Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

istedikleri kadar geçirmesinler
hafızlara kazınmış bir kereeee
silemezlerrr , turan güneş 10 numaraydı

Evet her gün yapıyorum cnm nasıl oluyor şartı var mı girmek için pek anlamadım puanlama neye göre
1. Sayfada spor puan tablosu var.. orada her sporun karşısında puanı var ve neye göre puanlandığı da yazıyor zeytincim :)

Ben seni eklerim bu hafta spor grubuna düzenli spor yapıyorum ve yapıcam diyorsan .. her gün sporlarını o tablodan puan hesabı da yaparak yazıyorsun.. hangi gruptaysan o grubun spor kaptanını etiketleyerek.. her cuma spor takımlarının birincisini belirliyoruz en az puanlı bir alt gruba düşüyor.. geup birincisi bir üst gruba çıkıyor falan :))

Baban ayarladığında 5 lt su ile denedin ve tam 5 kilo çıkmış.. senin kilon da 56.4 cocoo o zaman deli miyiz neden 57 alıyoruz..

Kıyafetsiz tartıldın değil mi?
Yes bebegim taytim vardi sadece ustumde sadece atlet baskada biseyim yoktu.bencede sen 56.4 u baz al cunku ben o ibresini biraz one aldim

istedikleri kadar geçirmesinler
hafızlara kazınmış bir kereeee
silemezlerrr , turan güneş 10 numaraydı
Bşka herşeyde uzuuuun uzuuuun yazılar yazar.. şimdi kalkmış sadce tek bir fotoğraf paylaşmış ya tek kelime yok!

O fotoda da sadece saygıyla anıyoruz yazıyır bu yani..

Ya banu cidden sıkıntı ya mesela 19 mayıs ile ilgili mail atılıyor ya bildiğin 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı kutlarım diyor lan bn yanlış mı biliyorum yani bu bayramın adını diyorum bazen Atatürk olan herşeyi çıkarıyorlar sinsi sinsi

ya onun yazısıyla bilmiyor kimse canım sıkma canını
insanlar döküldü sokaklaraaaa
karınları almaz yazmalar, onların yazmasıylada bilmiyor kimse zaten

Tamam kaptancigimm Teşekkürler ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…