Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok normal canım akşam tartısı sabah tartısı arasında 1.5-2 kilo fark olur su falan çok içtiysen :) öğleni beklesen aç mesela o 88.5 olur :)

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84

Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
Tebrikler canım
@cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık
Tebrikler canım
Olur olur akşam ki kilo gerçek değil sabah ko doğru

Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk

Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk

Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks

Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim

Ay bir tartılsam şimdi kaç çıkarım acaba bu hafta kesin sabitim. Dün çok ayakta durdun iyi halt ettim
Kuzum eşim bulamamış 2 a101 de demiş ki sabah 2 tane bıraktılar biri sabah biri akşam üzeri gitti yani öyle 4 kitap falan bırakmamışlar bile yarın uğrarsam bir yere oradan bakacağım yoksa gidip kazıklanıp alacağım ne yapayım

Önce çok tebrikler dediğini yaptın sonra iki tane krep ne kız geri mi alacan verdiğini

Yaa üzüldüm sizin orda kitap okunmuyor demek ki. Talebe göre çok geliyor olabilir. Bizim burdakine çok geliyor. Bugün dün kalan iki taneyi alacam kaldıysa

Canım birde okul yakınında olan şubelere daha çok gelir

Canim ara sokaklardakine bak.
Biz dun bi yere gittik vardi mesela.

Tebrikler .
Biraz daha bekleseymisin odem falan giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…