Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy hosbuldum çok teşekkür ederim arkadaşım. Ne güzel ne güzel kader ortaklarimi gormekmaşallah sen de güzel vermeye baslamissin. Bi verdin mi gerisi gelir dimi. Çok mutlu oldum ben sizlerle tanıştığım a

Ayy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum senidarısı başıma. Bir gün ben de bu cümleleri kurabilirim inşallahçok sevdim ben burayı. Gerçekten çok güzel bir ortam çok teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
hatice901217 hosgeldin.
Kesinlikle dogru yerdesin.
Iyi kilo vermeler.
Teşekkür ederim hosbuldum.gece gece bebeği emzirmeye kalktım hemen telefona sarıldı güzel mesajlarınızı gördüm. Çoook teşekkür ederim herkese. herkes hedefine ulassin. Yağlardan kurtulalim. Incecik sağlıklı hatunlar olalım inşallah.

Hosgeldin ayni boydayiz benim hedefimde 55 en son o kiloyu hatirliyorum. O kiloda cok mutluydum. Ben de 89.5 im birlikte yol alacagiz demekki

Himmm guzel menuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…