Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 canım bu hafta annemler gelecek birde misafir seninle yeterince:) ilgilenemem onun icin yarisimiz haftaya kalsın olurmu haftaya kimseyi kabul etme tamam mı morti olursak hakkını veririm bilirsin
Tamam canım kolay gelsin..haftaya kapışalım bu hafta ben aclikla karbonsuzlukla mücadele verecem ... diger hafta daha guclu bi ada olur karsinda haberin olsun şeker )

Ben dun saclarimi kestirdim.
Belki 100gr farkeder diye ama farketmedi
Olan sacima oldu

Ayy süpersin tebrikler

Günaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarında ilk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.

Günaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarında ilk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…