Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada spora yoğun olarak devam et yemenin önüne engel koyamıyorsan sporu artır spor ve yeme ikisi birarada artınca meta hızlanıyomuş.hem de bi şoklama olur senin için.bence bol spora devam

ada aynı sorun bugünlerde bendede var
hep haladan ötürü bunlar,hemen moralini bozma,halan gidince bu kadar yemezsin
day ın teklifini düşün derim,bi ortin olunca işler daha kolay

Ada spora yoğun olarak devam et yemenin önüne engel koyamıyorsan sporu artır spor ve yeme ikisi birarada artınca meta hızlanıyomuş.hem de bi şoklama olur senin için.bence bol spora devam
canım 3 gündür regliden dolayı spor yapamadım verdim kendimi yemeye tatlıyaaaaa spor yapınca sanki daha çok yiyiormuşum gibi bilmiyorum yıldım galiba

ada aynı sorun bugünlerde bendede var
hep haladan ötürü bunlar,hemen moralini bozma,halan gidince bu kadar yemezsin
day ın teklifini düşün derim,bi ortin olunca işler daha kolay
karbonu kessem bagüm kilo verecem biliyorum ben yemek değil karbon çok tüketiyorum adam akıllı bi tabak sebze yesem kilo veririm ama ben hep karbona sarılıyorum (((

Canım ben cuma şehirdışına çıkıyorum ablamın mevlidini yapacağız..pazar akşam döneceğiz..o yüzden pazartesi dedim.

canım 3 gündür regliden dolayı spor yapamadım verdim kendimi yemeye tatlıyaaaaa spor yapınca sanki daha çok yiyiormuşum gibi bilmiyorum yıldım galiba

dur bi dakka hemen yılmak yok
spora aç gitme,1 muz 1 çay bardağı süt iç
spordan sonra 45 dakika içerisinde protein al,süt iç,yoğurt ye,yaha 1 yumurta haşla yanına azcık peynir bişey ye
bide regl in bitsin daha iyi olcaksın

karbonu kessem bagüm kilo verecem biliyorum ben yemek değil karbon çok tüketiyorum adam akıllı bi tabak sebze yesem kilo veririm ama ben hep karbona sarılıyorum (((

bende öyleyim ada
öğlen çorba pırasa yedim, başkası olsa şiştim der ben doymadım,bisüre sonra meyva yedim anca kesti
benimde aklımda sürekli tatlı

Canım ben cuma şehirdışına çıkıyorum ablamın mevlidini yapacağız..pazar akşam döneceğiz..o yüzden pazartesi dedim.
tamam canım iyi yolculuklar pazartesi olsun ama ben yarından itibaren karbon keserek başlıyayım pazartesi itibarı ile birbirimize menü haberdar edelim ))

tamam canım iyi yolculuklar pazartesi olsun ama ben yarından itibaren karbon keserek başlıyayım pazartesi itibarı ile birbirimize menü haberdar edelim ))
Ada bi başlasam bir hafta sıkkan devamı gelecek bende yapamıyorum 3 Ogün bana çok geliyor iki Ogün candır arada kahve meyve ohhh mis illa karbon alacaksan sabah al balım gün içinde bir daha karbon tuketme

inşallah reglidendir begümmm.... ama geçen ocakta şubatta bi kesmiştim karbonu evde kekte pişsse asla yemezdim ağzıma dahi sürmezdim ama ne oldu bana bilmiyorum şuan bıraksalar bi kalıp keki bitirebilirim (( meyveyle aram yok onu yemiyorum zaten... ama karar verdim bıçak gibi kesecam karbonu böyle olmayacak ... üstelik kako benim mideme çoook zarar veriyor yakıyor direk... bağırsaklarımada zarar veriyor ishal oluyorum direkt ama yinede durmuyorum((

Ada bi başlasam bir hafta sıkkan devamı gelecek bende yapamıyorum 3 Ogün bana çok geliyor iki Ogün candır arada kahve meyve ohhh mis illa karbon alacaksan sabah al balım gün içinde bir daha karbon tuketme
kahve içmiyorum canım demir eksikliğim var ilacı bıraktım bari vücüttaki demir tutunabilsin diye kahve , yeşil çay içimiyorum yeşil çay içsem iştahım kesilecek biliyorum ama oda demir eksikliğine sebep oluyorrrr

Çok zor durumdasn cnm ben de bi ara öyle hissediyordum ama senin sık sık Yemen gerek ve aç kalmamamn lazım. Sıkı kahvaltı ve bol protein alman gerek. Ama yine de birakamaman da güzel birsey kendini çok aç bırakırsan bi süre sonra sıkılabilirsin

Yok Can'ım ben çevremde yaptığımı dediğimi yanlış anlayacak kişileri bulundurmam..unutup verdiğimi bilir...
Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...

işte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…