Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar hanımlar gününüz aydın olsun

Günaydın canlar harika persembdler olsun
Günaydın şekerler
Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestin
Baskülde -500 görmenin mutluluğu ve cuma heyecanı
Oo harikasın canım yarına yuvarlama 1 olur mu neden olmasın

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
günaydın benim tartı 67, 3 diyor ya deli olcam

Günaydın kuzum deli olma lütfen vücudun zaten oturuyor yeni bir düzen deniyorsun ve daha bugün perşembe zaten biliyorsun ki hedef hep cuma olsa da bu ömürlük bir şey

Saçlarında çeke çeke severim seni he çok heyecanlanıyorum cuma gelincebeni hep sevkeşke hergün cumayı bekler gibi olsacumayı beklemeyen hallerim sevimsiz mi la
Her halin sevimli

Evet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeli
Bağımlılık 21günmüş senin biyolojik bağımlılığın geçmiş gerisi psikolojiyle alakalı

Aksam 17 de gorusuruz mortim ecemavi
Yok mortim ben okadar duramam arada tel paketiyle gelirim

Burda olduğun sürece sorun yok kendini kaptanların eline teslim et gerisi geliyor inan zamanın bu kadar keyifli gecegini 6 ay önce söyleseler inanmazdım

ya anlamıyorum bu nasıl birşey

Benim 2 hafta önce bacaklarımı görsen iyyyyyyy iğrenç selülit sarkık yunus yumustu hele şimdi görmen lazim
Cidden ip atlama müthiş birşey bende sabah akşam atlıcam

Günaydın Efserim olmamı görmedim seni Nasılsın niye triplisin

Vücut tutuyor olabilir yoksa çok az yiyorsun aslında denemediğin metot da kalmadı
Nare83 bende de olur ara ara öyle dengesiz artışlar kuzum evde mısır püskülu kiraz sapı varsa demle bol bol iç maydanoz sapini kaynatıp onu da içebilirsin akşam yediye kadar en az 3 lt su bitmiş olsun zaten hafif beslenirsin spor yapmiasindir inşallah onu geç saatte yapmak da ödem tutuyor hiç panik olma kuzum menülerinize güzel yalancı bi sonuç o rakam yarına düzelecek

Sen hiç bana pas vermeyonki
Yüzüme bakmayon
Ayırdılar bizi birbirimizden

Ya 2 2 3 gün kaçırdım üstüne kabız oldum
Sonra ben bi üzüldüm
Kocam dedi senden de bu beklenir
Kırdı beni
Bende hırs yaptım accukta @MiuLego kozdi
Ben dur dedim yapma
63 gördüğüm tartıda 60 ı gördüm
Sabahb59
Olucam ins

Benim 2 hafta önce bacaklarımı görsen iyyyyyyy iğrenç selülit sarkık yunus yumustu hele şimdi görmen lazim
Cidden ip atlama müthiş birşey bende sabah akşam atlıcam
Ohhhh gelsin sütun gibi bacaklar benim biraz göbek problemim var aslında bacakta ziade ama ona da iyi geliyor nasıl kaşınıyorum atlarken müthiş demek ki yağ yakıyorum

Oo harikasın eşinde hırs yaptırmak için söylemiştir erkekler bu kadar anlıyor diyetten Olsun yine kavuşuruz elbet seninle sürekli gruplar dönüyor

Of bende kendimi iyi gidiyor sanırdım bende bu hafta dengesiLigimden 61 e kadar gördüm tartıda ama şükürler olsun bu sabah 58 gördüm kusurlu tabi yarına daha da inecek inşallah

Ohh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…