Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günün menüsü
Sabah 13.00

2 domates
2 kozlenmis biber
2 kaşık kozlenmis patlıcan
30 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Çengelköy salatalık
40 gr yufka ekmek

Saat 15-16 arasi

1 muz
1 elma
1 mandalina
2 ceviz
2 kaşık Kıymalı makarna

Saat 19
20 gr Züber Yerfıstığı ve antep fıstığı

Saat 20
Mercimek çorbası yagsiz

Gerçekten mi bacım ayyy Sağol.

10 tane 1 point yazıyordu..
O zaman 1500 tane ip.
300 point begum75 düzeltme Cumartesi günü.

Sıkı bir planla önümüzdeki en kısa sürede 55 kiloya düşmek istiyorum diyet olarak bir ara yaptığım son 3 kilo listesi bi yapacağım günlük spor olarak ne önerirsiniz çok kalori yatırmalı ama kısa sürede malum çocuklar vaar çok uzun zaman ayıramam aslida jillian 30 Day e mi başlasam diyorum ama fikrinizi sormak istedim

Tabi ki de ip atlama.

ben geldimmmm huuuuuu
sade kahve 09:00

kahvaltı 11:30
3_4 dlm sucuk
8 zeytin
bol peynir(kekili zeytin li peynir çıkmış çok güzel )
domates_salatalık

duble kahve

öğlen 18:00
tavada sayisiz hamsi
hunharca yeşillik, soğan, turp

2 lt kadar su

akşam yemeği birazaman gecikti bugün

Tek başına yeterli olur mu bi de kaç tane yeter canım
Canım yarım saat ile bir saat arası atlayabilirsen muhteşem olur kaç tane olacağı sana bağlı bel 4 aydır atlıyorum mesela ama ne candy nede miu kadar hızlı atlayamiyorum yarım saat 1500 2000 arası oluyor bende yarım saatte egzersiz yapıyorum ama şuan ben sıkılasma vaktimin geldiğini düşündüğüm için ama kilo vermekse derdin bence 1 saat atla

Simdilik ilk derdim biran önce 55 kiloya düşüp bu diyet işini bitirmek bugün uzun uzun düşündüm eşimle de uzun uzun konuştuk 2009 dan beri hep bi diyetteyim bi al bi ver artık önce buna son vereceğim bugün ne canım istiyorsa yedim kendimi psikolojik olarak hazırladım ve gerçekten çok güçlü hissediyorum yarın mükemmel başlayıp ve bitireceğim

Peki ne kadar süre dün atladım 1000 tane ama 100 er 100 er atladım ara vererek böyle olur mu
Canım ip atlarken kalp ritmi değişiyor zaten kalori yaktıran kısım orada devreye giriyor 100 tane yap 5 sn 10 sn ara ver ama asla o ritim normale donmesin sonra devam mesela sabah 200 öğle 200 akşam 200 yapan biriden sen kalp ritmini duzelmeden 600 atlarsan daha çok kalori yakiyorsun başlarken diyet çok araştırma yaptım ben netten o yüzden böyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…