Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.

Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım
aeben im dilberim nerdesin canom ?

Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?

Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , G Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç caytabagi da girmiyor sanki ve Kajupi deee .... ve bi de White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ?

ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?

Benim kartım da yok her şey onda

canım yazacak yüzüm yok, pazartesi -1 kg ile haftaya başladım bu sabah sabitim, pro yapıyorum bakalım yarın neler olacak

canım yazacak yüzüm yok, pazartesi -1 kg ile haftaya başladım bu sabah sabitim, pro yapıyorum bakalım yarın neler olacak

hafta sonunu süper geçirmişsin demek ... o gazla gelecektin buraya ..sürekli yazacaktın ki geri dönemene .
Ama ben çok geldiğini sanmıyorum .
bugün lütfen ve lütfen hatrım için , azıcık hatrım vara pro nu bozma ... çünkü sen bunu bozmaz yarına yine eksi 1 sin

bozmayacağım, hatta tüm imkanları zorlayıp spor yapacağım iyi ki varsın canım, bana öyle iyi geliyorsun ki,

Sagol canim yok kizmaz bisey olmaz ama pinpirikli baya kendisi
bozulmuştur sanırım ama bişiy demediii
ondan bi beklentim olmamması onu üzmüyor
bana deseki senden bi beklentim yok ben üzülürüm
ama umursamaz davranıyor
Oh rahatim demistir belki de. Erkek mantigi

Evet cok minnostur kendisi. Onu oyle seviyorummm

Bana uyar canim bakalim mortim ne diyecek Daydream-

Yalnizzz bu seferrrr esip gurlemiyecem gümbür gumbur geliyorum haberin olsun
Adacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…