- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Oo harikasın eşinde hırs yaptırmak için söylemiştir erkekler bu kadar anlıyor diyettenOlsun yine kavuşuruz elbet seninle sürekli gruplar dönüyor
Of bende kendimi iyi gidiyor sanırdım bende bu hafta dengesiLigimden 61 e kadar gördüm tartıda ama şükürler olsun bu sabah 58 gördüm kusurlu tabi yarına daha da inecek inşallah
Bana gel ultra ya da mega nasıl olunurElbet Birgün kavuşacağız
Unutma beni
Hiper starlar da beni tahtımdan etmeye calisiyorlarvermem kiiij
Ohhhh gelsin sütun gibi bacaklar benim biraz göbek problemim var aslında bacakta ziade ama ona da iyi geliyor nasıl kaşınıyorum atlarken müthiş demek ki yağ yakıyorum
Kız börek ekmek yerine olur mu beyaz un yağ deposu. Perşembe ne ettin sen ama buna rağmen yarın eksi çıkarsan seni arkandan yanlışlıkla itebilirim aşağıyaOhh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim
Öyle bir dönemdeyimGünaydın Efserim olmamı görmedim seniNasılsın niye triplisin
Vücut tutuyor olabilir yoksa çok az yiyorsun aslında denemediğin metot da kalmadı
e zaten perşembeleri ekemek yemeyi yasakladıydım benOhh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim
Kız börek ekmek yerine olur mu beyaz un yağ deposu. Perşembe ne ettin sen ama buna rağmen yarın eksi çıkarsan seni arkandan yanlışlıkla itebilirim aşağıya
Öğle ile akşam yer değiştirdi efenim @MiuLego ipi de atladım bu aradaMenüyu de ekleyeyim kutsal perşembe ne de olsa bugün bizde yamuk olmaz
Uyanınca 1 cb kefir 2 kuru kayısı
Sabah 3 yk yulaf ezmesi 1 muz 10 yer fıstıgi bardak süt
Öğle Mantarlı et sote salata
Ara 1 armut 5 yer fıstığı
Akşam 4 yk nohut eklenmiş salata 3 yk yoğurt
Gün boyu yağ yakıcı cay
Tarif 1 limon 1 elma 1 kabuk tarçın 3 top karabiber 5 karanfil 1 çay kaşığı biberiye 1 lt su hepsini bi tencereye koyup 5 dk kaynatıp bütün gün içiyoruz
Ben bilmiyordum kie zaten perşembeleri ekemek yemeyi yasakladıydım ben
Hangi kaptanımız tripliydi ki hepsi sanki ballı konuşuyorÖyle bir dönemdeyimkaptandan bulâştı sanırım
kus da seni çiviliyle kovalayımGidip kussammi
Ay ne biliyim sabah tartıda 800 eksi gördüm heyecanlandim
Ufacicikti
Oglende sadece taze fasulye ben eritirimki onu
of ya
Gelmem kiBana gel ultra ya da mega nasıl olunurUnutmam seni unutmak mümkün mü
Ben bilmiyordum ki
Kızma bak ben onu 2 bin fazla atlar eritirimki kozma bana
kus da seni çiviliyle kovalayım
tamam sen sporunla eritirsin onu
ama perşembe olmamalıydı senin perşmbeler beni öldüreck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?