- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Bol eksi görmenin bir formülü var.Üzerine kalın kazak ,tayt giyiyorsun ,sonra onları çıkartıp tartılıyorsun ,hoooop bol eksiGünaydın hayırlı cumalarHerkes bol eksi görmüştür inşallah
Eki Görüntüle 2065770
sportmen kızlar sporlarımızı kontrol edebilirmiyiz
HİPERSTARLAR
igdedali
@Whiteblacklife
S Sguat girls
Nego
SÜPERSTARLAR
ecemavi
@kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
@Donna_salut
Tamam canım kolay gelsin..haftaya kapışalım bu hafta ben aclikla karbonsuzlukla mücadele verecem ... diger hafta daha guclu bi ada olur karsinda haberin olsun şekerada81 canım bu hafta annemler gelecek birde misafir seninle yeterince:) ilgilenemem onun icin yarisimiz haftaya kalsın olurmu haftaya kimseyi kabul etme tamam mı morti olursak hakkını veririm bilirsin
Ben dun saclarimi kestirdim.Biraz fazla eksi görmek için bekliyoruz ama bu seferde kahvaltıyı atlamış oluyoruz
Ben tartılıp kahvaltı hazırlamaya girişeyim veya önce kahvaltımı hazırlayıp yemeden tartılayımKimbilir hazırlayana kadar da düşerim belki
Ayy süpersin tebriklerGunaydin fistiklaaaaarrrrr
Ben nerelere kacayim bilmiyorum çünkü miu beni öldürecek@MiuLego bebeğim pili taktirdim sabah babam ise gitmeden ama ne yazikki çalışmıyor tarti bozuk simdi diyeceksin ki neden yeni tarti almadin ama haftaya cuma Allahin izniyle donuyom zaten evime.bizim evdeki eski usül tarti vardi ya,babam dedi ki sen bunu ayarlamamissin bu doğru tartiyo dedi.megersem önünde yuvarlak birsey varmis onu ayarlayinca tam 0 ın ustune getirecekmisim.tabi ben bunu yeni ogrendim hic eski usül tarti kullanmadigim icin bilmiom tabi herneyse babam bunu ayarladi,hatta babam gidince ben cok az ileri bile aldim ki eksi göstermesin gibisinden.Eki Görüntüle 2065775 resimde gördüğün gibi.ve 57 geldim tam.hatta ben bunu biraz ileri aldigim icin bu kiloda geldim tam ayarlayinca 56.4 geliyorum.çünkü inanilmaz zayifladim farkındayım.yinede 57 yi baz alalim her ihtimale karsi.evime gidince cok ozledigim tarticim bana ennn sevdigim sonucu gosterecek nasılsa :))))) haa babam ayarladiktan sonra 5 litre su da koydum.tam 5 litre geldi.opuyom mannaktan ❤❤❤❤❤
Gecmis olsun eflal.Sitenin kastı var bugün bana atıp duruyor. Çok uykum var ya. Karnım belim her yanım ağrıyor. Leslie yapmam lazım
Geçmiş olsun canımGece oğlumun ateşi vardı şimdi iyi çok şükür düşmüş o hala uyuyor canimin içibende gece uyuyamadim kalkıp tartilcam ama kalkmak istemiyorum
Hem çok yedim bu hafta. Yağlı ve şekerliydi yediklerim1 .sayfada yazıyor geçen haftaki kilon
O kadar spora nasıl kilo aldın ,ödem mi acaba ?
Odemdr o :)günaydın kızlar tartıyla çok pis küstüm
geçen hafta 58.7
bu hafta 59,5
HihihiBen dun saclarimi kestirdim.
Belki 100gr farkeder diye ama farketmedi
Olan sacima oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?