- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Aynn canım bende Leslie ve ona benzer hareketler yapıyorum ara sıra yarım mekikte çekiyorum ama... inş korktuğum başıma gelmezBen oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canım
Bugünkü menum diye okudum
valla kaptanım normalde çok severim bayılırım hatta ama pilav ve makarna konusunda kendimi tutabiliyorum,en azından kendi evimdeben biliyodum ki zaten evdekilere yaptığını
1 ay sonrabendde mezunum
Çok ama çok hirsliyim
Çünkü zayiflamami isteyen bir kocam var
Ve miu
Ve onun soplari
Ve benim en büyük hedefim yapamazsın diyenlere inat 55
Aynen öyleaynı bu moddayım
tatlıyı soktular ağzıma kadar ama ı ıhh yimem didim
Ben oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canım
Bugünkü menum diye okudum
hay allah faciaya yol açacam yineGeçen ausun makarnadan sonra makarna yapacaktım unutmuşum şimdi sen yazınca geldi aklıma..begüüüümmmm..
sende yiyecen de hemen kendine çıkış beni buldun demi uyanıkspor seni
ama begüm yemiştiii
pışıkk hiçte yemiyorum ben evdekilerin menüsünü paylaştım sadece
Evdekilere de 2 ay var yapmıyorum..hay allah faciaya yol açacam yine
makarna yassakbugün evdekilerede yassak anacım cumaya bişey kalmadı,yoldan çıkmayalım
durdurdum stopaklını bana gönder bi konuşcaz onla
Arkadaşına ayıp olmuş mudur ama unutmuşsun inş yanlış anlamazGeçen yıllar ördüğüm bi kazak vardı hiç giymedim bi arkadaşımda giymiyon madem bana ver dediydi bende giyerim belki kızııımm deyip vermedim..kışlıkları çıkartırken kazağı giysi kumbarasına koydum..veee arkadaşıma söyledim o kazağı koydum diye.,tabi ki geçen yıl onun isteyip vermediğimi unutarak..tekrar baktım inşallah koymamışımdır aradım yok vermişim gerçekten..üzüldüm sonrada..neyse ihtiyacı olan giyecek diye avunayım
ooo o zaman haketmiş seninkilerEvdekilere de 2 ay var yapmıyorum..
Diyetlerde makarna yok diye birşey yok aslında..kepekli makarna..sarımsaklı yoğurt ve pul biberle yağ koymadan gayet iyi bir diyet yemeğidir..öğlen yemek en uygunu...diyette karbonhidrat sıfır olmalı diye bi durum yok.,mesela Karatay lahmacunu önerir ve pidesi karbon sonuçta..Ayy pardon o zaman bende makarnayi görünce
haklısın kahvaltı yapmayınca böyle oldu akşam yemeği de eltim yaptıafiyet olsun biraz fala karbonhidratlı olmamış mı sence de?
Yok Can'ım ben çevremde yaptığımı dediğimi yanlış anlayacak kişileri bulundurmam..unutup verdiğimi bilir...Arkadaşına ayıp olmuş mudur ama unutmuşsun inş yanlış anlamaz
Hosbuldum canım ♡ öyle zaten ben tam buğday unuyla poğaça lavas yapıyorum kendime kahvaltı da oglenleri yemek için hatta lavasla börek bile yapıyorum kendime KıymalıDiyetlerde makarna yok diye birşey yok aslında..kepekli makarna..sarımsaklı yoğurt ve pul biberle yağ koymadan gayet iyi bir diyet yemeğidir..öğlen yemek en uygunu...diyette karbonhidrat sıfır olmalı diye bi durum yok.,mesela Karatay lahmacunu önerir ve pidesi karbon sonuçta..
Bu arada nick değişikliği değilse hoşgeldin
Hmm iyiymiş o zamanYok Can'ım ben çevremde yaptığımı dediğimi yanlış anlayacak kişileri bulundurmam..unutup verdiğimi bilir...
Mortim pazartesinden itibaren beraber yapalım..bende kahvaltıyı geç yapıyorum..2 ana 1 ara yapalım..bir gün önceden ertesi gün ne yiyeceğimizi beraber kararlaştırıp aynı şeyleri yemeye çalışalım..benim cumartesi biter Regl..şeninde o sıralar bitiyo di mi? Ne dersin?ben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..
iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorum-)sinirli: geçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
evet canım cumartesi benimde bitiyor bıçak gibi keselim mi karbonu asla ağzımıza sürmeyelim bi lokma çook lokmayı getiriyor...akşamdan ertesi gün ne yiyeceğimizi birbirimize yazalım ama pazartesi değil gel yarın başlıyalım olmaz mııııı ?Mortim pazartesinden itibaren beraber yapalım..bende kahvaltıyı geç yapıyorum..2 ana 1 ara yapalım..bir gün önceden ertesi gün ne yiyeceğimizi beraber kararlaştırıp aynı şeyleri yemeye çalışalım..benim cumartesi biter Regl..şeninde o sıralar bitiyo di mi? Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?