NiyekiBen kimseyi mezun etmek istemiyom
Evet benimde acıyor bunu farketgim gün çok mutluydumPopom acıdı sandalyede oturunca
Neden biliyor musunuzzzzzzzz
ZAYIFLIKTAN ULAAAAAAN
Ayy hosbuldum çok teşekkür ederim arkadaşım. Ne güzel ne güzel kader ortaklarimi gormekHosgeldin 2 cocuk haric cok benziyoruz :) Benim 1 tane 11 aylik var ben de öğretmenim ucretsiz izindeyim. 29 yas 161 boy 85 kiloyla basladim ben de 65 ucuk degil merak etme benim de görünen hedef 65 ama aslinda 58 e kadar inmek istiyorum inşallah. Sen de yaparsin burada yiyeni dovuyolar ama sen emziriyosun kismi dokunulmazligin varGevezeligimize alismak biraz zaman alabilir.Sayfaya girdiginde bunkadar mesajda ne yaziyor diye gözün korkabilir ama alışıyorsun merak etme.Tekrar hosgeldin
Ayy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum senihatice901217 aramıza hoşgeldin doğru yerdesin bundan 6 bucuk ay önce 97.8 kilodaydım şimdi 69 kilolara kadar geldim 65 çok az kaldı senin emzirme gibi fazladan kalori yakma özeligin var dahada kısaltırırsın süreyi merak etme buarada bende telefodan yazanlardanım merak etme alışıgız
Teşekkür ederim hosbuldum.
Evet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeliTam yerindesin hırslı insanları severim :) hoşgeldin inan bana burası en pis boğaz insanı bile frenliyor :)
Pasam deseneOnu anlatamiyorsun bide zayıfı sevmiyor beyimiz balık etli olması lazimmis
Hosgeldin ayni boydayiz benim hedefimde 55 en son o kiloyu hatirliyorum. O kiloda cok mutluydum. Ben de 89.5 im birlikte yol alacagiz demekkiIlk sayfayi inceledim.kurallari okudum biraz.formu dolduruyorum o zaman
Ad Hatice
Yas 30
Boy 163
Kilo 90.2
Hedef 65 (uçtum mu bilmiyorum şimdilik 70i görsem de yeter)
Kilo alma nedeni Hamilelikte aşırı dengesiz beslenme, pisbogazlik, bunye (şu icsem yarıyor gillerdenim)
Kendimi anlatayim:30 yaşındayım.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.ogretmenim fakat bebekten dolayi ücretsiz izin aldım. Şu anda ev hanımıyim yani.simdilik bu kadar sorunuz olursa cevaplarım seve seve. .
Himmm guzel menuymusSen deyince hatırladım
Sabah sade duble turk kahvesi vede 1adet gün kurusu
Ardından jillian
Kahvaltı
Sebzeli omlet 2lokma ekmek ıhlamuru klasik kahvaltı
Oglen
Aslinda.öğle yemeyecektim a hala sagolsun canım onu bunu isteyince salata vede 1parca tavuk göğüs eti 2duble bardak ayranla kendimi sakinlestirdim
Arada cayla bir incir
Aksam
Salata yarim bardak ev yapımı limonata ve de hamsi buğulama
Arada
azcik kuruyemiş bir incir
Menum kalabalık ben kalabalık menüyle pek veremem ama cıs yok bide gelmeyen hala var fena şiştim ama pes etmem son ana kadar
Yarına hain planlarım var @çakıl 80
Yenilince ne olacakBen cuma çakılı yenince vede kupayı kaldırınca çakılla orti olup adayla vede hülyayla morti mi olsak adayla mortilik zevkli oluyor:)
@ada81 @Daydream-cakil80
Kupa benim ben kupayi kaldirinca yapcaginiz seyBu fikre ba yıl dımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?