Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senden bunları duymak ne güzel beeee

Oooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdi azcik daha uzataydiniz keske yine burda olursun hergun diymi vaytim ?

Aferin unutma tabi kiskandim bizde senin minnosunuz kiiiiii:)))))))
Sağol kuzum darısı başına şuan yeter balım sporla verdiğim daha az gösteriyor oda benim kocaya dert oldu ama buradayım daha balım 48 gorecegim daha ben ama biraz mola istiyorum

Anestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.
Ben normalde dogurdum genel anestezide spinalde hepsi farklı oldu ayni prosedürü uyguladigim halde birinde hiç basagrim yoktu birinde cok
Cocuk cok olunca:)
bozulmuştur sanırım ama bişiy demediii
ondan bi beklentim olmamması onu üzmüyor
bana deseki senden bi beklentim yok ben üzülürüm
ama umursamaz davranıyor
Tipik erkek davranışı

Benim kartım da yok her şey onda
Bizimki biraz tembel alışverişe gitmek istemez zor gelir haftasonu çocuklara bot alinacak kim gidecek tabi ben
Adacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
Çok geçmiş olsun

Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Sen emziren annesin yağ kur falan yok sana doğumdan sonra olmaması henüz vücut hormon seviyesi ayarlayamasindan kaynaklanıyor o yüzden sabırla bekle vücudun ne zaman hazır olursa olur o zaman.
Vicdan çorbası emziren anneler içinde uygun bir tur çorba ayça kaya nın bunu icebilirsin ama şuan diyet basindasin ve vücut vermeye müsait ileriki dönemlerde yapabilirsin.
Evde spor ayakkabı ve halinin ustunde parmak uçlarıyla patlayınca ses olmuyor ama şu an buna sen başlama yuruyus ve egzersiz sana uygun 80 kilonun altında ip atlamaya başlarsınız.
Odem tuttuğunda sade soda yarım limon suyu maydonozu blender geçirip sabah akşam ic

wayt bişey sorcam 2 saat tempolu yürüyüşü nerde yapıyosun?
yani bunun için dışarda yürüyüşemi çıkıyosun?
Evet canım dışarıya cikiyorum sabah ve akşam olmak üzere 2 part yapıyor sabah oğlumu okula bırakıyor sanra bütün sokaklar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…