Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vücudun demek ki bu dönem durgunlaştı kendini kapattı diyete spora ya da topluyor bir anda bırakacak bence iyi gelecekse bir kaç gün spor yapma normal seyirde yemeğini ye sonra tekrar bakalım kuzum Bak geçen hafta ben hiç dikkat etmedim diyet kafasından az çıkmıştım ama en iyi sonucu o hafta aldım sanırım stres de bildiğin şişiriyor Bu hafta da dikkatli değildim hani reglidir diye saldırmadım ama hafta sonu canımın çektiğini yemeye çalıştım ama direk regliyle artılar gitmiş ama dikkat ettiğim çok sıktığım hafta artı çıktığımda çok oldu yani yaptıklarımıza değil de bazen metaya ve vücudumuza bağlı bazı şeyler Eşinle zaman geçir kafanı az uzaklaştır diyet kafasından derim gör bak iyi gelecek

Omuzuma yaslan ama ağlama

6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.

Ben hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyor Salata az ye ekmek niyetine iş görüyor

Ben hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyor Salata az ye ekmek niyetine iş görüyor
Ya ben de aslında alışmıştım ekmeksiz mangala ama şimdi içgüdüsel olarak sanki yiyeyim gibi geliyor

Nacizane fikrim çalışıyor olsaydim bu kadar spor yapio esimle ayri vakit geçirmezdim.. haftanin 2 gunu yapardim spor. Diger gunler esimle çocuğumla zaman gecirirdim ama yediklerime dikkat etmeye devam ederdim...

Senin esin iyiymis ben aksam spor yapamam 1 gun yapsam 2. Gun esim isyan eder surati duser ve surekli laf soyler geliyorumda sanki birlikte mi oturuyoryz diye ... yeni doğum yapmıştım bebegin yanindan ayrılmıyordum esim gelince spor yapmay gectim 2 gun 3. Gunu bu boyle olmaz dedi ....o yuzden aksam spor yapanlara ben şaşırıyorum....

Ya şu profilimdeki kız gibi oturunca karnım midem katlanmasa, kollarım böyle kürdan gibi olsa
o da olacak eflalim azcık sabır kuzum
Sabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha
Geçmiş olsun çiçeaaam Allah korumuş yahu

o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirim

yirim seni ulan tümden

dün akşam tavuklu mantar sote yedim ve ayran içtim
bugün artıdayım bana akıl verin yaaa cuma cumartesi spor yapamıycam,bugündemi yapmasamki,acaba kaslarım mı şişki
spora devam et begüşüm sen korumadasın listede olsan yapma bugün spor derdim.. tartıya da günlük çıkma kuzum haftada 2 kere iyidir.. moral bozma.. insanız vücudumuz canlı bir organizma içerde tonla faaliyet var bazen artu görünür ama yediğin ortada ödemdir o işte üzülme..

ne kadar sabırsızsın sen yaaayapıştı kaldı demen için aylar geçmesi lazım aylar

Senden bunları duymak ne güzel beeee

@MiuLego sabah tartida 50.9 girdi bu gözler
kaç kaaaaçççç

bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeee

yaşasın vicdan yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarına rekor mu geliyor neeekim bilir yarın ne olucuk
Menü vereyim
Tüm gün vicdansız vicdan çorbası
Su 4 litre olurrrr
@MiuLego
en sevdiğim yahu
Coooookkk acimmmmma
Eve gidip olduren cazibeden icicem
vicdan çorbasına laf söyletmem

Off maşallah hatunlar. Sabahtan beriki geçmişi okudum olanı uyutup da ne güzel muhabbetiniz. Ama ou oku bitmedi.aksama ilk menümü vermek için sabirsizlaniyorum
Hoşgeldin haticecim En doğru yerdesin 7. takımla zayıflamak bir harika
Ben geçen hafta mezun oldum 52.5 kiloyla
Sende en kısa zmanda hedefine varacaksın inşallah

6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.
Süt yapan en güzel şey şu zaten gerisi teferruat yani 2 çocuğum var kızım 3 buçuk aylimti ben diyete basladigimda ve süt sıkıntı si yasamadim su marul kıvırcık tahin helvası bunlar süt yapıyor tahin helvası sabah 2 3 küp şeker büyüklüğünde yiyebilirsin ben ek gıdaya geçmeden tuketiyordum diyetteyken ölçülü ama ama en önemlisi su 6 yemek yemeyi kesersen ve suya yüklenirken sıkıntı yasamazsin

tam sopa çıkaracaktım kıyamadım hee..

kaç kere etiketledim ben seni gelmedin ki

geçmiş olsun kuzum şimdi rahata çıkmana sevindim ama hep gel heppppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…