- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Evet her gün yapıyorum cnm nasıl oluyor şartı var mı girmek için pek anlamadım puanlama neye göreBen listede değilim ama spor listesindeyim,düzenli spor yapıyor musun ?
NiyeKızdım
@MiuLego şimdi yazar sanaEvet her gün yapıyorum cnm nasıl oluyor şartı var mı girmek için pek anlamadım puanlama neye göre
Hehheheh
Listeye girince değil hemmen şu an seni bir listeye alır minnaklarım
Bu nasıl bir trafik
Galiba 10:30 da falan kurumda olabilicem.. işyerim anıtkabirin çok yakını.. oradaki trafik kimbilir nasıl
Bir 10 kasım mesajı yayınlanmış kızlar bizde.. aşırı üzüldüm yaAtatürk ismi bile geçmiyor çok sinirim bozuluyor artık
Harika tebrikler canimGünaydın Hayırlı Cumalar canlar
Kilom 60.8 Kg.
Geçen Hafta 61.9 kg
fark
1,1 kg
yüzde
1. Sayfada spor puan tablosu var.. orada her sporun karşısında puanı var ve neye göre puanlandığı da yazıyor zeytincim :)Evet her gün yapıyorum cnm nasıl oluyor şartı var mı girmek için pek anlamadım puanlama neye göre
Yes bebegim taytim vardi sadece ustumde sadece atlet baskada biseyim yoktu.bencede sen 56.4 u baz al cunku ben o ibresini biraz one aldimBaban ayarladığında 5 lt su ile denedin ve tam 5 kilo çıkmış.. senin kilon da 56.4 cocoo o zaman deli miyiz neden 57 alıyoruz..
Kıyafetsiz tartıldın değil mi?
Bana miKızdım
Bşka herşeyde uzuuuun uzuuuun yazılar yazar.. şimdi kalkmış sadce tek bir fotoğraf paylaşmış ya tek kelime yok!istedikleri kadar geçirmesinler
hafızlara kazınmış bir kereeee
silemezlerrr , turan güneş 10 numaraydı
Tamam anlaştıkYes bebegim taytim vardi sadece ustumde sadece atlet baskada biseyim yoktu.bencede sen 56.4 u baz al cunku ben o ibresini biraz one aldim
İvit şimdi yoldayım midem bulanıyo telefona bakıncaBana mi
ÖzürTamam anlaştık
İvit şimdi yoldayım midem bulanıyo telefona bakınca
Son güne bıraktığın için kızdım.. tartıya değil.. ya da kilona hiç mi hiç değil de.. son güne kalmasına
Bşka herşeyde uzuuuun uzuuuun yazılar yazar.. şimdi kalkmış sadce tek bir fotoğraf paylaşmış ya tek kelime yok!
O fotoda da sadece saygıyla anıyoruz yazıyır bu yani..
Ya banu cidden sıkıntı ya mesela 19 mayıs ile ilgili mail atılıyor ya bildiğin 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı kutlarım diyor lan bn yanlış mı biliyorum yani bu bayramın adını diyorum bazenAtatürk olan herşeyi çıkarıyorlar sinsi sinsi
Tamam cnm bakıyorum teşekkür ederim ♡♡Hehheheh
Listeye girince değil hemmen şu an seni bir listeye alır minnaklarımnehirnil111 begum75
Spor puanlaması da ilk sayfada var oraya bir bakın datlım
1 .sayfada yazıyor geçen haftaki kilonGünaydınlar efeeeeeem.
Geçen haftaki kilomu hatırlamayıp not da almamakla birlikte 55.8 geldim. Geçen haftakini bulup şeyederim. + var da ne kadan bilmiyorum
Tamam kaptancigimm Teşekkürler ♡♡1. Sayfada spor puan tablosu var.. orada her sporun karşısında puanı var ve neye göre puanlandığı da yazıyor zeytincim :)
Ben seni eklerim bu hafta spor grubuna düzenli spor yapıyorum ve yapıcam diyorsan .. her gün sporlarını o tablodan puan hesabı da yaparak yazıyorsun.. hangi gruptaysan o grubun spor kaptanını etiketleyerek.. her cuma spor takımlarının birincisini belirliyoruz en az puanlı bir alt gruba düşüyor.. geup birincisi bir üst gruba çıkıyor falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?