- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Benim de spor yapmam lazimmmmmmmKitap okucam ona da üşeniyorum
Bide böyle deneyim bakalımBalım yapmıyorum zaten de kocana bu yüzden de kavga etme.. zaten mezun edeceğiz seni inşallah.. koruma evresinde yiyebileceksin birçok şeyden.. sadece şuan verdiğim kilo otursun diye bekliyorum dersin..
Ama anlaş.. gidip paket gıda şerbetli tatlı alıp yedirmeye çalışma kilosundan değil zararından ötürü yemeyeceğim de.. ama yemeklerimi dolu dolu yerim arada sütlü tatlı yerim görürsün artık kilo vermeye çalışmıyorum bu kiloyu sabitledim sağlıklı şeyler yiyip doyana kaadr yiyorum dersin..
Dediğim gibi ona istediğin şeyleri söyle al da yicem de mutlu olsun.. çiğ kavrulmamış kuruyemişler alsın.. ne bileyim chia alsın sağlıklı atıştırmalık toplardan yap oturun çayla yiyin beraber falan.. diyette olmadığını belli et ona :)
Şeker ama sonuçta işte
Canım çektiiiiiiiii
Chia bende de vaaaar
Ay çok istedi canımmmmmm
Ben de zevk almak istiyorummmm
Ayyy hamsi tek sevdiğim balıkMenumu vereyim.Hala misafirlikteyim.
Sabah 11.30
1 ince dilim beyaz ekmek
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Sekersiz cay
Aralar(saatleri hatirlamiyorim)
1 sade turk kahvesi
1 ceyrek armut
Birkac ince dilim kavun
Aksam 17.30
Balık (kizartma hamsiydi ama cok az yagla kizartilmis icim rahat ve az yedim)
Bol salata
Hep disardaydim suyu hesaplayamadim
Spor eve gidince inşallah.
Geç saate bırakma çiçeaaam yap kurtul sonra rahatca evde işlerini yap oturBenim de spor yapmam lazimmmmmmm
Beyaz ekmek de nerden çıktıMenumu vereyim.Hala misafirlikteyim.
Sabah 11.30
1 ince dilim beyaz ekmek
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Sekersiz cay
Aralar(saatleri hatirlamiyorim)
1 sade turk kahvesi
1 ceyrek armut
Birkac ince dilim kavun
Aksam 17.30
Balık (kizartma hamsiydi ama cok az yagla kizartilmis icim rahat ve az yedim)
Bol salata
Hep disardaydim suyu hesaplayamadim
Spor eve gidince inşallah.
Haklisin mium tam bugday yoktu ben yumurtayi cok sevmem yine de yiyeyim dedim midem bulaninca bastirmak icin yedim icim aciya aciya yedim.Geç saate bırakma çiçeaaam yap kurtul sonra rahatca evde işlerini yap otur
Beyaz ekmek de nerden çıktı
Hiç yakıştı mı şu menüyeee
Tam buğday yoksa ekmek yenmeyecek işte
Gerisi güzel afiyet olsun
Tamamm miden falan bulandıysa tamamHaklisin mium tam bugday yoktu ben yumurtayi cok sevmem yine de yiyeyim dedim midem bulaninca bastirmak icin yedim icim aciya aciya yedim.
Canım senin hedefin 75 şimdilik hedefin mi yoksa buHaklisin mium tam bugday yoktu ben yumurtayi cok sevmem yine de yiyeyim dedim midem bulaninca bastirmak icin yedim icim aciya aciya yedim.
Affetmem de affetmemKocam geldi gönlümü aldı
İstegramdan bana şu an şiir yazıyor ne yazıyor bilmiyorum göstermiyor
Benden dayak ta yedi
Daha surundurururumde parfüme dayanamıyorum NamisiizinAffetmem de affetmem
Bu sefer affetmem ı ıh affetmemKocam geldi gönlümü aldı
İstegramdan bana şu an şiir yazıyor ne yazıyor bilmiyorum göstermiyor
Benden dayak ta yedi
Devammmmmmm1000 tane ip atladım daadevammm
Oryantal müziklerim silindi
Canim o ilk hedef.Hamile kalmadan önce gordugum maksimum kiloydu.Onu gormek beni daha da motive edecek.Ikinci hedef evlendigim kilo olan 65.Onu gorunce inşallah en son lisede gördüğüm ama ideal goruntumu veren 58 i hedef yapcam.Canım senin hedefin 75 şimdilik hedefin mi yoksa bu
Icin rahatladı resmen sanırım çok sikiyorum kendimiHoşgelfinnnnnn adını namını çoook duyduğum lunya
Hayır hiçbirşey olmaz diyetine o kadardan o tadımlık çakılım afiyet olsun
Birileri benim istahimi da alabilir mi benden hemen verebilirimİştah sıfır canım hala gelse bi rahatlayacagim o kadar darim ki şuan patlamak uzereyim
Aynen devam:)Bu sefer affetmem ı ıh affetmem
Devammmmmmm
Ben de bugun kustum konuşmuyorum acaip bir bogasim varBende kocamla kavga ettim
Evden kovdum
Ben çıktım bırakmadı o defolup gitti
Git gelme dedim
Benim doktor izin vermiyor yürüyüş dışında 80 kiloya dusene kadar spor yok dedi eklem rahatsızlığı oluyormuş.Hayirli aksamlar ♡
@MiuLego ip atlama benim kiloma uygunmudur? Ablamin spor hocasi yuksek kiloda dizlere baski oluyo falan demisti.
Bende gecen sene bi hevesle ip almistim yapmadim hic oyle dediler diye.
Zaten o kadar zor oldu ki ziplayip sicramam 5 tane yapabiliyodum baslamadan biraktim.
Simdi bi denemek istedim 35 tane anca yapabildim. Eger uygunsa devam edip artirmak istiyorum.
Bi sorum daha sporcu sutyenlerini kullanmanin faydasi varmidir kolay hareket etmek yada baska açıdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?