Ben şehir dışındayım kuzum
Yersin güzelce 3-4 tane bol marulla öğle öğününde cuma cumartesi pazar dan birindeİyi bari mutlu oldum
Gene mi adaşım yahu seni okurken yoruluyorum yeminleBen şehir dışındayım kuzum
Hastalık ne diye sormaya korktum nevomSağolun hanımlar...Hastalığın son evrelerini yaşıyor artık henüz değişiklik yok...
Bende bendeGene mi adaşım yahu seni okurken yoruluyorum yeminle
Sen bide beni görHer gun ev topluyorum her gun aynen dagiliyor. Su an yine darma duman. Off..
Hımmm üçkağıtçı haaaa ozaman hemen sporu sıkı şekilde ekliyorum bu sessizlik bomba gibi patlayacak yedikleri de yok ortalikta
Anammm hahahahhhhh arkamdan oyunlar ha kazılan kuyular ha cumaya görüşürüz hanımlarİşte bu ben seni tutuyorum Se .kazanacaksın mahcup etme beni
Zeval mi oda neki:)o beni ben onu tanımam hahhhhaahhhhhTamam makbuş sana ne iyi gelecekse öyle yap canım
Allaaaaah anneye gidilmiş diyete zeval geldi mi eceeeee mortin var baaaak
Güle güle kirletin diyim bari ellerine sağlık:)
Geçmiş olsun adacımmm
Gel geeel
Yenilme banuuuu
O bir lokma ne doyurcak ne tadını alacaksın
Zaten paket gıda
Zaten çok kalırili
Evde sağlıklı toplr yapsana 5 dk da yarın yersin mis gibi
Hee ondan bizim veletlerde yiyodukurabi diye birşey çıkarmış burçak
demin çocuklara verdim sütle birlikte
Ayyyy resmen yeminle ağzımın suyu aktıbi lokma atayım dedim nasılsa cumaya çok toparlarim dedim amaaaaa durdurdum kendimi koca bi kahve yaptım... istahi kessin diye
#bilokmaya #yenilme
Olsun sporsuz geçmesin deBugünkü halsizlikle anca 300 bölgesel yapabildim spor olarak.
Sen buralarda yenisin cicim sana benim nasıl bir morti olduğum söylenmedi galiba gerçi aus biraz cırtlatmis ama sorda anlatsın eflal ahu saydin kelebek bunlar hatırladıklarım:)Duydun muecemavi menu işini kapiyorum sen annende mamalari gotururken ben menu planı yapiyorum. Sessiz sessiz izle beni
Karin bacak ve yanlarOlsun sporsuz geçmesin de
Ne çalıştın karın mı?
Hadi iyi geceler
Tecrübesiyleeeeeeeeee dövdü sayın seyircilerSen buralarda yenisin cicim sana benim nasıl bir morti olduğum söylenmedi galiba gerçi aus biraz cırtlatmis ama sorda anlatsın eflal ahu saydin kelebek bunlar hatırladıklarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?