Sağol canım.. Benim de ilgimi haftanın birincisini okunca çekti..
Hasta olmama rağmen bi başlangıç yapmak istedim..
Doğum günüm bugün.
Güzel bir güne, güzel başlangıçlar yakışır..
Hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yaşların olsun canım ... sevdiklerinle ..sevenlerinle ... ve tabii ki fit
Doğum günün kutlu olsun kaptanim nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar uzun ömür dilerimSağol canım.. Benim de ilgimi haftanın birincisini okunca çekti..
Hasta olmama rağmen bi başlangıç yapmak istedim..
Doğum günüm bugün.
Güzel bir güne, güzel başlangıçlar yakışır..
Ausummmm nasılsın iyi misinHayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yaşların olsun canım ... sevdiklerinle ..sevenlerinle ... ve tabii ki fit
Ausummmm nasılsın iyi misin
Almayalım ben böyle cooooook mutlu ol en son 78.5 gorduler kaptanim 27 kilo fark var şok geçirdileriyiyim güzel ve zayıf white'ımazıcık kilo al :)))
Ay sizin şirketi patlatıcam heeeay şu saatte simit pogaça pasta gelir mi şirkete yaa
Valla bilemediö ki detoks sonrası artı görürsen yaKaptan ben bu vicdan corbasini bugun anca ictim. Yarin icmezsem yerine kabak salata yapip yesem olurmu 2 ogune de ?
@MiuLego
Menum
Limonlu su
Sabah - 1 haslanmis yumurta, domates biber salatalik yesillik, kk.dan Az peynir, 1 tam ceviz
Ara- 3 gun kurusu, bir kucuk cennet hurmasi
Oglen- vicdan corbasi iskencesi
Ara- 3 incir kurusu, 10 badem
Aksam - vicdan corbasi, 2 domates, 2 tam ceviz
Tarcinli sut de icecegim daha
2 litre su
@MiuLego
10 kilo versemmmm super olurrrr 59 olurum yada 60 harika 10 kilo sonu tamda nisan ayina denk geliyorzıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim
iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .
sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))
ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence
süpeeeer ya
ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)
Hahaahaha ay ne güzel dertler ne güzel yaaa maşallahKızlar az önce annemle alışveriş merkezine gitmek icin hazirlaniyoduk kotumu kazagimi giydim bosbol inanamadim.hep esofmanla geziyodum uzun zaman giymemistim.simdi en bastan kiyafet masraf ohoooo bacaklarim tahta gibi kalmis
Demedin banaBen biraktim bile sen hala yiyormusun sözüm söz başlasın ...destegin icin cook tesekkur ederim minnakim
Yaaaaa evet maşallah zayıflamışsın çok güzelEki Görüntüle 2065118 foto da daha kilolu çıkıyorum ama gobek mobek cok cok az kaldi bacaklarim inanilmaz zayiflamis. @MiuLego kaptaniiiiimmmm:)))))
Mutasyon buDurun bide öncesi sonrasi yapayim kizlar
Eki Görüntüle 2065119 Eki Görüntüle 2065120 Eki Görüntüle 2065121 Eki Görüntüle 2065122
Mİuuu hala gelmediiiiiiHahaahaha ay ne güzel dertler ne güzel yaaa maşallah
Demedin banatamam ben de bıraktım hadi hergün de menü paylaşıyoz başladık ulen
Hadi bakalım karbonlar siz mi büyüksünüz biz mi
Yaaaaa evet maşallah zayıflamışsın çok güzel
Mutasyon bu
Maşallah be hem de kocamanındahedef kilonda iyice güzelleşecek harika görünüyor eski halinden eser yok
Sebep?
Ay kokom canım enerjik kokom..Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan da @Nevreste editorum buraya gelmeme vesile oldu cooook mutluyum kiii :)))))
Diren vaytım cuma halaya durucaz sayende direnYok valla acim accc çok zor içtim oda iki kase den az birer kepce
Gelelim mi basarız oraları akrep kaptanımmmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
Kız o harika birşey ya hahahhahahha aynı şeyleri yaşıyorumNe güzelmiş beee biraz kilo al çok zayifsin lafını duymak hayatım boyunca şişman son kilo ver lafindan sonraaaaaa
Az daha dua edemMİuuu hala gelmediiiiii
Bugün 2 dilim tam tahıllı ekmek yedimYarın da dahil dikkat et kız çarşamba ve perşembe
Bence benden de tırs
Ağrısı da varsa yarına gelecek o vaytım bak gör gelecek gelecek
Eminim tabiki de gelin kuzummSebep?
Ay kokom canım enerjik kokom..
Sen iyiki varsın iyi ki bu takımdasın
Diren vaytım cuma halaya durucaz sayende diren
Gelelim mi basarız oraları akrep kaptanımmmemin misin
Kız o harika birşey ya hahahhahahha aynı şeyleri yaşıyorum
Bu haftaki sporumu tüm sevip de kavuşamayanlara armağan ediyorum
Cumartesi:
1000 ip atlama= 200
40 dk pilates= 120
40 dk callan egzersiz= 120
90 dk yürüyüş= 225
Toplam= 665
Pazar:
90 dk yürüyüş=225
1500 ip atlama= 300
40 dk callan= 120
30 dk göbek atmaca= 105
Toplam= 750
Pazartesi:
60 dk yürüyüş= 150
2000 ip atlama= 400
40 dk callan= 120
40 dk zumba= 140
Toplam= 810
Salı:
60 dk yürüyüş= 150
40 dk callan= 120
2000 ip atlama= 400
30 dk dans= 105
Toplam= 775
Çarşamba:
90 dk yürüyüş= 225
2500 ip atlama= 500
40 dk callan= 120
30 dk pilates= 90
Toplam= 935
@Candysugar
begum75 sana zahmet minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?