- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Vücudun demek ki bu dönem durgunlaştı kendini kapattı diyete spora ya da topluyor bir anda bırakacak bence iyi gelecekse bir kaç gün spor yapma normal seyirde yemeğini ye sonra tekrar bakalım kuzumbende iki gündür tanıyamıyorum kendimi,neden böyle saçma rakamlar görüyorum anlamış değilim,çözemiyorum çözemedikçe modum düşüyo
dünyanın sonu değil evet ama,dün akşam spora başlayabildiğimde saat tam 20:45 di,spor bitiyo saat oluyo 10:30
sabahın 7 sinden o saate kadar koştur çalış, 1 dk oturup dinlenemeden haydi spora kalk,eşimle doğru düzgün görüşemez olduk,o salonda ben odada spor yapıcam diye uğraş dur, eşimin yanına gidiyorum uyuya kalıyorum,karşılığı ney +++++++lar, bıktım artık
külliyen bırakıcam bu spor diyet işini kıs kıs sonu artı,en azından yerimde artı gelir,psikolojim bozulmaz
biraz ara vermeye ihtiyacım var galiba
gel sarıl yinede sen,omuzunda azıcık ağlıyım
ben çıkıyorum nilişkom yarın görüşürüz, daha fazla artı görürsem napıcam bilemiyorum
6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.Ne demek canım iyi olacak kendine inan lütfen emzirmeyi avantaja donustur sakın suyu 3 litre altına düşürme o zaman sütten yana sikind çıkmaz 6 sonra yemek yada meyve yeme bol bol su iç daha hızlı vereceksin inan
Ben hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyorSelâmün aleyküm a dostlar:) Karnım şiş hala gelecek dört güne. Dün üç dört kaşık pirinç pilavı yedim. Sadece kahvaltıda ekmek yedim. Ama bu akşam mangal var. Sanırım yine ekmek yerim üç beş lokma
Yada yiyeyim mi miu
Ya ben de aslında alışmıştım ekmeksiz mangala ama şimdi içgüdüsel olarak sanki yiyeyim gibi geliyorBen hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyorSalata az ye ekmek niyetine iş görüyor
Nacizane fikrim çalışıyor olsaydim bu kadar spor yapio esimle ayri vakit geçirmezdim.. haftanin 2 gunu yapardim spor. Diger gunler esimle çocuğumla zaman gecirirdim ama yediklerime dikkat etmeye devam ederdim...bende iki gündür tanıyamıyorum kendimi,neden böyle saçma rakamlar görüyorum anlamış değilim,çözemiyorum çözemedikçe modum düşüyo
dünyanın sonu değil evet ama,dün akşam spora başlayabildiğimde saat tam 20:45 di,spor bitiyo saat oluyo 10:30
sabahın 7 sinden o saate kadar koştur çalış, 1 dk oturup dinlenemeden haydi spora kalk,eşimle doğru düzgün görüşemez olduk,o salonda ben odada spor yapıcam diye uğraş dur, eşimin yanına gidiyorum uyuya kalıyorum,karşılığı ney +++++++lar, bıktım artık
külliyen bırakıcam bu spor diyet işini kıs kıs sonu artı,en azından yerimde artı gelir,psikolojim bozulmaz
biraz ara vermeye ihtiyacım var galiba
gel sarıl yinede sen,omuzunda azıcık ağlıyım
o da olacak eflalim azcık sabır kuzumYa şu profilimdeki kız gibi oturunca karnım midem katlanmasa, kollarım böyle kürdan gibi olsa
Geçmiş olsun çiçeaaam Allah korumuş yahuSabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirimGünaydınlaaaaaaaaaaaaar
Herkesler iyi mi bakalım
Ooooo ooooo sen yat dur aus ...ahanda yine Perşembe gelmiş bileYarın Cuma ...locadan yerimi ayırttım Diyarbakır karpuzu göbeğimle ve fasulyemle
Eveeeeeeeeeeet görüldüğü üzere bi enerji geliyor bana sağdan sağdan .... 3. ay doldu dolacak ya .... geçiyor sanki buhranlı bulantılar
Neyse geçmişi okumadım tabii ki de
Yalnız etiketlere alıntılara bakarken ,Nare83 banunun mesajı gördüm çoook güldüm ya .... eşinin kafayı karşına alıp yediği yemek
Yeni bir arkadaş gördüm ,hatice901217 ...hoş geldin sefalar getirdin ... Aus ben .... 7.takım kendisi için çok özel ve önemli olan aus :)) Göz bebeğimi sevgili miu ya devredip emekliliğe ayrılan ve karnındaki fasulyesini büyütmeye çalışan :)) eski kaptan çooook çok doğru yerdesin bunu bil ... sık sık gel yaz çiz ... sor sorgula
Başkaaaaaaaaa ... @Candysugar türkan 6000 ip atlayacakmış10000 ile guiness rekorlar kitabına girer mi acep
Hmmmm bi de @eflalim canımın mesajlarını gördüm de puzzle parçalarını birleştiremedim :) eltisine mi üzülmüş ... eşine mi ?
Ayyy neyse @MiuLego canom sana davar mı yaramaz bir durum
spora devam et begüşüm sen korumadasın listede olsan yapma bugün spor derdim.. tartıya da günlük çıkma kuzum haftada 2 kere iyidir.. moral bozma.. insanız vücudumuz canlı bir organizma içerde tonla faaliyet var bazen artu görünür ama yediğin ortada ödemdir o işte üzülme..dün akşam tavuklu mantar sote yedim ve ayran içtim
bugün artıdayım bana akıl verin yaaa cuma cumartesi spor yapamıycam,bugündemi yapmasamki,acaba kaslarım mı şişki
ne kadar sabırsızsın sen yaaaNe zormus son 3 kiloyu vermek arkadas. Yapisti resmen. Yarin eksi gelmezse depresyona bile girebilirim. Hatta depresyona girip ne bulsam yiyebilirim.
@MiuLego nerdesin kaptan ?
Been o vicdansiz corbayi oglen ve aksam icmeye karar verdim. Insallah eksi gelir
Senden bunları duymak ne güzel beeee
kaç kaaaaçççç
vicdan çorbasına laf söyletmemCoooookkk acimmmmma
Eve gidip olduren cazibeden icicem
Hoşgeldin haticecimOff maşallah hatunlar. Sabahtan beriki geçmişi okudum olanı uyutup da ne güzel muhabbetiniz. Ama ou oku bitmedi.aksama ilk menümü vermek için sabirsizlaniyorum
Süt yapan en güzel şey şu zaten gerisi teferruat yani 2 çocuğum var kızım 3 buçuk aylimti ben diyete basladigimda ve süt sıkıntı si yasamadim su marul kıvırcık tahin helvası bunlar süt yapıyor tahin helvası sabah 2 3 küp şeker büyüklüğünde yiyebilirsin ben ek gıdaya geçmeden tuketiyordum diyetteyken ölçülü ama ama en önemlisi su 6 yemek yemeyi kesersen ve suya yüklenirken sıkıntı yasamazsin6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.
@Ausencia canım benim çok sevindim hatırlanmama
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür
Sen iyisin inşallah bebişte
Beni hiç hatırlamayan sevgi pıtırcığı @MiuLego ya da
Yok gelmez rekor hala sokse umutlanirdimkaç kaaaaçççç
bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaşasın vicdan yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarına rekor mu geliyor neee kim bilir yarın ne olucuk
en sevdiğim yahu
vicdan çorbasına laf söyletmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?