Ay geçmiş olsunSabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
Çok güzel güle güle giyin. Hafta sonu bende dedim avm ye gitmişken bot diye. Baktık güzel modeller var. Çocuklar durmadı deneyemedim. Daha da çıkmıycam sizinle diye laf ettim kaldı bot. Bak gördü beğendiğim modelleri alabilirdi evlilik yıl dönümüne meselaIste bundan
Sağol canım. Benimde ilk çok zor oldu ikincide yek başıma ayağa kalktımHayırlı olsun canım eltinin bebeği. Ben de sezaryen oldum.O kadar rahattim ki ilk gün ayağa kalktim 2.gün tuvalete fln kendim gidip isimi gorebiliyodum.Eve gelenler sen nasil ameliyatlisin niye yatakta degilsin diyodu.Normal doğum yapsam bubkadsr rahat olmazdim heralde.Kisiye göre bünyeye göre belki ameliyati yapan anestezi ekibi ve doktora göre bile degisiyor bu durumlar.Bebek sağlıklı olsun da nasıl doğarsa dogsun.
Arkadaslar cevap vermis zaten.vicdan bi corba detoks amacli ama sen yapma.İp de ses olabiliyo tabi.Ben komsum gunduz isteyken atliyorum firsat bulunca.Ama oglum 7 aylikken atladigimda sezaryen yerlerim agrimisti.Bi de ne kadar agirsan o kadar zor ve sakatlanma ihtimali var biraz kilo verince baslayabilirsin
Doktorun dediği gibi normal.ben olsam özellikle biseyler yapmazdim dogum sonrasi.
Sen ne güzel minnos diyon öyle yaaa kocana
Sağol canım. Benimde ilk çok zor oldu ikincide yek başıma ayağa kalktımeltimi adı eşiği biraz düşük, canı azdır. Yapı meselesi. Neticede ameliyat normal görüyorum tabi.
Çok teşekkürler kaptancgmmçok güzel menü zeytinciğimmmm
aşır kibarımmmm
neden ola ki :)
vicdan sana tartıda ne dedi acaba bilgilendir bizi nisaaaaaa harika detoks günü olmuş tam
daha 2400 günler de görecek bu gözler çakılım
Bende oldum ilk 3 gün çok aşırı zor du yaa sürekli tansiyonum dusuyirdu bayılıyor gibiydim ama çok şükür çabuk toparlandim 1 haftaya rahat yuruyordum.. annem çok dolasinca kiziyordu git yat nazar Olcan normal doğum yapan bile yatıyor falan dedibende serzeryan oldum
çok rahattım
normal dogum yapan arkadaşlarım çok zorlandılar
ben acaip rahattımm
Sorunlarınız var galiba cnm allah yardimcin olsunBEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
Necip Fazıl KISAKÜREK
Bu aralar eşime beslediğim duygulara tercüman Necip Fazıl
Şuraya spor birakayim bende
Salı
2 saat yürüyüş 300 point
3000 adet ip atlama 600 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point
Çarşamba
3000 ip atlama 600 point
2 saat yürüyüş 300 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point
BenGünaydınlaaaaaaaaaaaaar
Herkesler iyi mi bakalım
Ooooo ooooo sen yat dur aus ...ahanda yine Perşembe gelmiş bileYarın Cuma ...locadan yerimi ayırttım Diyarbakır karpuzu göbeğimle ve fasulyemle
Eveeeeeeeeeeet görüldüğü üzere bi enerji geliyor bana sağdan sağdan .... 3. ay doldu dolacak ya .... geçiyor sanki buhranlı bulantılar
Neyse geçmişi okumadım tabii ki de
Yalnız etiketlere alıntılara bakarken ,Nare83 banunun mesajı gördüm çoook güldüm ya .... eşinin kafayı karşına alıp yediği yemek
Yeni bir arkadaş gördüm ,hatice901217 ...hoş geldin sefalar getirdin ... Aus ben .... 7.takım kendisi için çok özel ve önemli olan aus :)) Göz bebeğimi sevgili miu ya devredip emekliliğe ayrılan ve karnındaki fasulyesini büyütmeye çalışan :)) eski kaptan çooook çok doğru yerdesin bunu bil ... sık sık gel yaz çiz ... sor sorgula
Başkaaaaaaaaa ... @Candysugar türkan 6000 ip atlayacakmış10000 ile guiness rekorlar kitabına girer mi acep
Hmmmm bi deNego canımın mesajlarını gördüm de puzzle parçalarını birleştiremedim :) eltisine mi üzülmüş ... eşine mi ?
