Ada spora yoğun olarak devam et yemenin önüne engel koyamıyorsan sporu artır spor ve yeme ikisi birarada artınca meta hızlanıyomuş.hem de bi şoklama olur senin için.bence bol spora devamben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..
iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorumgeçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
ben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..
iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorumgeçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
canım 3 gündür regliden dolayı spor yapamadım verdim kendimi yemeye tatlıyaaaaa spor yapınca sanki daha çok yiyiormuşum gibi bilmiyorum yıldım galibaAda spora yoğun olarak devam et yemenin önüne engel koyamıyorsan sporu artır spor ve yeme ikisi birarada artınca meta hızlanıyomuş.hem de bi şoklama olur senin için.bence bol spora devam
karbonu kessem bagüm kilo verecem biliyorum ben yemek değil karbon çok tüketiyorum adam akıllı bi tabak sebze yesem kilo veririm ama ben hep karbona sarılıyorumada aynı sorun bugünlerde bendede var
hep haladan ötürü bunlar,hemen moralini bozma,halan gidince bu kadar yemezsin
day ın teklifini düşün derim,bi ortin olunca işler daha kolay
Uygun canım bende emziriyorumMalzemeleri ne emzirenlere uygun mu canım
Canım ben cuma şehirdışına çıkıyorum ablamın mevlidini yapacağız..pazar akşam döneceğiz..o yüzden pazartesi dedim.evet canım cumartesi benimde bitiyor bıçak gibi keselim mi karbonu asla ağzımıza sürmeyelim bi lokma çook lokmayı getiriyor...akşamdan ertesi gün ne yiyeceğimizi birbirimize yazalım ama pazartesi değil gel yarın başlıyalım olmaz mııııı ?
canım 3 gündür regliden dolayı spor yapamadım verdim kendimi yemeye tatlıyaaaaa spor yapınca sanki daha çok yiyiormuşum gibi bilmiyorum yıldım galiba
karbonu kessem bagüm kilo verecem biliyorum ben yemek değil karbon çok tüketiyorum adam akıllı bi tabak sebze yesem kilo veririm ama ben hep karbona sarılıyorum(((
tamam canım iyi yolculuklar pazartesi olsun ama ben yarından itibaren karbon keserek başlıyayım pazartesi itibarı ile birbirimize menü haberdar edelimCanım ben cuma şehirdışına çıkıyorum ablamın mevlidini yapacağız..pazar akşam döneceğiz..o yüzden pazartesi dedim.
Ada bi başlasam bir hafta sıkkan devamı gelecek bende yapamıyorum 3 Ogün bana çok geliyor iki Ogün candır arada kahve meyve ohhh mis illa karbon alacaksan sabah al balım gün içinde bir daha karbon tuketmetamam canım iyi yolculuklar pazartesi olsun ama ben yarından itibaren karbon keserek başlıyayım pazartesi itibarı ile birbirimize menü haberdar edelim))
benim midemi yakıyor vicdançorbası geçen yıl yapardımmVicdansız vicdan çorbası tadına doyum olmaz
inşallah reglidendir begümmm.... ama geçen ocakta şubatta bi kesmiştim karbonu evde kekte pişsse asla yemezdim ağzıma dahi sürmezdim ama ne oldu bana bilmiyorum şuan bıraksalar bi kalıp keki bitirebilirimdur bi dakka hemen yılmak yok
spora aç gitme,1 muz 1 çay bardağı süt iç
spordan sonra 45 dakika içerisinde protein al,süt iç,yoğurt ye,yaha 1 yumurta haşla yanına azcık peynir bişey ye
bide regl in bitsin daha iyi olcaksın
bende öyleyim ada
öğlen çorba pırasa yedim, başkası olsa şiştim der ben doymadım,bisüre sonra meyva yedim anca kesti
benimde aklımda sürekli tatlı
kahve içmiyorum canım demir eksikliğim var ilacı bıraktım bari vücüttaki demir tutunabilsin diye kahve , yeşil çay içimiyorum yeşil çay içsem iştahım kesilecek biliyorum ama oda demir eksikliğine sebep oluyorrrrAda bi başlasam bir hafta sıkkan devamı gelecek bende yapamıyorum 3 Ogün bana çok geliyor iki Ogün candır arada kahve meyve ohhh mis illa karbon alacaksan sabah al balım gün içinde bir daha karbon tuketme
Çok zor durumdasn cnm ben de bi ara öyle hissediyordum ama senin sık sık Yemen gerek ve aç kalmamamn lazım. Sıkı kahvaltı ve bol protein alman gerek. Ama yine de birakamaman da güzel birseyben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..
Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...Yok Can'ım ben çevremde yaptığımı dediğimi yanlış anlayacak kişileri bulundurmam..unutup verdiğimi bilir...
işte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorumÇok zor durumdasn cnm ben de bi ara öyle hissediyordum ama senin sık sık Yemen gerek ve aç kalmamamn lazım. Sıkı kahvaltı ve bol protein alman gerek. Ama yine de birakamaman da güzel birseykendini çok aç bırakırsan bi süre sonra sıkılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?