- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Benim persembe 157.5 eksik kalmis kaptanim. Saygilar efenimEki Görüntüle 2065770
sportmen kızlar sporlarımızı kontrol edebilirmiyiz
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
@Candysugar
Nego
SÜPERSTARLAR
ecemavi
@kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
Donna_salut
Aleyküm selam.
Sen öyle diyosun yarın-2 kg ile gelirsin aebenim
Ben o dediklerine dair beklentiyi bırakalı yıllar oldu canım. Bunlar çok basit konular zaten.Herkes ne yaşadığını tabi en iyi kendi bilir
Bemim beklentidwn kastım iste cocuklarla ilgilenmek odev yaptirmak bwlki sofraya kurma kaldırma yardımı yada en basiti hastayken bi kahvaltı hazirlamak evlilik yıldönümü nu hatırlamak kimsenin bizi bunaltmasina izin vermemek bu kadar yorgunken misafir çağıralım diye tututrmamak vs
Biz herkesi cagirirz kardeslerim ve annem hariç bir Allahın kuluna gitmeyiz
Demeden geçemeyeceğim gercekten esinin bu derece degismesinden kötü kokular geliyor
Afiyet olsun canım harika bir menü
Bende Basta tanıyamadım geçmişi okudukça tanıdım çok güzel olmuş böyle diğeri cidden cook uzunduStepbystephappiness canim, degistirdim
Perşembe 60 dakika tempolu yürüyüş, 40 dakika dans : 300 puan sanırımEki Görüntüle 2065770
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
@Candysugar
Nego
SÜPERSTARLAR
ecemavi
@kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
Donna_salut
Tam cevap yazacaktım TV açıktı saygı duruşu+istiklal marşı bitmesini bekledimEki Görüntüle 2065770
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
@Candysugar
Nego
SÜPERSTARLAR
ecemavi
@kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
Donna_salut
Harika canım TebriklerGünaydın Hayırlı Cumalar canlar
Kilom 60.8 Kg.
Geçen Hafta 61.9 kg
fark
1,1 kg
yüzde
Baban ayarladığında 5 lt su ile denedin ve tam 5 kilo çıkmış.. senin kilon da 56.4 cocoo o zaman deli miyiz neden 57 alıyoruz..Gunaydin fistiklaaaaarrrrr
Ben nerelere kacayim bilmiyorum çünkü miu beni öldürecek@MiuLego bebeğim pili taktirdim sabah babam ise gitmeden ama ne yazikki çalışmıyor tarti bozuk simdi diyeceksin ki neden yeni tarti almadin ama haftaya cuma Allahin izniyle donuyom zaten evime.bizim evdeki eski usül tarti vardi ya,babam dedi ki sen bunu ayarlamamissin bu doğru tartiyo dedi.megersem önünde yuvarlak birsey varmis onu ayarlayinca tam 0 ın ustune getirecekmisim.tabi ben bunu yeni ogrendim hic eski usül tarti kullanmadigim icin bilmiom tabi herneyse babam bunu ayarladi,hatta babam gidince ben cok az ileri bile aldim ki eksi göstermesin gibisinden.Eki Görüntüle 2065775 resimde gördüğün gibi.ve 57 geldim tam.hatta ben bunu biraz ileri aldigim icin bu kiloda geldim tam ayarlayinca 56.4 geliyorum.çünkü inanilmaz zayifladim farkındayım.yinede 57 yi baz alalim her ihtimale karsi.evime gidince cok ozledigim tarticim bana ennn sevdigim sonucu gosterecek nasılsa :))))) haa babam ayarladiktan sonra 5 litre su da koydum.tam 5 litre geldi.opuyom mannaktan ❤❤❤❤❤
Begum pazartesi salı çarşamba 150 puan toplamda 450 persembeye 80puan toplam530Eki Görüntüle 2065770
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
@Candysugar
Nego
SÜPERSTARLAR
ecemavi
@kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
Donna_salut
Tam cevap yazacaktım TV açıktı saygı duruşu+istiklal marşı bitmesini bekledim
Perşembe 45 dk 112.5 puan tempolu yürüyüşüm var
Pazartesi 1 saat tempolu yürüyüş+30 dk park aletleri puanım var,ekstra birşey yapmış mıyım az bakayım.
Aslında sporumuzu bir yere biz de not etsek iyi olacak .
Kaç gündür şişkinlik vardı ,bayağı bir artıdaydım.Şükür ödemmiş,inmiş,az daha bekleyeyim.
Ben listede değilim ama spor listesindeyim,düzenli spor yapıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?