Sağol canımGecmis olsun eflal.
Çok normal canım akşam tartısı sabah tartısı arasında 1.5-2 kilo fark olur su falan çok içtiysen :) öğleni beklesen aç mesela o 88.5 olur :)Günaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarındailk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.
Tebrikler canımGeçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84
Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
Tebrikler canım@cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık
Olur olur akşam ki kilo gerçek değil sabah ko doğruGünaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarındailk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.
Allahin izniyle evime bi varaydim haftaya şu tarti işi bi biteydi
Ahahah güzel bir formülBol eksi görmenin bir formülü var.Üzerine kalın kazak ,tayt giyiyorsun ,sonra onları çıkartıp tartılıyorsun ,hoooop bol eksi
Kuzum eşim bulamamış 2 a101 de demiş ki sabah 2 tane bıraktılar biri sabah biri akşam üzeri gitti yani öyle 4 kitap falan bırakmamışlar bileAy bir tartılsam şimdi kaç çıkarım acababu hafta kesin sabitim. Dün çok ayakta durdun iyi halt ettim
Önce çok tebrikler dediğini yaptınGeçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
Yaa üzüldümKuzum eşim bulamamış 2 a101 de demiş ki sabah 2 tane bıraktılar biri sabah biri akşam üzeri gitti yani öyle 4 kitap falan bırakmamışlar bileyarın uğrarsam bir yere oradan bakacağım yoksa gidip kazıklanıp alacağım ne yapayım
Canım birde okul yakınında olan şubelere daha çok gelirKuzum eşim bulamamış 2 a101 de demiş ki sabah 2 tane bıraktılar biri sabah biri akşam üzeri gitti yani öyle 4 kitap falan bırakmamışlar bileyarın uğrarsam bir yere oradan bakacağım yoksa gidip kazıklanıp alacağım ne yapayım
@MiuLego 2 tane ye dediÖnce çok tebrikler dediğini yaptınsonra iki yane krep ne kız geri mi alacan verdiğini
Canim ara sokaklardakine bak.Kuzum eşim bulamamış 2 a101 de demiş ki sabah 2 tane bıraktılar biri sabah biri akşam üzeri gitti yani öyle 4 kitap falan bırakmamışlar bileyarın uğrarsam bir yere oradan bakacağım yoksa gidip kazıklanıp alacağım ne yapayım
Tebrikler canımPazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
Ha a tamam o zaman canım ye gitsin
Tebrikler .Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?