- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bastirsada yok vücudumu bozamam deAy hadi inşallah. Benim herif 2.cocuk icin bastirmadan zayiflamam lazim
Sen rekabeti gor cuma anlasilir.Hosbuldum çook teşekkür ederim.
cakil80 ne kadar güzel beraber yuruyecegim yol arkadaşım olması. Birlikte tatlı rekabet lerimiz de olur dimi
Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım@aeben im dilberim nerdesin canom ?
@Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz@Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?
Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , @Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç @caytabagi da girmiyor sanki ve @Kajupi deee .... ve bi de @White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ?
@ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?
MortimBana uyar canimbakalim mortim ne diyecek @Daydream-
Yalnizzz bu seferrrr esip gurlemiyecem gümbür gumbur geliyorum haberin olsun
Ay çok teşekkür ederim cook faydali bilgiler bunlar. Ya sanki yanımda samimi bir arkadaş gibisin.Sen emziren annesin yağ kur falan yok sana doğumdan sonra olmaması henüz vücut hormon seviyesi ayarlayamasindan kaynaklanıyor o yüzden sabırla bekle vücudun ne zaman hazır olursa olur o zaman.
Vicdan çorbası emziren anneler içinde uygun bir tur çorba ayça kaya nın bunu icebilirsin ama şuan diyet basindasin ve vücut vermeye müsait ileriki dönemlerde yapabilirsin.
Evde spor ayakkabı ve halinin ustunde parmak uçlarıyla patlayınca ses olmuyor ama şu an buna sen başlama yuruyus ve egzersiz sana uygun 80 kilonun altında ip atlamaya başlarsınız.
Odem tuttuğunda sade soda yarım limon suyu maydonozu blender geçirip sabah akşam ic
İlahi miu
Teşekkürler darısı hatta daha fazlası başınıza..Ooo maşallah siz de güzel vermissiniz. Darısı başıma
tamam canım rabbim şifa vesin inşallah canımmmAdacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
dayream müsait değilmiş bana başka morti bulmak gerek önce acabaMortimecemavi ne diyorlar gumbur gumbur bizden daha gumbur olabilorler mi
Bir bardak su, bir tatlı kaşığı çörek otu. Beş dakika kaynat canımNego nekadar su nekadar çörekotu de hele kac dakika kaynatayım
ne için bu tarifBir bardak su, bir tatlı kaşığı çörek otu. Beş dakika kaynat canım
Çok can sıkıcı hakkında hayırlısı olsuntamam canım rabbim şifa vesin inşallah canımmm
bende kötü haber aldım kuzenim boşanıyor daha 1 yıllık evliydi ...
tesekkurler bi deneyeyimBir bardak su, bir tatlı kaşığı çörek otu. Beş dakika kaynat canım
Hala gelsin diyene için bu tarif
evet çook üzücü rabbim kimseye yaşatmasın olmayınca olmuyor .. kendisi sınıf öğretmeni şimdi memlekete tayin için uğraşacaklar...mahkeme pazartesiymişÇok can sıkıcı hakkında hayırlısı olsun
tesekkurler bi deneyeyim
Korkayrım ondanada81 kelebek fena yogun onun icin katılımlı bir morti lazım yokmu çakıl ve bana karşı adanin yanında yarışacak bizi ilgisinden ve diyetinden mahrum bırakmayacak yürek yemiş saglam bir morti arıyoruz
Wanted
Gerçekten çok üzücü ama olmayinca olmuyor dediginiz gibi.Allah yardimcisi olsun zordur muhtemelen.evet çook üzücü rabbim kimseye yaşatmasın olmayınca olmuyor .. kendisi sınıf öğretmeni şimdi memlekete tayin için uğraşacaklar...mahkeme pazartesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?