Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende spinal oldum çook şükür çok iyi geçti çıktım bi kustum bitti sonra kalktım yürüdüm ...bide çook terledim millet üşüyormuş ben terle terle su gibiydim ....
Aynen yaaa bende cook terledim yazın temmuzda doğum yaptım bi de lohusayken terleme çok iyidir. Ama ilkinde de spinal oldum Mart ayıydi aşırı titredim mevsime bağlı bence :))

Aynen yaaa bende cook terledim yazın temmuzda doğum yaptım bi de lohusayken terleme çok iyidir. Ama ilkinde de spinal oldum Mart ayıydi aşırı titredim mevsime bağlı bence :))
ben nisanda doğum yaptım ama ığdır gibi bir yerde doğum yaptım yani soğuktu ona rağmen çoook terledim ..ben normalde hiç terlemeyen biriyim ama lohusa iken çook terledim

İçindeki sıkıntı feraha çıksın canım

CocoChanelmademoiselle canım o nasıl bir değişim ya bu kadar kısa sürede maşallah sana. Resimler arasında ki göbek farkını bulun gibi olmuş
oyy yerim canim benim cok sagol darısı hepinize insallah,guzel olmus dimizayıflık gibisi yok valla

Alemsinn yaaa...

Sağol kuzum darısı başına şuan yeter balım sporla verdiğim daha az gösteriyor oda benim kocaya dert oldu ama buradayım daha balım 48 gorecegim daha ben ama biraz mola istiyorum
tmm kuzum hayirli olsun sagol her zaman burda ol emi

Sağol canim deynom darisi seninde başına insallah tez zamanda :) ❤❤❤

Triplim Megim iyiyim sen nasılsın asıl nerelerdesin bir gittin bıraktın bizleri daha gelemedin

Aman Allahım koşmalıyım akşama misafir var ne etsem eşimi göndermeliyim derhal Her a101 de var mıdır
Canım hemen gönder kalmamıştı sonunu aldım ben. Dur sitesine bakalım bu haftanın ürünü mü

Valla 4 ü 16 tl diğer işine çöl üzüldüm

Hem de cep boy değil nehirnil111 .
Ahmet Ümit kitabı da vardı. Birde uçurtma avcısı yazarının onu istedim de 7 liraydı gem de cep boy

Şu a101 nin bize yaptığına bak hele Almalıyız yahu bu fırsat kaçmaz resmen 30 TL karda olurum inşallah buluruz buraya da gelmiştir ya Bende sıraya koymuştum alacaktım onları paket yapmışlar uyguna satıyorlarmış güya şimdi alamazsam içim gider hepsi buradadan da alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…