Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emin ol kendim gidip her işimi kendim halletmeyi isterdim, bu büyük özgürlük aslında
Sezeryan sonrası özellikle spinal epidural da başını sağa sola çok çevirmeyeceksin, aslında o yüzden ağrıyor baş. E çocuklar olunca da mümkün değil çevirmemek

Son düzenleme:
en iyisi soğan suyu canım düzenli yapınca kistler gidiyor regli düzene giriyor bana çok faydaıs oldu... bende dr hep kaçarım
Yaptim 4,5ay oldu bir daha yapacağım haftaya misafirim var ondan sonra yapmayı düşünüyorum
Zaten dr menapoz dedi de onu yaptigimdan beri biraz düzenli

Sonucta oda geçiyor

Ay çok teşekkür ederim cook faydali bilgiler bunlar. Ya sanki yanımda samimi bir arkadaş gibisin.çok şükür iyi gidiyorum sabahtan beri sanki. ..
Ne demek canım iyi olacak kendine inan lütfen emzirmeyi avantaja donustur sakın suyu 3 litre altına düşürme o zaman sütten yana sikind çıkmaz 6 sonra yemek yada meyve yeme bol bol su iç daha hızlı vereceksin inan

Adacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
tamam canım rabbim şifa vesin inşallah canımmm

bende kötü haber aldım kuzenim boşanıyor daha 1 yıllık evliydi ...
Ah ah bazen çocuk olmadan ayrılmak en iyisi... Hakkında hayırlısı olsun
en iyisi soğan suyu canım düzenli yapınca kistler gidiyor regli düzene giriyor bana çok faydaıs oldu... bende dr hep kaçarım
Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimde

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Ah ah bazen çocuk olmadan ayrılmak en iyisi... Hakkında hayırlısı olsun

Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimde
evet çok şükür çocuk yok bide o olsaydı sıkıntılar artardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…