- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
AynenHataylıyım canım. Tuzlu yoğurttan değil mi :))
Ne güzel Bn hiç sevmem kolayı :)Evet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeli
Hos geldin hiç merak etme gayet rahat olur istersen başarı hikayeleri kısmında hoscakal 30 kilo diye önceki kaptanımızin başarı hikayesi var onu bi oku bak kendine nasıl inanacaksın o zamanAyy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum senidarısı başıma. Bir gün ben de bu cümleleri kurabilirim inşallah çok sevdim ben burayı. Gerçekten çok güzel bir ortam çok teşekkür ederim herkese.
Günaydın canım eminim harika bir eksi göreceksin ip atlamak ne harika şeymiş yahu bugün erkenden atlayalım da kaslarimiz insin yarın sabah kadarGÜNAYDIN
SELAMLAR
NASILSINIZ
Ben gene güne enerjik başladım
Çok rüyalar gördüm halla halla
Rüyanda yemek yiyirdum
Uyanınca bi üzüldüm
Neyse hatun kişiler tartıda eksi gorucem gene
Wcye gidip tartilicam
Cuma bekleyin beni
Sonra kendimi simarticam sütlü kahve
Yok canım yok hep artı çok sıkıldım gerçekten. Bugün detoks yapmam gerekecek yoruldum yaAllahım eflalin şu menülerine boool boool eksi rabbim.. eflal hala gelcek gibi mi kuzum?
Allah bağışlasın eflal
Hahahhahahaha hahahahah süpersin ya gahaha
Oyyyyyy hülyam yaaaa ağzını kalplerini yidiğimmm
Haftada ortalama kac kilo veriyordun ben de 65 e ne kadar surede durerim acabahatice901217 aramıza hoşgeldin doğru yerdesin bundan 6 bucuk ay önce 97.8 kilodaydım şimdi 69 kilolara kadar geldim 65 çok az kaldı senin emzirme gibi fazladan kalori yakma özeligin var dahada kısaltırırsın süreyi merak etme buarada bende telefodan yazanlardanım merak etme alışıgız
Aksam 17 de gorusuruz mortimBizde elektrik kesintisi olacakmis 9,17 saatleri arası az gelirim mortim çakıl.merak etme diye heber vereyim dedim diyete devam
Hepimiz aynıÇok iyi aynı ben
Ekledim canım
Hosbuldum çook teşekkür ederim.Hosgeldin ayni boydayiz benim hedefimde 55 en son o kiloyu hatirliyorum. O kiloda cok mutluydum. Ben de 89.5 im birlikte yol alacagiz demekki
O benim metaya belli olmuyor en yüksek 2 kilo en düşük 300 gr gidiyorHaftada ortalama kac kilo veriyordun ben de 65 e ne kadar surede durerim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?