Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
Ay geçmiş olsun
Çok güzel güle güle giyin. Hafta sonu bende dedim avm ye gitmişken bot diye. Baktık güzel modeller var. Çocuklar durmadı deneyemedim. Daha da çıkmıycam sizinle diye laf ettim kaldı bot. Bak gördü beğendiğim modelleri alabilirdi evlilik yıl dönümüne mesela birde çanta baktım onu da alabilirdi ama nerdeee. Birde onun beğendiklerini beğenmedim diye zevksiz dedi bana

Sağol canım. Benimde ilk çok zor oldu ikincide yek başıma ayağa kalktım eltimi adı eşiği biraz düşük, canı azdır. Yapı meselesi. Neticede ameliyat normal görüyorum tabi.

Sağol canım. Benimde ilk çok zor oldu ikincide yek başıma ayağa kalktım eltimi adı eşiği biraz düşük, canı azdır. Yapı meselesi. Neticede ameliyat normal görüyorum tabi.

bende serzeryan oldum
çok rahattım
normal dogum yapan arkadaşlarım çok zorlandılar
ben acaip rahattımm

Çok teşekkürler kaptancgmm kibarsin zaten canım

bende serzeryan oldum
çok rahattım
normal dogum yapan arkadaşlarım çok zorlandılar
ben acaip rahattımm
Bende oldum ilk 3 gün çok aşırı zor du yaa sürekli tansiyonum dusuyirdu bayılıyor gibiydim ama çok şükür çabuk toparlandim 1 haftaya rahat yuruyordum.. annem çok dolasinca kiziyordu git yat nazar Olcan normal doğum yapan bile yatıyor falan dedi ama baş ağrısı felaket oldu 3ve 4. Gün

Sorunlarınız var galiba cnm allah yardimcin olsun

Günaydınlaaaaaaaaaaaaar

Herkesler iyi mi bakalım

Ooooo ooooo sen yat dur aus ...ahanda yine Perşembe gelmiş bile Yarın Cuma ...locadan yerimi ayırttım Diyarbakır karpuzu göbeğimle ve fasulyemle

Eveeeeeeeeeeet görüldüğü üzere bi enerji geliyor bana sağdan sağdan .... 3. ay doldu dolacak ya .... geçiyor sanki buhranlı bulantılar

Neyse geçmişi okumadım tabii ki de

Yalnız etiketlere alıntılara bakarken , Nare83 banunun mesajı gördüm çoook güldüm ya .... eşinin kafayı karşına alıp yediği yemek

Yeni bir arkadaş gördüm , hatice901217 ...hoş geldin sefalar getirdin ... Aus ben .... 7.takım kendisi için çok özel ve önemli olan aus :)) Göz bebeğimi sevgili miu ya devredip emekliliğe ayrılan ve karnındaki fasulyesini büyütmeye çalışan :)) eski kaptan çooook çok doğru yerdesin bunu bil ... sık sık gel yaz çiz ... sor sorgula

Başkaaaaaaaaa ... @Candysugar türkan 6000 ip atlayacakmış 10000 ile guiness rekorlar kitabına girer mi acep

Hmmmm bi de Nego canımın mesajlarını gördüm de puzzle parçalarını birleştiremedim :) eltisine mi üzülmüş ... eşine mi ?

Ayyy neyse @MiuLego canom sana da var mı yaramaz bir durum

wayt bişey sorcam 2 saat tempolu yürüyüşü nerde yapıyosun?
yani bunun için dışarda yürüyüşemi çıkıyosun?

Ben ben

Bana uyar canim bakalim mortim ne diyecek @Daydream-

Yalnizzz bu seferrrr esip gurlemiyecem gümbür gumbur geliyorum haberin olsun
Mortin gelemezse haftayada erteleriz bu hafta olir derse de uyar ama şöyle atışmalı çekişmeli olsun es girle ben ilgili morti severim zaten bizim beklentimiz neki bir guzel söz biraz ilgi

Benim esimde hiz hatirlamaz önemsemez kartın var git al diyor ne kadar romantik
Onceleri kızıyordum trip atıyordum şimdi bende alıştım
Bide ogretmen ama asla çocukların dersiyle ilgilenmez bir iki denedik çatışma ortamı oluştu bende vazgectim kendim yaptiriyorum

Canını seviyorsan ayçiçeği hayatından çıkar zamanla sağlıklı.yağa alışırsın

Sabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
Geçmiş olsun size zarar gelmemiş bence bunu düşünerek kızmaz sonuçta trafik anlık ne olacağı belli olmuyor insanlarda bi tuhaf bide trafik canavarları türedi

napayım canım hak ediyorrrrr

o nasıl sporrdurr
yemeği abartmadıysan ekside olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…