- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
afiyet olsun biraz fala karbonhidratlı olmamış mı sence de?
ikisi gibi de hissediyorum kendimi
bilsemmmAhahaha bugün bize ne oldu ki böyle ya
aklını bana gönder bi konuşcaz onlabilsemmm
aşçı 2.posta tatlıyı getirmiş bide vicdansız diyetimle oynuyor resmen
meyveler kesmişti isteğimi oysaki yeniden aklıma düştü
Nereye gidiyorsun acabaaaaa
Burası o kaçamaklar için kilo verememeler için var zaten. gidersen anlamsızlaşır Türkanım...
Çok şairim bugün
Görme çevir kafanıbilsemmm
aşçı 2.posta tatlıyı getirmiş bide vicdansız diyetimle oynuyor resmen
meyveler kesmişti isteğimi oysaki yeniden aklıma düştü
yok uleynnn
Ayy pardon o zaman bende makarnayi görüncehee yok yok ben makarna pilav yemiyorum evdekilere yapıyorum
ben bugün sadece mantarlı tavuk+yoğurt yerim
Geçen ausun makarnadan sonra makarna yapacaktım unutmuşum şimdi sen yazınca geldi aklıma..begüüüümmmm..hee yok yok ben makarna pilav yemiyorum evdekilere yapıyorum
ben bugün sadece mantarlı tavuk+yoğurt yerim
aynı bu moddayım
Ben oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canımNe güzel maşallah cnm ♡♡ ben öyle çok zorliyamiyorum kendimi ya özellikle karnıma yuklenemiyorum Sezeryan ameliyatim yüzünden 3 buçuk ay oldu ve korkuyorum
yok uleynnn
evdeki menüyü paylaştım yanlış anlaşılmasın sakın
Ben oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canımNe güzel maşallah cnm ♡♡ ben öyle çok zorliyamiyorum kendimi ya özellikle karnıma yuklenemiyorum Sezeryan ameliyatim yüzünden 3 buçuk ay oldu ve korkuyorum
ben biliyodum ki zaten evdekilere yaptığınıaaa aman yanlış anlaşılmasın,makarna pilav yemem hani diyet yapmazkende pek aramam,benim zaafım tatlılara
sende yiyecen de hemen kendine çıkış beni buldun demi uyanıkspor seniAyy pardon o zaman bende makarnayi görünce
1 ay sonrabendde mezunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?