- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Spor bildirimi
Bugun sadece -45 dak cardio -157.5 puan
Yok be canim.ilk başlarda kahvesi cayiminher halti yapardı şimdi dolaptan gömleğini alıp giymiyorZamanla değişir daha iyi olur inşaallah...Erkek milleti ne olacak
Sen yazinca farkettim ben de tanimadimBen tanıyamadım
Sen de çok fena alıştırmışsınYok be canim.ilk başlarda kahvesi cayiminher halti yapardı şimdi dolaptan gömleğini alıp giymiyor
Ben tanıdımSen yazinca farkettim ben de tanimadim
Caniimm Allah yardimcin olsun zor günler geçiriyorsunAy eşim geldi. Kızlar ailesi doldurur mu eşimi şöyle ki kv kaynımı doldurur şahit oldum birebir ama eşim annesinden etkilenecek bir tip değil , benim düşüncem çok farklı . Biri bir şey yaptı işin özü bu. Bir insan bu kadar değişmez mümkün değil bu ki eşim evet çok çektiriyor ama biliyorum pişman oluyor hem de çok ama bunu dile getirmesine düzeltmesine engel bir şey var. Yaşayan bilir. Halimiz nasıl var ya öyle basit konular ki gerçekten çok basit.
Beklenti demişsiniz ya bunu burda hep yazdım ben beklentisi yüksek olacak en son kadınım, kaç kadın elalemin eski eşyasının olduğu eve gelin gider, eşya dediğim yer minderi. .hangi kız en ucuz gelinliği her şeyin en ucuzunu kabul eder. Ben ettim çünkü eşim buna değerdi çünkü onu seviyordum. Hoş buna o da ailesi de beni sonuna kadar pişman etti.
Beklenti dediğiniz ne Allah aşkına. Ben eşimden SAYGI bekliyorum bu kadar. Sevgisinden geçeli çok oldu.
Ne yaşadığımı ben biliyorum çok iyi biliyorum hem de. Hala ayakta nasıl duruyorum hala pes etmeden nasıl yaşıyorum bilmem, biraz imanım var demek ki.
Çok sabahlar uyanmamış olmayı diledim ben hem de çok.
Herkesin bir imtihanı var evet benimki de bu.
Eşim asla aileme gideceksin, işini yapacaksın vs bu muhabbetleri etmez bana e yani bu büyük nimet mi simdi hayır değil, bana yaşattıklarının yanında hiç değil.
Ha huzurumuzu kaçıyorlar mı evet hem.de çok. Sadece çocuklarla olan konu yetiyor bize.
Her gün çat kapı çocuk sevmeye gelen, müsaitmisin eşref saatindemisin essek saatindemisin dinlemeyen saygı duymayan insanlar. Kv artık gelemiyor o ayrı. Çocuk ağlıyor diye yukarı koşan beni çıldırtan insanlar. Çocuklar ağlarken kalbimin sıkışmasını ben bilirim. Geçirdiğim panik atakları ben bilirim. Çocuk ağladıktan sonra tesadüfen arayan kocamı ben bilirim, yersen! Telefonuna baktım ve her arama öncesi kv min aradığını gördüm. Bunu eşime söyledim kayıtları silmeye başladı. Arayıp ne diyor peki. Güya şirin gözükecek beni düşünüyor ayağına oğlum erken gelsene bak çocuklar durmuyor kızın burnundan getiriyor. Yani karın çocukları ağlatıyor ki eşim çocuk konusunda çok hassas güya bir bana karşı hassas ne hikmetse!
Teşekkürler canimmmcimmmCok guzel canım cok begendim
Ben alistirmadim aslında canım önceden 24 saat çalışıp 12 saat dinleniyordu o arada alıştı yorgunluk tan şimdi normale döndü işi ama o dönemediSen de çok fena alıştırmışsın
Gecmis olsun canım yaaBenim spor bu aksam sadece leslie 1 mil express.Felaket bi bacak agrim var gece de uyandiriyo ara ara böyle vuruyo.İnşallah bu az spor yuzunden yarinki kilom etkilenmez @MiuLego
Stepbystephappiness canim, degistirdimSen yazinca farkettim ben de tanimadim
AynenBen tanıdım
Stepbystephappiness
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?