Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi benim ki fuzûlî herhalde benimki de gelmez gelse de geç gelir sen neden kavga ettin
Bana misafirlerin yanında davranmamması gereken şekilde davrandı ve çok zorumagitti sonra misafir lerim gidince geldi yanaştı bende kızdım ya insanların yanında bana farklı davranma dedim ne yi ispat etmeye çalışıyorsun dedim birbirimizi yedik

Kuzum evet yüksek kiloda zararlı... ama atlamasını bilirsen ve doğru sayıda atlarsan değil..

Sen azar azar atlamaya başlarsan bu dediğin rakam gibi gayet iyi bence.. sert basma yere sadece.. ve artıracağım diye zorlama.. vücudunun nefesinin elverdiği ölçüde azar azar atla kendiliğinden çoğalır zaten zamanla o.. befesinden anlarsın ne zaman bırakman gerektiğini..

Sporcu sütyeni ben hep giyerim spor yaparken rahat oluyor sabitliyor ya.. sarkmalara engel oluyor.. başka faydası yok da işte spor yaparken insan rahat efiyor derli toplu

afiyet olsun miu yap da ye annem Senin okuduğunu bi an unutup yazdım yoksa zevk mevk almıyorum

Ayakkabi yoktu ayakkabiyla dahami iyi olur? Oyle aklima geldi denedim ayagima dolaniyo zaten alisirim zamanla.
En azindan yapabildim hic unutmuyorum gecen sene bu zamanki halimi

Belim icin plates iyi gelicek baslangic icin onerecegin bi video varmi?

Ayakkabısız asla atlama bonusum.. işte ayakkabısız atlarsan o dizler sakatlanır kesinlikle ayakkabı..evde spor yaparken de hep ayakkabılı sadece ip için değil..

Pilates bilmiyorum bonusum youtube a bir bakayım beginner seviye videolara.. pilatese başlarsan o da harika olur ama ben olsam yürüyüş leslie ve ip e ağırlık verirdim pilates sonraki dönemde

Menum
Uyaninca sirkeli su
9.30= 1 haslanmis yumurta
2 kozlenmis biber
Beyaz peynir
Ceviz
Elma
Ara= 1 dilim ananas
1 kupa kiraz sapi cayi
13.00= 2 kasik pirasa yemeginin pirasasi(pirincsiz) limonlu
16.00= 2 kasik pilav ustunun tavugu pilavini kizima yedirdim, 1 ayran, 1 lokma su boregi
Yemedigim baklavalar, lokumlar , pilavlar...
Bas agrisi
17.30= 1 tabak pirasa yemegi(havucsuz)
limonlu, 1 dilim ekmek
Simdi
Kiraz sapi cayi ve 1 ceviz 2 gunkurusu
@MiuLego
Zor bi gun oldu.
Misafirlikteydim. Yeni tabak almadim kizimin tabagindaki tavugu yedim. Bi catal borek icin uzgunum

Var zaten ayakkabim o olmadan hic bisey yapamam.
Neden sordum platesi belim icin egzersiz yapmam gerek bel kaslari kuvvetlensin diye ayni plates hareketleri gibi duzenli plates yapsam diye dusundum bende.

Diyetisten ilk gittimde plates sakin yapma demisti. Amaaann

Tamam da kuzum belin kuvvetlenmesi için önce bele yüklenen kilodan kurtulmak lazım.. pilatese ben de diyorum yapma diye.. belli kilodan sonra yapılmalı.. zaten zayıfladıkça bele binen yük azalacak bel rahatlayacak öyle düşün.. önce kilo kaybı sonra kuvvetlenme evresi gelir bu hep böyledir..

Güzel olmuş sadece saat araları çok az olmuş kalabalık gibi ama temiz.. bir lokmayı saymadım görmedim sporun onu eritti gitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…