Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben biraktim bile sen hala yiyormusun sözüm söz başlasın ... destegin icin cook tesekkur ederim minnakim

Allah razı olsun kuzucum

yok valla bencede yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
durdukça yiyesi geliyor bunların ya defolun gidin dışarda yiyinnn

hergün simit pogaça büyük başlar burda olunca

zıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim

Ausum nasilsinnn ....

iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .

sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))

Insallah canim bi disimi sıksam gerisi gelecek..

ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence

süpeeeer ya

ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)

Ablacim benim,internetim bitmisti ek paketlerle giriyorum o yüzden aktif olamıyorum.ama hepinizi cok ozledim.suan o kadar mutluyum ki hersey bosbol geliyor.sizin sayenizde cok cok mutluyum Allah hepinizden razi olsun.tüm takim arkadaslarimdan da.senden de @MiuLego kaptanimdan da Nevreste editorum buraya gelmeme vesile oldu cooook mutluyum kiii :)))))

canım ya

ne tatlı ne samimi şeysin sen iyi ki geldin bence de ... harika da oldun baksana ... hadi lana 3-4 kiloyu da attın mı

Yalniz o zayiflama corbasi cok igrenc, hayata kusdum resmen sarimsakli yogurtla belki yenir o ancak
Bende tam.kusmustum gelen misafirler beni en son kurban bayramında gormustu şok yaşadılar hatta kilo al deyip gittiler onlar öyle diyince gaza geldimmmm

canım ya

ne tatlı ne samimi şeysin sen iyi ki geldin bence de ... harika da oldun baksana ... hadi lana 3-4 kiloyu da attın mı
Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)

Sağol canim ablam o senin tatliliginn ❤❤❤ Harika olur o zaman bundan sonra tövbe bidaha kilo almam zaten ekmegi sekeri pirinci falan cikardim hayatimdan bundan sonra zor :)
aynen gülüm o cızlarla beraber abur cubur paketli gıda çıksın yeter ..sonrası miis gibi koruma ..
sporada alıştın ..en azından korumada da hafta 3-4 gün yapmalısın .
dilediğin kadar sağlıklı beslen ye iç ..misss

Sağol canım.. Benim de ilgimi haftanın birincisini okunca çekti..
Hasta olmama rağmen bi başlangıç yapmak istedim..
Doğum günüm bugün.
Güzel bir güne, güzel başlangıçlar yakışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…