Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah ıslah etsin öylelerini. Kötü oldum dayanamıyorum ben bu kötülüklere laflara entrikalara
Yapacak birşey yok be eflalim dün akşam eşim kendi ağzıyla itiraf etti annemin sana neler yaptığın yeni farkına variyorum diye bende dedim buna şükür

Bugün protein alacağım diye saçma sapan yedim

Sabah yarım simit çay
Saat 11 de 1 mandalina
Saat 13 de avokado soslu tavuk şarap soslu mantar kızarmış kalamar suslemeli salata ile pure bunlar bir tabakta idi direk menu bu allahtan püreyi çok az koydurdum. Ama tabak çok güzel görünüyordu.

Saat 17 1 gün kurusu 2 ceviz

Aksam ise fena eşim özene bezene balık yapmış fırında süslenmiş salata yapmış Kıyamadim çok uğrasmis. Diyetim diye fırında yapmış yağsız sadece yağlı kağıda sararak. Bu tabağa Hayır diyemezdim. Vicdan çorbası kaldı
@MiuLego ecemavi

İnşaallah canım benim yol uzun ,en az 2-3 ay sürer bu gidişle
Olsun beraber veririz cumartesi günüm var tarif alacagim senden şimdiden atsana sana zahmet olmazsa ozelden şöyle sustunde krem santili çikolata soslu kek yapayım diyorum nasıl olur

Memlekete geldik. ..
Bu sadece memleketli aciklanamaz.yaaa bizde hep gurbetteydik memlekete geldik eşim değişmedi yine aynı.adam ustelik benim kv dominanttir ama bende 4çocuk olunca yaklaşmıyor zaten eltimde çalışıyor hicte takmaz yani

Yoldayım geliyom

Enteresan ne getirecek bakalım

59.5 görmezsen yarına bittin elektrikli sandalye sopa ve çivili sopa üçlü karışım denicem üzerinde
Temam

@Ausencia işte o hep

biriyle uğraşırsam daha iyi motive oluyorum. Seni seçtim pikacha

Sana bir şarkıyla cevap vermek istiyorum minnakım

Uğraş bakalim

O benimkileri gördümu acaba
Türkan sabaha kadan ip atlayıp kaynanasından azar işitmiş diyorlar
Ne istedim biliyor musun @Ausencia yulaflı hurmalı toplar yapıp kapına dayanayım. Kahveyle karşılıklı yiyelim ya a sen ye ben seni izleyim
Kaynanana destekcim

Anam çabuk ver kilolari bak kv senden önce fitt olacak
Ay sorma vaytım yaa ama ben kendim ettim.Yazin gittik epey yiyodu yesil caya seker atiyodu bazlamaya tereyag bal surup yiyodu ilaclardan aldim hep diyip duruyodu.Ben orda kisa süreli bi diyet yaptim oglumun mevlidi var diye.O ara eve tarti aldim kv yediklerine de ayy o kizartmalar ne yagli o yedigin simit 5 dilim ekmege denk fln dedim.agustos basi kendi memleketime gittim.Eylulde tayin cikinca bi gittik anam kadin 8 kilo vermis 1.5 ayda.2 aydir da 3 kilo daha vermis.Benden kisa ama olsun su an benden zayif

Benimkide baştan bir iki surat etti annemin islerini yap dedi bemde sen yap dedim yada cocuklarla giderim zaten istemez dedim arabistandan dönünce 15gun kalmak zorunda kaldık kafaya dank eşyalarımızı alıp zor kaçtık eşyalı ev bulup çıktık
Biz ilk birkac sene birbirimize dogru durust sesimizi yukseltmedik ilk kavgamizda ankarada oturacagimiz yer konusunda olmuştu ama bizim ilişkiler zamanla oturdu benim genel prensibim az beklenti az hayalkırıklığı

Olsun beraber veririz cumartesi günüm var tarif alacagim senden şimdiden atsana sana zahmet olmazsa ozelden şöyle sustunde krem santili çikolata soslu kek yapayım diyorum nasıl olur
Tamam canım ben sana birkaç tarif vereyim.Hatta bir tane kremşentili,çikolata soslu tarifim var onu gönderiyorum

Gel iğde bana da iş gor iki çocuk kocaman ev mutfak market faturalar kafa bir milyon utusu çamaşırı yemeği dolabı bitmiyor
Bunların hepsini önceden kendin üzerine aldın.Şimdi istesen de kaçamazsın..Zaten başkası yapsın istemezsin.Çünkü güvenemezsin kendin yapman gerekiyor...

Yada benim gibi tamamen vazgecmek en iyisi bu ) olmayinca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…