- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Benim heryer dağınık ilk spor sonra toparlicamHadi inşallah. Ben daha oglani yeni uyutuyom.mutfagi toplayacam da spor yapacam da..
Allah sabir versin basinda gardiyan var desene.Ay eşim geldi. Kızlar ailesi doldurur mu eşimi şöyle ki kv kaynımı doldurur şahit oldum birebir ama eşim annesinden etkilenecek bir tip değil , benim düşüncem çok farklı . Biri bir şey yaptı işin özü bu. Bir insan bu kadar değişmez mümkün değil bu ki eşim evet çok çektiriyor ama biliyorum pişman oluyor hem de çok ama bunu dile getirmesine düzeltmesine engel bir şey var. Yaşayan bilir. Halimiz nasıl var ya öyle basit konular ki gerçekten çok basit.
Beklenti demişsiniz ya bunu burda hep yazdım ben beklentisi yüksek olacak en son kadınım, kaç kadın elalemin eski eşyasının olduğu eve gelin gider, eşya dediğim yer minderi. .hangi kız en ucuz gelinliği her şeyin en ucuzunu kabul eder. Ben ettim çünkü eşim buna değerdi çünkü onu seviyordum. Hoş buna o da ailesi de beni sonuna kadar pişman etti.
Beklenti dediğiniz ne Allah aşkına. Ben eşimden SAYGI bekliyorum bu kadar. Sevgisinden geçeli çok oldu.
Ne yaşadığımı ben biliyorum çok iyi biliyorum hem de. Hala ayakta nasıl duruyorum hala pes etmeden nasıl yaşıyorum bilmem, biraz imanım var demek ki.
Çok sabahlar uyanmamış olmayı diledim ben hem de çok.
Herkesin bir imtihanı var evet benimki de bu.
Eşim asla aileme gideceksin, işini yapacaksın vs bu muhabbetleri etmez bana e yani bu büyük nimet mi simdi hayır değil, bana yaşattıklarının yanında hiç değil.
Ha huzurumuzu kaçıyorlar mı evet hem.de çok. Sadece çocuklarla olan konu yetiyor bize.
Her gün çat kapı çocuk sevmeye gelen, müsaitmisin eşref saatindemisin essek saatindemisin dinlemeyen saygı duymayan insanlar. Kv artık gelemiyor o ayrı. Çocuk ağlıyor diye yukarı koşan beni çıldırtan insanlar. Çocuklar ağlarken kalbimin sıkışmasını ben bilirim. Geçirdiğim panik atakları ben bilirim. Çocuk ağladıktan sonra tesadüfen arayan kocamı ben bilirim, yersen! Telefonuna baktım ve her arama öncesi kv min aradığını gördüm. Bunu eşime söyledim kayıtları silmeye başladı. Arayıp ne diyor peki. Güya şirin gözükecek beni düşünüyor ayağına oğlum erken gelsene bak çocuklar durmuyor kızın burnundan getiriyor. Yani karın çocukları ağlatıyor ki eşim çocuk konusunda çok hassas güya bir bana karşı hassas ne hikmetse!
Canım çok üzüldüm okuduklarıma Allah yardımcın olsun inşallah aklı başına gelir esininYorgunum işte o kadar. ...
Büyük kustu demin. Okuldan yürüyerek geldi bugün kesin üşttü. Uyuttum çocukları. Dus aldım yatayım erkenden.
Herkes ne yaşadığını tabi en iyi kendi bilirAy eşim geldi. Kızlar ailesi doldurur mu eşimi şöyle ki kv kaynımı doldurur şahit oldum birebir ama eşim annesinden etkilenecek bir tip değil , benim düşüncem çok farklı . Biri bir şey yaptı işin özü bu. Bir insan bu kadar değişmez mümkün değil bu ki eşim evet çok çektiriyor ama biliyorum pişman oluyor hem de çok ama bunu dile getirmesine düzeltmesine engel bir şey var. Yaşayan bilir. Halimiz nasıl var ya öyle basit konular ki gerçekten çok basit.
Beklenti demişsiniz ya bunu burda hep yazdım ben beklentisi yüksek olacak en son kadınım, kaç kadın elalemin eski eşyasının olduğu eve gelin gider, eşya dediğim yer minderi. .hangi kız en ucuz gelinliği her şeyin en ucuzunu kabul eder. Ben ettim çünkü eşim buna değerdi çünkü onu seviyordum. Hoş buna o da ailesi de beni sonuna kadar pişman etti.
Beklenti dediğiniz ne Allah aşkına. Ben eşimden SAYGI bekliyorum bu kadar. Sevgisinden geçeli çok oldu.
Ne yaşadığımı ben biliyorum çok iyi biliyorum hem de. Hala ayakta nasıl duruyorum hala pes etmeden nasıl yaşıyorum bilmem, biraz imanım var demek ki.
Çok sabahlar uyanmamış olmayı diledim ben hem de çok.
