Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben o dediklerine dair beklentiyi bırakalı yıllar oldu canım. Bunlar çok basit konular zaten.

Tam cevap yazacaktım TV açıktı saygı duruşu+istiklal marşı bitmesini bekledim
Perşembe 45 dk 112.5 puan tempolu yürüyüşüm var
Pazartesi 1 saat tempolu yürüyüş+30 dk park aletleri puanım var,ekstra birşey yapmış mıyım az bakayım.
Aslında sporumuzu bir yere biz de not etsek iyi olacak .
Kaç gündür şişkinlik vardı ,bayağı bir artıdaydım.Şükür ödemmiş,inmiş,az daha bekleyeyim.

Gunaydin fistiklaaaaarrrrr
Ben nerelere kacayim bilmiyorum çünkü miu beni öldürecek @MiuLego bebeğim pili taktirdim sabah babam ise gitmeden ama ne yazikki çalışmıyor tarti bozuksimdi diyeceksin ki neden yeni tarti almadin ama haftaya cuma Allahin izniyle donuyom zaten evime.bizim evdeki eski usül tarti vardi ya,babam dedi ki sen bunu ayarlamamissin bu doğru tartiyo dedi.megersem önünde yuvarlak birsey varmis onu ayarlayinca tam 0 ın ustune getirecekmisim.tabi ben bunu yeni ogrendimhic eski usül tarti kullanmadigim icin bilmiom tabi herneyse babam bunu ayarladi,hatta babam gidince ben cok az ileri bile aldim ki eksi göstermesin gibisinden. resimde gördüğün gibi.ve 57 geldim tam.hatta ben bunu biraz ileri aldigim icin bu kiloda geldim tam ayarlayinca 56.4 geliyorum.çünkü inanilmaz zayifladim farkındayım.yinede 57 yi baz alalim her ihtimale karsi.evime gidince cok ozledigim tarticim bana ennn sevdigim sonucu gosterecek nasılsa :))))) haa babam ayarladiktan sonra 5 litre su da koydum.tam 5 litre geldi.opuyom mannaktan ❤❤❤❤❤

Bu nasıl bir trafik

Galiba 10:30 da falan kurumda olabilicem.. işyerim anıtkabirin çok yakını.. oradaki trafik kimbilir nasıl

Bir 10 kasım mesajı yayınlanmış kızlar bizde.. aşırı üzüldüm ya Atatürk ismi bile geçmiyor çok sinirim bozuluyor artık

Baban ayarladığında 5 lt su ile denedin ve tam 5 kilo çıkmış.. senin kilon da 56.4 cocoo o zaman deli miyiz neden 57 alıyoruz..

Kıyafetsiz tartıldın değil mi?

begum75 baktım canım pazartesi 180 +perşembe 112.5 puanım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…