurta,pul biber,tuz ve 2 tatlı kaşığı yulaf unu koydum.Sonra pişirme kağıdının üzerinde tost makinasında pişirdim.Kaşıkla azar azar koydum
Söküklü terzi gibiyim.
İnşaallah Miu'mÇoook güzel menğ yine nevom.. afiyet olsun hepsi sporla yanmıştır zaten bugünden de eksi vardı cepte yaşasınnn
Yok ama iştahım obezdı :)
Kız pazartesi yapcam. Evde telden giriyorum ablamla küsüm onun laptopu da açamıyorumpazartesileri bilgisayardan güncelliyorum
Soktayim laz uşağı bakıyo walla.camasirlari serdi evi süpürdü.Anamm geçmiş olsun sana kim bakcak
Aktardan yulaf unu diye aldım canımYulaf unu yulaf kepegi mi başka bir çeşit mi
Hastalarımdan şifayı kaptım 3 gündür hastayım.
Veee 2 hafta arkadaşın yerinede hasta bakıcam ben oldum ben bittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?