Ayyy neyse @MiuLego canom sana davar mı yaramaz bir durum
Mortin gelemezse haftayada erteleriz bu hafta olir derse de uyar ama şöyle atışmalı çekişmeli olsun es girle ben ilgili morti severim zaten bizim beklentimiz neki bir guzel söz biraz ilgiBana uyar canimbakalim mortim ne diyecek @Daydream-
Yalnizzz bu seferrrr esip gurlemiyecem gümbür gumbur geliyorum haberin olsun
Benim esimde hiz hatirlamaz önemsemez kartın var git al diyor ne kadar romantikYa basit belki ama dün öyle üzüldüm ki. Kaynım eltime çiçek almış doğum yaptı diye. Ne var bunda normali bu zaten demeyin. Evet o odun bile almış. Benimki iki doğumun da bile almadı istediğim halde evet almadı. Görünce buruklaştım işte. Ya çiçeği geçin bir ne bileyim minnet dolu gözle bakmadı, öpmesi vs doğum sonrası.
Bende bu adama iki çocuk doğurdun hem de binbir zahmetle oldu doğumlar.
Geçen yıl evlilik yıl dönümünde çiçek almıştı, iki tek gül çocukların adına birde kalpli yaprağı olan bir saksı çiçeği. O da nasıl oldu beyefendi akşam geldi hiç bir şey yapmamış, hamama gidicem dedi e dedim bugün evlilik yıl dönümü bari evde dur. ... gitti gece gelmiş çiçek. Ben o çiçeği napıyım daha ne değeri kaldı.
Bana her çiçek alması zaten büyük bir öküzlük sonucu olmuştur....
Off işte ne bileyim hormonlar heralde
Çocuklar da çok üzüyor bu ara doluyum
Canını seviyorsan ayçiçeği hayatından çıkar zamanla sağlıklı.yağa alışırsınMaşallah Cocom,ne güzel olmuşsun ,darısı başıma.
Benim reglde bayağıdır yok,ilaca başladım 2 haftaya gelecek,inşallah bayağı faydası olur bana
mı desem maşallah mı desem bilemedim
Kara vicdanlı mıYapsam mı acaba diyordum ,sen sevmediysen ben hiç sevmem
Ayçiçekyağı olmaz mı,salatada zeytinyağını fazla sevmiyorum ben.Bir de kendi kaseme alıp bazen elma sirkesi de katıyorum ben
Geçmiş olsun size zarar gelmemiş bence bunu düşünerek kızmaz sonuçta trafik anlık ne olacağı belli olmuyor insanlarda bi tuhaf bide trafik canavarları türediSabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
Aa öylemi ben de oadim daha olsam diyordum 3 buçuk ay oldu oğlumda 1 yıla yakın olmadimHoş geldin aramıza. Emziriyorsun değil mi? O zaman normal bırak gelmesin. Sütün kalitesi düşüyor regl gelince bence
Günaydınlaaaaaaaaaaaaar
Herkesler iyi mi bakalım
Ooooo ooooo sen yat dur aus ...ahanda yine Perşembe gelmiş bileYarın Cuma ...locadan yerimi ayırttım Diyarbakır karpuzu göbeğimle ve fasulyemle
Eveeeeeeeeeeet görüldüğü üzere bi enerji geliyor bana sağdan sağdan .... 3. ay doldu dolacak ya .... geçiyor sanki buhranlı bulantılar
Neyse geçmişi okumadım tabii ki de
Yalnız etiketlere alıntılara bakarken ,Nare83 banunun mesajı gördüm çoook güldüm ya .... eşinin kafayı karşına alıp yediği yemek
Yeni bir arkadaş gördüm ,hatice901217 ...hoş geldin sefalar getirdin ... Aus ben .... 7.takım kendisi için çok özel ve önemli olan aus :)) Göz bebeğimi sevgili miu ya devredip emekliliğe ayrılan ve karnındaki fasulyesini büyütmeye çalışan :)) eski kaptan çooook çok doğru yerdesin bunu bil ... sık sık gel yaz çiz ... sor sorgula
Başkaaaaaaaaa ... @Candysugar türkan 6000 ip atlayacakmış10000 ile guiness rekorlar kitabına girer mi acep
Hmmmm bi deNego canımın mesajlarını gördüm de puzzle parçalarını birleştiremedim :) eltisine mi üzülmüş ... eşine mi ?
Ayyy neyse @MiuLego canom sana davar mı yaramaz bir durum
Benim hala nazlı gelmedi maalesef
Bu haftaki sporumu tüm sevip de kavuşamayanlara armağan ediyorum
Cumartesi:
1000 ip atlama= 200
40 dk pilates= 120
40 dk callan egzersiz= 120
90 dk yürüyüş= 225
Toplam= 665
Pazar:
90 dk yürüyüş=225
1500 ip atlama= 300
40 dk callan= 120
30 dk göbek atmaca= 105
Toplam= 750
Pazartesi:
60 dk yürüyüş= 150
2000 ip atlama= 400
40 dk callan= 120
40 dk zumba= 140
Toplam= 810
Salı:
60 dk yürüyüş= 150
40 dk callan= 120
2000 ip atlama= 400
30 dk dans= 105
Toplam= 775
Çarşamba:
90 dk yürüyüş= 225
2500 ip atlama= 500
40 dk callan= 120
30 dk pilates= 90
Toplam= 935
@Candysugar
begum75 sana zahmet minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?