Herkesin bir imtihanı var evet benimki de bu.
Eşim asla aileme gideceksin, işini yapacaksın vs bu muhabbetleri etmez bana e yani bu büyük nimet mi simdi hayır değil, bana yaşattıklarının yanında hiç değil.
Ha huzurumuzu kaçıyorlar mı evet hem.de çok. Sadece çocuklarla olan konu yetiyor bize.
Her gün çat kapı çocuk sevmeye gelen, müsaitmisin eşref saatindemisin essek saatindemisin dinlemeyen saygı duymayan insanlar. Kv artık gelemiyor o ayrı. Çocuk ağlıyor diye yukarı koşan beni çıldırtan insanlar. Çocuklar ağlarken kalbimin sıkışmasını ben bilirim. Geçirdiğim panik atakları ben bilirim. Çocuk ağladıktan sonra tesadüfen arayan kocamı ben bilirim, yersen! Telefonuna baktım ve her arama öncesi kv min aradığını gördüm. Bunu eşime söyledim kayıtları silmeye başladı. Arayıp ne diyor peki. Güya şirin gözükecek beni düşünüyor ayağına oğlum erken gelsene bak çocuklar durmuyor kızın burnundan getiriyor. Yani karın çocukları ağlatıyor ki eşim çocuk konusunda çok hassas güya bir bana karşı hassas ne hikmetse!
Aynen oyle canım elimde değil zaten evde şikayet edilen merci benim ne yazık ki oğlum babasını babası oğlunu sikayet eder bana evin tüm yükü alışveriş her şey dahil eşim elini surmez gelir yemeğini yer yatar uyurBunların hepsini önceden kendin üzerine aldın.Şimdi istesen de kaçamazsın..Zaten başkası yapsın istemezsin.Çünkü güvenemezsin kendin yapman gerekiyor...
Allah sabır versin canım çok zor inanki seni çok ama çok iyi anlıyorum inan bunaYorgunum işte o kadar. ...
Büyük kustu demin. Okuldan yürüyerek geldi bugün kesin üşttü. Uyuttum çocukları. Dus aldım yatayım erkenden.
Benziyoruzda ondan öyle söylüyorum...Ama adamın hakkını yemeyeyim ben yokken çok iyi idare etmiş...Aynen oyle canım elimde değil zaten evde şikayet edilen merci benim ne yazık ki oğlum babasını babası oğlunu sikayet eder bana evin tüm yükü alışveriş her şey dahil eşim elini surmez gelir yemeğini yer yatar uyur
Edemez canım hamileydim 2 çocuğa sağlık ocağına gidiyorum 8 aylık hemide sen dedim çocukla evde kal ben 10 evde olurum gittim o halimle market gordum eve geliyorum uyanmış aradı dedim yoldayım çok acim kan vereceğim diye aç gittim sağlık ocağına eve geldim Allah rızası için ya bir çay suyu köy kahvaltı yi gectim zaten aldığım cevap çay suyu köy demedin ki hadi demlede içelim aciktikBenziyoruzda ondan öyle söylüyorum...Ama adamın hakkını yemeyeyim ben yokken çok iyi idare etmiş...
Cok guzel canım cok begendimMenümm
Sabah
2 dilim çavdar ek
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara 2 kare bitter
Öğlen
Yarım kase meyveli yulaf ezmesi ve sütlu
1 cennet hurması
Ara 2 küçük hurma
Aksam
1 kase Şehriye li yoğurt çorbası
6 7 kaşık Güveçte etli ve az patatesli petlican yemeği
Ekmek yok artık ekmek yemiyorum aksamlari @MiuLego ♡
Ara 1 avuç kuru elma
2 buçuk lt su
25 dk egzersiz
1 mile Leslie
Zamanla değişir daha iyi olur inşaallah...Erkek milleti ne olacakEdemez canım hamileydim 2 çocuğa sağlık ocağına gidiyorum 8 aylık hemide sen dedim çocukla evde kal ben 10 evde olurum gittim o halimle market gordum eve geliyorum uyanmış aradı dedim yoldayım çok acim kan vereceğim diye aç gittim sağlık ocağına eve geldim Allah rızası için ya bir çay suyu köy kahvaltı yi gectim zaten aldığım cevap çay suyu köy demedin ki hadi demlede içelim aciktik
Aleyküm selam.
Miuşa
Ausencia Bacım aynı yogunluk işte biliyon ... hocamın dogumuna 1-2 ay var o varken kursu kaçırmayım dedim hergün gidiyorum sabahtan öğleye kadar ...
Günün geri kalanınıda artıkın sen düşün
Ama kilom aldı başını gitti genebirde kursta 2. Kahvaltı gibi bişi oluyo sonrada genelde dışarda iyce battı başık oldu, yani Sarayca dan hallice durumum
Aynı senin gibi homini gırtlak yiyorum
Hadi sen fasulye büyütüyom ya ben
Tüm bacılara selam bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?