Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin canım. Kıymet bilir inşallah öyledir eltimle annesi ama bilmese sorun değil ben artık Allah rızası için yapıyorum her işimi. Zamanında çok kırıldım çünkü bu hatamdan dolayı.

cakil80 yok ortalarda bari bugun ku menümü yazayim
Sabah sebzeli omletli ekmeksiz klasik kahvalti
Öğlen
2koca bardak.ayran
Aksam 1tabak yoğurtlu kıymalı karnabahar salata
Arada sabah gün kurusu oglen 2fındık aksam 1incir yedim
Tatli isteğinde iğde den.halliceyim çakılla mortiligimizin hatrına dayanıyorum

Amin canım. Kıymet bilir inşallah öyledir eltimle annesi ama bilmese sorun değil ben artık Allah rızası için yapıyorum her işimi. Zamanında çok kırıldım çünkü bu hatamdan dolayı.
Haklısın canım insanlar kıymet bilmez,bunu az çok bildiğim için dedim Allah için yapıyorsun.Gerisi önemli değil...Rabbim seni ve yavrularını hep iyilerle karşılaştırsın inşaallah

Kara vicdanlı vallahi onun yüzünden bugün tüm gün aç gezdim

Benimki de hamile kalana kadar öyleydi. Olmazsa olmasın derdi gözümün içine bakardı, meleğim gözümün elifi derdi. İlk doğumum da yanımdan ayrılıp da bebeğimizi teslim bile almamıştı. ..mıstı hepsi. ..ben doğum sonrası bir komplikasyon geçirdim, o an ki feryadım la onun tuz ifadesini unutmam, bembeyaz olmuştu. Hepsi mazide kaldı

Haklısın canım insanlar kıymet bilmez,bunu az çok bildiğim için dedim Allah için yapıyorsun.Gerisi önemli değil...Rabbim seni ve yavrularını hep iyilerle karşılaştırsın inşaallah
Amin canım amin Allah razı olsun

Evet insanlar.maalesef kadir.kıymet bilmiyor en iyisi Allah rızası karşılığı hem bu dünyada hem öbür dunya da

Ne.olduda böyle oldu

Yok mium bugün neler pişirdim de yemedim görürsün instagramdan
Eflalim Allah senden razı olsun ben hastaneden çıktım eve geldim ilk bebeğim yaş küçük neyse
Ertesi gün misafir geldi kv yanımda kalıyor sözde ben hizmet ediyorum misafire yatmaktan yemek yapmadı gelin hanım dedi ben şok tabi yemekte vardı verdirmedi bana millet onu kınar diye

Allah ıslah etsin öylelerini. Kötü oldum dayanamıyorum ben bu kötülüklere laflara entrikalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…